Antiagers βελιμβασακης fue 3k g + 3k g

aeratos28

Just aeratos
Πανο,αν βαστάει η τσέπη σου κάπως καλά ,έχεις τεράστιες δυνατότητες φίλε για φοβερό αποτέλεσμα όπως καταλαβαίνεις..
γμτ και ηθελα μεχρι το επομενο καλοκαιρι να εχω μαλλι μακρι:( :( ,καλα στο 6-8 ηνο οποτε μου πουν οτι ειναι ασφαλες για 2 μμ εχω εξαφανιστει,

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

panosss23

Active Member
ξερεις πως ειναι αυτο,κ@βλ@ ειναι που την πληρωνεις.δεν τα εχω αλλα θα τα μαζεψω σιγα σιγα με δωσεις.... πανω κατω ξερω τι ποσο θα χρειαστώ.λογικα επομενος θα ειναι τιρκαλας.

CVIAL

Moderator
Μέλος του προσωπικού
Me 8-9Κ o Panosss23 ήταν (είναι) ταμαμ για Τιρκάλα. Να ρίξει ένα μπάζωμα άλλα 4-4.5Κ και στο τέλος να κάνει και ένα fine tuning στα ευαίσθητα σημεία. Την 3η πάντως δεν την γλυτώνεις στο λέω από τώρα.

aeratos28

Just aeratos
Ε με Τιρκαλα παλεύεται το οικονομικό εύκολα αδερφέ..μην αγχώνεσαι.
ξερεις πως ειναι αυτο,κ@βλ@ ειναι που την πληρωνεις.δεν τα εχω αλλα θα τα μαζεψω σιγα σιγα με δωσεις.... πανω κατω ξερω τι ποσο θα χρειαστώ.λογικα επομενος θα ειναι τιρκαλας.

Kostas97

Well-Known Member
Κοιτα και εξωτερικο στο μπατζετ σου. Μπορει να βρεις καλες επιλογες. Και ειναι βασικο να δεις πρωτα σε αποτελεσματα σαν το δικο σου τι ψαρια πιανουν. Αν και με τετοια δοτρια ιδιο δυσκολα θα βρεις. Τουλαχιστον ιδιο NW.

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

panosss23

Active Member
Κοιτα και εξωτερικο στο μπατζετ σου. Μπορει να βρεις καλες επιλογες. Και ειναι βασικο να δεις πρωτα σε αποτελεσματα σαν το δικο σου τι ψαρια πιανουν. Αν και με τετοια δοτρια ιδιο δυσκολα θα βρεις. Τουλαχιστον ιδιο NW.
εχω αλεργια στα αεροπλανα...οποτε μεχρι σαλονικα με τρενακι παω....

aeratos28

Just aeratos
Έχω κονέ καλό από Ιταλία...γτ εδώ είναι πονηρηδιδες όλοι.αστο,θέλει ψάξιμο και γλυτώνεις πολλά.καλα για μεταχειρισμένο μιλάμε,εννοείται όχι καινούργιο ρε
Ουτε μεταχειρισμενη δεν τη βλεπουμε την την GLA 45 εκει ε χαχαχα :D

CVIAL

Moderator
Μέλος του προσωπικού

Δεν χρειάζεται. Τιρκάλας. Είναι ευκολάκι.

CVIAL

Moderator
Μέλος του προσωπικού
Γιατί λες αν. Ισχύουν, εκτός και αν εβγάζαν φώτο με το μικροσκόπιο κανέναν άλλο.

Μπλουζα