Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.
Όχι καλά είμαι , με τον σχεδιασμό ασχολούμαι τώραΟreo αγόρι μου ρώτα συγκεκριμένα τι δεν καταλαβαίνεις?
Θα στο εξηγήσουμε μετά χαράς.
Κάτι με τους λόγους πρέπει να σου διαφεύγει.
Ο Cvial είναι σε διαδικασία ανάρρωσης.
Θα σου πρότεινα να κάνεις τρέλλες,εσύ μπορείς να κατεβάσεις και χερλάιν στα 4εκ.Όχι καλά είμαι , με τον σχεδιασμό ασχολούμαι τώρα![]()
Έτοιμος μετά για Muppet show.Θα σου πρότεινα να κάνεις τρέλλες,εσύ μπορείς να κατεβάσεις και χερλάιν στα 4εκ.![]()
Μην σου πω "Ζόντος" λόγος >3Έτοιμος μετά για Muppet show.
Πρέπει ο λόγος να βγεί >2.7 βλέπω.
θα φανεί στο "χειροκρότημα"Μην σου πω "Ζόντος" λόγος >3
Εκεί ξυρίζουν το γαμπρό,αλλά δε σε φοβάμαι.θα φανεί στο "χειροκρότημα"
Μπήκε το νερό στο αυλάκι και πλέον νιώθω ανακούφιση, τώρα τι λαγό θα βγάλει το καπέλο είδωμεν !!!Εκεί ξυρίζουν το γαμπρό,αλλά δε σε φοβάμαι.
Λαγός με φράντζες...Μπήκε το νερό στο αυλάκι και πλέον νιώθω ανακούφιση, τώρα τι λαγό θα βγάλει το καπέλο είδωμεν !!!
Όχι δεν είναι το δυνατό μου σημείο τα μαθηματικά , ομολογώ. Εδώ κοπλιμάν έκανε στο Cvial, οτι τα έγραψε τέλεια, αλλά μιας και είναι σε διαδικασία ανάρρωσης, δεν εξέλαβε το χιούμορ. Έλειπε βέβαια και η φατσούλα με την γλώσσα έξω.
Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.
Ε μα ρε φίλε με τέτοια ανάλυση ποιος θα πίστευε αυτό που έγραψα. Είχες λεβέντικο back up όμως απο Ιούλιο, πως με πρόδωσε αυτός έτσι για λιγότερα απο τριάκοντα αργύρια, ακόμα να το πιστέψωΕμ όταν γράφεις τσιτάτα πρέπει να τα βλέπεις όλα στην λεπτομέρεια αλλιώς γυρνάει boomerang![]()
Ησύχασε σ' αγαπάω!!!Ε μα ρε φίλε με τέτοια ανάλυση ποιος θα πίστευε αυτό που έγραψα. Είχες λεβέντικο back up όμως απο Ιούλιο, πως με πρόδωσε αυτός έτσι για λιγότερα απο τριάκοντα αργύρια, ακόμα να το πιστέψω![]()
Νωρίς είναι ακόμα .Τώρα θα ξεκινήσει η φυτρωση
Και να φανταστείς ότι ήδη μου αρέσει αυτό που βλέπω.Μακάρι να βγούνε και άλλα... Μετράω μέρες μήνες για την επόμενηΞεκίνησε ήδη η φύτρωση σου αλλά ειναι πολύ νωρίς ακόμα..
Οτι θα βγούνε και αλλα ειναι το μονο σίγουρο φιλε, αφου εισαι ακομα στην αρχη. Έχεις πολυ δρομο ακομα..Και να φανταστείς ότι ήδη μου αρέσει αυτό που βλέπω.Μακάρι να βγούνε και άλλα... Μετράω μέρες μήνες για την επόμενη