Antiagers βελιμβασακης fue 3k g + 3k g

oreo

Well-Known Member
Μα τις φώτο του κοιτάμε, εκτός και αν μας πει ότι δεν είναι ο ίδιος.
Φαντάζεσαι να σου πει οτι τελικά είναι ο ένας απο τους 2 με τα ίδια χαρακτηριστικά απο το case του Αναστασάκη,
ΧΑΧΑΧΑΑΧΧΑΑΧΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΑΧΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

panosss23

Active Member
Εγώ στην θέση θα ήθελα να μου επαληθεύσουν πάση θυσία, γιατί είναι αμαρτία να έχει γίνει τόση κουβέντα οτι κάνεις παπάδες με το αποθεμά σου και τελικά το αμπάρι να μην είναι γεμάτο. ;)
σωστη η σκεψη σου,αλλα ξερεις τι πιστευω οτι θα μου πει... αρχικά οτι δεν εχει γινει καποιο λαθος,γιατι ετσι ειναι σαν να μειωνεται η κλινικη(αν κανει λαθη) ,και κατα δευτερο στο αν επιμείνω οτι θελω παση θυσεια να σιγουρευτώ για την δοτρια πιστευω οτι θα μου πουν..περαστε απο εδω να σας μετρήσουμε ξανα... αν ημουν αθηνα θα το εκανα.αλλα δεν ειμαι...βεβαια δεν εχω να χασω και κατι στο να μιλησω....

CVIAL

Moderator
Μέλος του προσωπικού
Panosss23 από τις φώτο είναι σαφέστατο. Δεν χρειάζεται να επαληθεύσεις κάτι. Δεν είναι 1 είναι πολλές (Parietal, occipital, temporal) στατιστικά. Εξάλλου αυτό που βλέπουμε σε ξυρισμένο φαίνεται ότι είναι πολύ πυκνό και η τρίχα λεπτή. Όλα κάνουν match.

oreo

Well-Known Member
Panosss23 από τις φώτο είναι σαφέστατο. Δεν χρειάζεται να επαληθεύσεις κάτι. Δεν είναι 1 είναι πολλές (Parietal, occipital, temporal) στατιστικά. Εξάλλου αυτό που βλέπουμε σε ξυρισμένο φαίνεται ότι είναι πολύ πυκνό και η τρίχα λεπτή. Όλα κάνουν match.
Μια χαρά λοιπόν ο Πάνος, οπότε το λάθος ήταν η μη αξιοποίηση της δότριας !

CVIAL

Moderator
Μέλος του προσωπικού
Εγώ πάντως θα έλεγα ότι μάλλον η ιατρός είναι εκπαιδευόμενη. Δεν δικαιολογούνται τέτοιες πυκνότητες. Οι νοσηλεύτριες του Β. (ακόμα και οι νέες) είναι πιο προχω.

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

panosss23

Active Member
ωραια,τωρα με την κοκκινίλα που εχω στο κεφαλι , μπορω να βαλω μινοξυδιλη....?
χτες ο δερματολογος που πηγα...και τον ρωτησα για την φινα κτλ, μου ειπε οτι να μη βαλω μινο ακομα με τιποτα...να φυγει η ερυθρότητα και αργοτερα,,,αλλα δεν ειναι και πολυ εμπιστοσύνης.

spi

Well-Known Member
ωραια,τωρα με την κοκκινίλα που εχω στο κεφαλι , μπορω να βαλω μινοξυδιλη....?
χτες ο δερματολογος που πηγα...και τον ρωτησα για την φινα κτλ, μου ειπε οτι να μη βαλω μινο ακομα με τιποτα...να φυγει η ερυθρότητα και αργοτερα,,,αλλα δεν ειναι και πολυ εμπιστοσύνης.
Σε κανένα 20μερο από την επέμβαση να αρχίζεις να βάζεις. Καλή φυτρωση Πανό μην ανησυχείς με τέτοια δοτρια όλα θα γίνουν. Μπορεί να νιώθεις ένα "γαμωτο" τώρα αλλά φαντάσου να μην είχες να πάρεις. Τώρα χαλάρωσε και περίμενε το αποτέλεσμα που θα σου αλλάξει την διαθεση

panosss23

Active Member
Σε κανένα 20μερο από την επέμβαση να αρχίζεις να βάζεις. Καλή φυτρωση Πανό μην ανησυχείς με τέτοια δοτρια όλα θα γίνουν. Μπορεί να νιώθεις ένα "γαμωτο" τώρα αλλά φαντάσου να μην είχες να πάρεις. Τώρα χαλάρωσε και περίμενε το αποτέλεσμα που θα σου αλλάξει την διαθεση
εχουν περασει 37 μερες κοντα... μηπως δεν ειναι λογικο να εχω κοκκινίλα

oreo

Well-Known Member
Cupra Formentor 310 ps DSG AWD και ας είχα 1 τρίχα στο κεφάλι σαν τα μωρά στα cartoon.

@panosss23 Καλή φύτρωση αρχηγέ μου.
5 τρίχες όλες κιόλες, 5 τρίχες όλες κιόλες, μα καρδιά μικρού παιδιού!!!
Γιάννης Ζουγανέλης - Ο Μακρυμάλλης

Legwg James

If you try to take it, .40 with a laser

Ψεύδομαι πάντως. Το αγαπώ το μαλλάκι μου. Αν δε το αγαπούσα δε θα έσκαγα 120 ευρώ μηνιαίως για να παίρνω τα γνωστά...

Kostas97

Well-Known Member
Ουισκακι διαβασα πιο πανω. :D Τι καλό ?
Jack Daniels Single Barrel μαρεσει εμενα για ενα ποτηρακι .
Haig ή Jameson υπερκαταναλωθηκαν στην φοιτητικη ζωη :D

jersey

Well-Known Member
Ψεύδομαι πάντως. Το αγαπώ το μαλλάκι μου. Αν δε το αγαπούσα δε θα έσκαγα 120 ευρώ μηνιαίως για να παίρνω τα γνωστά...
Καλα που χαλας 120 ευρω για τα μαλλια εσυ; να φανταστώ παίρνεις και propecia; Γιατί δεν το γυρνάς σε proscar, θα ειναι κ πιο δυνατό (1.25) και θα γλιτώνεις πολλα λεφτά. Τζάμπα λεφτα το propecia..

Μπλουζα