Φίλοι μου χρόνια πολλά σε όλους. Διαβάζω τακτικά τις εξελίξεις στο forum χωρίς να συμμετέχω, ωστοσο επανέρχομαι μετά από πολύ καιρό για να λάβω την πολύτιμη γνώμη σας. Ως γνωστό σε κάποιους κ όπως μαρτυρά και ο τίτλος του thread έκανα πριν 3,5 χρόνια περιπου μεταμόσχευση στην ahc, από την οποία έμεινα πολύ ευχαριστημένος σε ότι αφορά τη φυτρωση, λιγότερο σε ότι αφορά την ομοιογένεια κ μάλλον δυσαρεστημένος σε ότι αφορά το προεγχειριτικο πλάνο κ τη διαχείριση της δοτριας(η οποία παρόλα αυτά ευτυχώς έχει πολύ καλή εικόνα). Εξαρχής κ εκτιμωντας γενεαλογικά το πιθανό μου patern , όσο αυτό είναι εφικτό, ήξερα ότι θα χρειαστεί να επέμβω εκ νέου, όχι τόσο για να κάνω πύκνωση στο τότε αποκτηθεν αποτελεσμα (που αφενός ήταν καλό, αφετέρου σε σκληρές συνθήκες φανέρωνε αδυναμιες) αλλά λόγω πιθανής εξέλιξης της AA, καθόσον όπως προείπα παρότι είμαι πλέον 42+ δεν θεώρησα κ ούτε ακόμα θεωρώ ότι έχει ολοκληρωθεί η απώλεια τριχων. Εγώ προσωπικά θεωρώ τον εαυτό μου μελλοντικό(πότε μη γίνω) norwood 5Α. Θα ποσταρω κάποιες φωτό να δείξω την κατάσταση σήμερα. Κάποτε κάποιος μου είχε πει ότι όταν ξανακάνεις μμ να πας στο ίδιο μαγαζί, αφού πέτυχε...οκ αυτό μάλλον δε θα το κάνω διότι συνειδητοποίω πόσο σημαντική είναι η δοτριά, πόσα μελλοντικά μοσχεύματα μπορείς να γλιτώσεις αν γινει manual εξαγωγή αντί motor κ πολλά άλλα. Με την πρώτη μμ κέρδισα μια καλή σχεδίαση στη hairline και μια βάση για μελλοντικη προσθήκη (επιβίωσαν τα μοσχεύματα, ακόμα βασιλεύουν) αλλά σε θέματα πυκνότητας κ κυρίως ομοιογένειας δε με έχει πείσει καμία ελληνική κλινική. Έχοντας δει κ κάποια αποτελέσματα από παιδιά εδώ στο forum κ στο site της κλινικής, τείνω οταν επέμβω να πάω κ να τα σκάσω δυστυχώς στον εχθρό (asmed)...Διότι κατά εμε δίνει φυσικό αποτέλεσμα δυνατές πυκνοτητες κ εκπληκτική ομοιογενεια...το οποίο κατά εμε είναι το κύριο ζητουμενο. Το κακο είναι ότι ο erdogan είναι πολύ επιθετικός, ενώ εγώ όχι...με τις φωτό που έστειλα μου είπε για 5000 μοσχεύματα, για όλο το κεφάλι,τα οποία δεν είναι ότι δε χωράνε, αλλά θα ξετιναξει ο τύπος τη δοτρια θεωρώ. Ok, αν τα βάλει σε όλη τη nw 5A περιοχή, δε θα πάνε χαμένα, αλλά μου φαίνονται κ πολλά μοσχεύματα κ πολλά χρήματα φυσικά 12500. Επισης ήμουν εξαρχής του πλάνου 3μμ αν απαιτηθεί σε βάθος 10ετιας...και αν υπάρχουν 500-1000 gts καβατζα για μετά τα 50 αν χρειαστεί κανένα μπάλωμα...θεωρώ πολύ επιθετικό να τα δώσω όλα τώρα...βέβαια ο τυπάς μπορεί να βάλει 5000 μοσχεύματα αλλά να έχει εξάγει 3000-3500(ιδίως αν έχω χαρακτηριστικά δοτριας όπως την πρώτη φορα-που το αποκλείω αλλα μακάρι)...σε αυτή την περίπτωση θα πληρώσω πολλά θα μπουν λιγότερες τρίχες αλλά τουλάχιστον θα υπάρχει καβατζα...δε θα γίνει τώρα αυτό πάντως...στην καλύτερη περίπτωση μετά το καλοκαίρι προς Χριστούγεννα, αν και εφόσον....οι 2 μεσαίες φωτό είναι στεγνές. Η πρώτη κ η τελευταία βρεγμένη. Να σημειώσω ότι δεν είμαι φανατικος των πολύ μεγάλων πυκνοτήτων με τη μια, θεωρώ πιο safe την σταδιακή βελτίωση/επέμβαση αναλόγως εξέλιξης της ΑΑ όπου κ όσο απαιτείται. Κάθε άποψη ευπροσδεκτη.