Antiagers βελιμβασακης fue 3k g + 3k g

panosss23

Active Member
Δεν νομίζουμε φίλε panos η πλήρη παράθεση στατιστικών τα λέει όλα.
δεν ξερω ρε βλαφο,πηγα και εγω με το κλασικο πλανο συντηρητικά να βαλω τοσα και αργοτερα αλλα τοσα... βλεπω το μπιφτεκι πισω και χαλιεμαι,φαντασου οτι ηδη μου αρεσει αυτο που βλεπω εμπρος,αν μου λετε οτι θα μπορουσε να γινει καλυτερα και πικνοτερα και ολο το πισω..
γαμω την πουτ@ν! την τυχη μου.

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

vlafo

Well-Known Member
Εγώ λέω οτι μπαίνει άνετα. Στον athens2021 δεν έκανε πύκνωση ο Τυρκαλάς που ειχε κιόλας πιο υψηλή πυκνότητα 30-35 από πριν;
Μπαίνει ναι αλλά ο βαθμός δυσκολίας αυξάνεται
Γιατί να μην το κάνει από την πρώτη με 40+ να τελειώνει?

CVIAL

Moderator
Μέλος του προσωπικού
δεν ξερω ρε βλαφο,πηγα και εγω με το κλασικο πλανο συντηρητικά να βαλω τοσα και αργοτερα αλλα τοσα... βλεπω το μπιφτεκι πισω και χαλιεμαι,φαντασου οτι ηδη μου αρεσει αυτο που βλεπω εμπρος,αν μου λετε οτι θα μπορουσε να γινει καλυτερα και πικνοτερα και ολο το πισω..
γαμω την πουτ@ν! την τυχη μου.

Panosss23 τα είδα όλα όσα έβαλες δεν έχει γίνει λάθος. Τόσα είναι. Η αποψή μου είναι ότι ότι έγινε έγινε. Απλά τώρα που ξέρεις καλύτερο πλάνο την άλλη φορά.

aeratos28

Just aeratos
Ρε συ vlafo,γτ να μην μπει ανάμεσα σε μεταμοσχευμενα μαλλιά ?ποιος ο φόβος?
Το λόγο τον αυξάνει άνετα αλλά ποιός γιατρός πλέον εν Ελλάδι θα πάει μέσα σε μμ μαλλιά με πυκνότητα 27g να προσθέσει αλλά 25g για να πάει στα 52g?
Δύσκολο έως ακατόρθωτο.

CVIAL

Moderator
Μέλος του προσωπικού
Αεράτε σωστά, θεωρητικά δεν υπάρχει φόβος αρκεί ο γιατρός να ξέρει τι κάνει και να έχει αντίστοιχη εμπειρία. Δυστυχώς δεν υπάρχει τέτοια εμπειρία. Συνήθως είναι ότι βάλαμε βάλαμε στην μια περιοχή πάμε για άλλαη. Έχεις δει πολά τέτοια περιστατικα στην Ελλάδα?

Disco

Well-Known Member
Μπαίνει ναι αλλά ο βαθμός δυσκολίας αυξάνεται
Γιατί να μην το κάνει από την πρώτη με 40+ να τελειώνει?
Και με την υψηλή πυκνότητα εξ αρχής ο βαθμος δυσκολίας αυξάνεται. Ενώ με πιο χαμηλές πυκνότητες παίζεις πιο safe, και θα βγουν σίγουρα τα μοσχευματα. Γιαυτό και οι ελληνικές κλινικές δεν τοποθετούν με υψηλές πυκνότητες από την αρχή και δεν κλείνουν ζώνες. Ο καλός γιατρός δεν φοβάται ούτε το ένα ούτε το άλλο βέβαια.

vlafo

Well-Known Member
Ρε συ vlafo,γτ να μην μπει ανάμεσα σε μεταμοσχευμενα μαλλιά ?ποιος ο φόβος?
Γιατί να κάνεις τη ζωή του γιατρού δύσκολη δεν το καταλαβαίνω.
Είναι το ίδιο να μπαίνεις σε γυμνή περιοχή το ίδιο σε μαμά η ακόμα και μμ?
Έχεις κίνδυνο αεράτε ακόμα και σε μμ αν κάτι του ξεφύγει.
Και παίζει αυτό πάντα και όσο πιο πυκνά τόσο πιο δύσκολη η μμ.

