Antiagers βελιμβασακης fue 3k g + 3k g

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

alex7

Well-Known Member
Vlafo θα το κάνω γιατί το έχω μεγάλη ανάγκη
Μια δεκαετία τώρα με βασανίζει το θέμα με το μαλλί και δεν μπορώ να βγάλω άκρη
Δυστυχώς με απέρριψε ο Λορέντζο απ' τις φωτογραφίες για το consultation που είχε κάνει οπότε θα το κυνηγήσω και θα το ψάξω όσο πάει
Κάποια στιγμή θα ανεβάσω φωτο να μου πείτε την γνώμη σας γιατί θεωρώ πως είμαι ιδιαίτερη και δύσκολη περίπτωση
Γιατί σε απέρριψε; αυτός αναλαμβάνει δύσκολα περιστατικά

leas

Well-Known Member
Παίδες εκτός από Λορέντζο είναι και ο Bisanga η dhi και ο Αργυρίου που δίνουν γραπτές αναλύσεις σε όλους.Τουλαχιστον έτσι εμαθα

Για μπισανγκα και τον νέο γιατρό που συνεργάζεται με αυτόν να σου πως ναι σίγουρα θα κάνουν μετρήσεις καλύτερες από ελληνικές κλινικές..αλλά η dhi αν πήγαινε ο Πάνος πιστεύω θα του έλεγαν έχεις δοτρια που δίνει άνετα 7 χιλιάδες τρίχες ..αυτό ίσως το έδιναν και γραμμένο κάπου απλά.

Gianney

Well-Known Member
Για μπισανγκα και τον νέο γιατρό που συνεργάζεται με αυτόν να σου πως ναι σίγουρα θα κάνουν μετρήσεις καλύτερες από ελληνικές κλινικές..αλλά η dhi αν πήγαινε ο Πάνος πιστεύω θα του έλεγαν έχεις δοτρια που δίνει άνετα 7 χιλιάδες τρίχες ..αυτό ίσως το έδιναν και γραμμένο κάπου απλά.
Έχω ακούσει ότι η dhi είναι δυνατή στις μετρήσεις τώρα τα υπόλοιπα γνωστά

Όχι ούτε bisanga ούτε Αργυρίου
Είχα επικοινωνία με Αργυρίου αλλά έφυγα διακοπές και το άφησα έτσι
Βέβαια με χάλασε το ότι δεν μετράει πάχος που σημαίνει ότι δεν μπορείς να υπολογίσεις cv
Σκέψου ψαχτηκα να αγοράσω μέχρι και μικρόμετρο να κάνω μετρήσεις μόνος μιας και δεν είναι κανένα πανάκριβο εργαλείο
Με 100-150ευρω παίρνεις αξιόλογο εργαλείο

alex7

Well-Known Member
Προχώρησε τόσο?
Δεν τον ήξερα.
Το 2017 μόνο αυτό μου κάνανε.
Ας φτιάξει πρώτα μια χερλάιν της προκοπής και μετά βλέπουμε.
Σου λέει ότι πχ έχεις πολλά μονοτριχα και δίτροχα .O Lorenzo σου λέει όμως ακριβώς τον λόγο που έχει η δότρια .Εμβαδομετραει την λήπτρια και σου λέει ποσά χρειάζονται ακριβώς .Αυτό δεν το κάνει καμία ελληνική

• Like
Reactions: spi

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

oreo

Well-Known Member
Τ
Θα δεις που στο τέλος τα νούμερα θα είναι λάθος και δεν θα ξέρω αν πρέπει να κλάψω η να χαρώ..
Το χειρότερο κομμάτι είναι το τι θα μπορούσε να γίνει και δεν έγινε, μιας και όμως έγινε οτι έγινε, η επόμενη επιλογή θέλει σκέψη, πλάνο και προσοχή. Αφου έχεις προβιά απο πίσω να καλύψει την κατάσταση όλα καλά.

panosss23

Active Member
Ρε συ μην κάνεις σαν μωρό παιδί. Αυτά είναι, προχώρα παρακάτω.
το παιρνω και στο χαβαλε,τι θες να κανω??10 σελιδες διαβαζω για το τι επρεπε να μπει και πως θα επρεπε να κινηθεί (εγω η κλινικη) το εχω εμπεδώσει πλεον.παμε παρακατω.. αναμονή για το αποτελεσμα και εως τοτε οταν θα παω,το βλεπω για ψηλα.... καλα να ειμαστε, πιστευω θα το φτιαξουν.

CVIAL

Moderator
Μέλος του προσωπικού
Απλά όπως σου είπα. Συζήτησέ το μαζί του για manual, μικρότερο, punch ακόμα και αν δώσεις κάτι παραπάνω. Τώρα που έχεις τα στατιστικά θα πας έτοιμος.

panosss23

Active Member
μα εκεινος δεν θα κρινει το σωστο μεγεθος εργαλειου για την εξαγωγη?γιατι πρεπει να του το πω εγω?? δεν φαινεται σαν να του επεμβαινω στην δουλεια του?το αρχειο μπορω να του το δειξω.και να κρινει...εκεινος με τι μεγεθος θα κινηθει,το θεωρω σωστοτερο ετσι.

Μπλουζα