Antiagers βελιμβασακης fue 3k g + 3k g

oreo

Well-Known Member
Ουισκακι διαβασα πιο πανω. :D Τι καλό ?
Jack Daniels Single Barrel μαρεσει εμενα για ενα ποτηρακι .
Haig ή Jameson υπερκαταναλωθηκαν στην φοιτητικη ζωη :D
Ένα 18αρι Glenfiddich , εις υγείαν όσων άθελα μου τους έκανα να μοιάζουν με το σύμβολο του μπουκαλιού :p

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

Legwg James

If you try to take it, .40 with a laser
Το μαλλί στον άντρα είναι οτι για το λέοντα η χαίτη. Σε καταλαβαίνω απόλυτα.

Καθαρά επειδή το θέλω και δε με ψήνει να με νικήσει oreo. Εγώ θα το νικήσω. Θεωρώ και το ξυρισμένο θα μου πήγαινε οπότε όλα κουλ όσο το γουστάρω θα το γλεντάω. Δε με κερδίζει.

Legwg James

Καλα που χαλας 120 ευρω για τα μαλλια εσυ; να φανταστώ παίρνεις και propecia; Γιατί δεν το γυρνάς σε proscar, θα ειναι κ πιο δυνατό (1.25) και θα γλιτώνεις πολλα λεφτά. Τζάμπα λεφτα το propecia..

41 προπεσια, 40 βιταμίνες Pilfood ( αυτες δε ξέρω γιατί τόσο ) και άλλα 40 τα 2 60 ml μπουκαλάκια μινοξ της hairway βγάινουν 120 ευρώ. Όσο για προπέσια αδερφέ με το χέρι δε βγάζω 5 ίσα κομματάκια ποτέ.

oreo

Well-Known Member
Καθαρά επειδή το θέλω και δε με ψήνει να με νικήσει oreo. Εγώ θα το νικήσω. Θεωρώ και το ξυρισμένο θα μου πήγαινε οπότε όλα κουλ όσο το γουστάρω θα το γλεντάω. Δε με κερδίζει.
Φίλρ μου είσαι ήδη νικητής. Αφου σου αρέσουν και τα τετράτροχα, σου εύχομαι με ανάποδα τιμόνια στα καλύτερα σαλόνια.

jersey

Well-Known Member
41 προπεσια, 40 βιταμίνες Pilfood ( αυτες δε ξέρω γιατί τόσο ) και άλλα 40 τα 2 60 ml μπουκαλάκια μινοξ της hairway βγάινουν 120 ευρώ. Όσο για προπέσια αδερφέ με το χέρι δε βγάζω 5 ίσα κομματάκια ποτέ.
Βιταμινες γιατι παίρνεις; συνήθως τις παίρνουμε οταν κάνουμε μεταμόσχευση για τα μεταμοσχευμένα... 2 μπουκάλια μινοξ τον μήνα; δηλαδη βάζεις 4 ml μινοξ καθε μερα; Ενώ η μέγιστη δοση ειναι 1 ml πρωι και 1ml βράδυ; Σε 4 θα το κόβεις φιλε το proscar, με κόφτη χαπιών.

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

CVIAL

Moderator
Μέλος του προσωπικού
Αυτά μόνο σπίτι. Δεν το βρίσκεις εύκολα έτσι και αλλιώς σε μαγαζί. Πολύ δυνατό bourbon και όχι ιδιαίτερα ακριβό. Εναλλακτικά πιο φθηνό, αλλά πιο γλυκο, πιο πολύ καλαμπόκι, Buffalo trace.

CVIAL

Moderator
Μέλος του προσωπικού
Εν τω μεταξύ ψαχνω να βρω μια λογική σε αυτή την τοποθέτηση και δεν καταλαβαίνω τίποτα. Υποτίθεται τα 1-τριχα πρέπει να είναι μπροστά και πιο πίσω 2τριχα και 3τριχα. Απ' όποια πλευρά και να το κοιτάξεις έχει μονότριχα και στην αρχή και στο τέλος. Αλαιν Ντελόν.

tyfekidis.jpg

CVIAL

Moderator
Μέλος του προσωπικού
Ξέρεις πολλές φορές το να δίνεις μετρήσεις και στοιχεία γυρνάει και μπουμερανγκ.

Legwg James

Βιταμινες γιατι παίρνεις; συνήθως τις παίρνουμε οταν κάνουμε μεταμόσχευση για τα μεταμοσχευμένα... 2 μπουκάλια μινοξ τον μήνα; δηλαδη βάζεις 4 ml μινοξ καθε μερα; Ενώ η μέγιστη δοση ειναι 1 ml πρωι και 1ml βράδυ; Σε 4 θα το κόβεις φιλε το proscar, με κόφτη χαπιών.
Βιταμίνες έπαιρνα και παλαιότερα. Το κάνω μπας και βρω κάποιες που να βοηθούν στον όγκο όπως πολυδιαφημιζουν αλλά μέχρι στιγμής τζίφος. Απλά βοηθούν στο πόσο γρήγορα μακραίνει το μαλλί. Από κει και πέρα βάζω φουλ μινοξ ναι αδερφέ, την τιμάω δεν έχει τσιγγουνιές εδώ. Βάζω και στα γενια επίσης. Τέλος για φινα βρε φίλε παίρνω 1 mg 3 μηνες μόνο, γιατί να πάω στο 1,25 από τώρα ; Νωρίς δεν είναι να αυξήσω δοσολογία χωρίς ουσιαστικό λόγο ;

Μπλουζα