Gianney
Well-Known Member
Bisanga Αργυρίου;Στην dhi είχα πάει πρίν 4-5 χρόνια και λόγω το ότι έχω διάχυτη αραίωση δεν μπήκαν καν στην διαδικασία να με μετρήσουν
Με απέρριψαν απευθείας
Bisanga Αργυρίου;Στην dhi είχα πάει πρίν 4-5 χρόνια και λόγω το ότι έχω διάχυτη αραίωση δεν μπήκαν καν στην διαδικασία να με μετρήσουν
Με απέρριψαν απευθείας
Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.
Γιατί σε απέρριψε; αυτός αναλαμβάνει δύσκολα περιστατικάVlafo θα το κάνω γιατί το έχω μεγάλη ανάγκη
Μια δεκαετία τώρα με βασανίζει το θέμα με το μαλλί και δεν μπορώ να βγάλω άκρη
Δυστυχώς με απέρριψε ο Λορέντζο απ' τις φωτογραφίες για το consultation που είχε κάνει οπότε θα το κυνηγήσω και θα το ψάξω όσο πάει
Κάποια στιγμή θα ανεβάσω φωτο να μου πείτε την γνώμη σας γιατί θεωρώ πως είμαι ιδιαίτερη και δύσκολη περίπτωση
εννοεί απορρίφθηκε για το consultation στην Ελλάδα, όχι ότι τον απέρριψε για επέμβαση.Γιατί σε απέρριψε; αυτός αναλαμβάνει δύσκολα περιστατικά
Παίδες εκτός από Λορέντζο είναι και ο Bisanga η dhi και ο Αργυρίου που δίνουν γραπτές αναλύσεις σε όλους.Τουλαχιστον έτσι εμαθα
Έχω ακούσει ότι η dhi είναι δυνατή στις μετρήσεις τώρα τα υπόλοιπα γνωστάΓια μπισανγκα και τον νέο γιατρό που συνεργάζεται με αυτόν να σου πως ναι σίγουρα θα κάνουν μετρήσεις καλύτερες από ελληνικές κλινικές..αλλά η dhi αν πήγαινε ο Πάνος πιστεύω θα του έλεγαν έχεις δοτρια που δίνει άνετα 7 χιλιάδες τρίχες ..αυτό ίσως το έδιναν και γραμμένο κάπου απλά.
Όχι ούτε bisanga ούτε ΑργυρίουBisanga Αργυρίου;
Όντως κάνει καλές μετρήσεις η DHI, και χωρίς να πληρώσεις κιόλας.Έχω ακούσει ότι η dhi είναι δυνατή στις μετρήσεις τώρα τα υπόλοιπα γνωστά
Σιγά τις μετρήσεις που κάνει.Όντως κάνει καλές μετρήσεις η DHI, και χωρίς να πληρώσεις κιόλας.
μετράει και έκταση δότριας, πυκνότητα δότριας και διαθέσιμα μοσχεύματαΣιγά τις μετρήσεις που κάνει.
Τριχοριζόγραμμα κάνει μόνο.
Προχώρησε τόσο?μετράει και έκταση δότριας, πυκνότητα δότριας και διαθέσιμα μοσχεύματα
Σου λέει ότι πχ έχεις πολλά μονοτριχα και δίτροχα .O Lorenzo σου λέει όμως ακριβώς τον λόγο που έχει η δότρια .Εμβαδομετραει την λήπτρια και σου λέει ποσά χρειάζονται ακριβώς .Αυτό δεν το κάνει καμία ελληνικήΠροχώρησε τόσο?
Δεν τον ήξερα.
Το 2017 μόνο αυτό μου κάνανε.
Ας φτιάξει πρώτα μια χερλάιν της προκοπής και μετά βλέπουμε.
Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.
Να χαρείς,μια χαρά είναι τα νούμερα.Θα δεις που στο τέλος τα νούμερα θα είναι λάθος και δεν θα ξέρω αν πρέπει να κλάψω η να χαρώ..
Θα δεις που στο τέλος τα νούμερα θα είναι λάθος και δεν θα ξέρω αν πρέπει να κλάψω η να χαρώ..
Το χειρότερο κομμάτι είναι το τι θα μπορούσε να γίνει και δεν έγινε, μιας και όμως έγινε οτι έγινε, η επόμενη επιλογή θέλει σκέψη, πλάνο και προσοχή. Αφου έχεις προβιά απο πίσω να καλύψει την κατάσταση όλα καλά.Θα δεις που στο τέλος τα νούμερα θα είναι λάθος και δεν θα ξέρω αν πρέπει να κλάψω η να χαρώ..
μίλα με την κλινική φίλε για να ηρεμίσεις με αυτό το θέμα και να πάψεις να έχεις αμφιβολίες.Θα δεις που στο τέλος τα νούμερα θα είναι λάθος και δεν θα ξέρω αν πρέπει να κλάψω η να χαρώ..
το παιρνω και στο χαβαλε,τι θες να κανω??10 σελιδες διαβαζω για το τι επρεπε να μπει και πως θα επρεπε να κινηθεί (εγω η κλινικη) το εχω εμπεδώσει πλεον.παμε παρακατω.. αναμονή για το αποτελεσμα και εως τοτε οταν θα παω,το βλεπω για ψηλα.... καλα να ειμαστε, πιστευω θα το φτιαξουν.Ρε συ μην κάνεις σαν μωρό παιδί. Αυτά είναι, προχώρα παρακάτω.
Δεν μπορούν εύκολα να αλλάξουν μέγεθος punch .Απλά όπως σου είπα. Συζήτησέ το μαζί του για manual, μικρότερο, punch ακόμα και αν δώσεις κάτι παραπάνω. Τώρα που έχεις τα στατιστικά θα πας έτοιμος.