CVIAL

Moderator
Μέλος του προσωπικού
Και με την υψηλή πυκνότητα εξ αρχής ο βαθμος δυσκολίας αυξάνεται. Ενώ με πιο χαμηλές πυκνότητες παίζεις πιο safe, και θα βγουν σίγουρα τα μοσχευματα. Γιαυτό και οι ελληνικές κλινικές δεν τοποθετούν με υψηλές πυκνότητες από την αρχή και δεν κλείνουν ζώνες. Ο καλός γιατρός δεν φοβάται ούτε το ένα ούτε το άλλο βέβαια.

27? ΕΛΕΟΣ! Βάλε 35!

aeratos28

Just aeratos
Έλα ρε συ γτ?από χρόνια θυμάμαι να γίνεται αυτό..και ο no94 έτσι είχε παίξει..πύκνωση στην πύκνωση δεν το θυμάσαι?
Αεράτε σωστά, θεωρητικά δεν υπάρχει φόβος αρκεί ο γιατρός να ξέρει τι κάνει και να έχει αντίστοιχη εμπειρία. Δυστυχώς δεν υπάρχει τέτοια εμπειρία. Συνήθως είναι ότι βάλαμε βάλαμε στην μια περιοχή πάμε για άλλαη. Έχεις δει πολά τέτοια περιστατικα στην Ελλάδα?

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

aeratos28

Just aeratos
Ρε συ vlafo oκ,δλδ πες εδώ ο Πάνος.την επόμενη επέμβαση πάει σε κάποιον άλλον,δεν θα τον πυκνώσει δλδ?θα δυσκολευτεί να το κάνει πιστεύεις?
Γιατί να κάνεις τη ζωή του γιατρού δύσκολη δεν το καταλαβαίνω.
Είναι το ίδιο να μπαίνεις σε γυμνή περιοχή το ίδιο σε μαμά η ακόμα και μμ?
Έχεις κίνδυνο αεράτε ακόμα και σε μμ αν κάτι του ξεφύγει.
Και παίζει αυτό πάντα και όσο πιο πυκνά τόσο πιο δύσκολη η μμ.

CVIAL

Moderator
Μέλος του προσωπικού
Έλα ρε συ γτ?από χρόνια θυμάμαι να γίνεται αυτό..και ο no94 έτσι είχε παίξει..πύκνωση στην πύκνωση δεν το θυμάσαι?

Δεν με κατάλαβες. Αυτό που λέω είναι ότι δεν είναι κεκτημένο της πλειοψηφίας των Ελλήνων γιατρών. Ναι, κάποιοι πιθανώς μπορούν και με επιτυχία. Στενεύει όμως ο κύκλος και δεν υπάρχει λόγος.

Disco

Well-Known Member
Ρε συ vlafo oκ,δλδ πες εδώ ο Πάνος.την επόμενη επέμβαση πάει σε κάποιον άλλον,δεν θα τον πυκνώσει δλδ?θα δυσκολευτεί να το κάνει πιστεύεις?
Αυτό αναρωτιέμαι και εγώ. Εγώ λεω άνετα μπαίνουν σε πυκνότητα 27 g. Αν ήταν 40-45 και ήθελε πύκνωση, ναι θα ήταν απαιτητικό. Αλλά όχι και να φοβούνται να μπουν σε 27 g πυκνότητα. Αν φοβάται κάποιος γιατρός να το κάνει, τότε ας την κλείσει την κλινική του.

CVIAL

Moderator
Μέλος του προσωπικού
Το 27 το ξαναλέω με 46 τρίχα θα δείχνει σαν 20g.

Εν τω μέταξύ όλη η λήπτρια πρέπει να είναι 111+60 (crown) = 170cm2 άρα θέλει 170 x 52g = 8840g για CV= 5.4. Από την στιγμή που έβαλε 3000 υέλει άλλες 5840, άρα άλλες 2 επεμβάσεις, σύνολο 3. Αν είχε βάλει 4500 θα την γλύτωνε με 2.

vlafo

Well-Known Member
Φυσικά θα δυσκολευτεί δεν θα είναι τόσο εύκολο και δεν ξέρεις αν θα έχει την ανάλογη επιτυχία.
Γιατί δεν είναι piece of cake όπως το κάνουν οι ξένοι αλλά είναι κάτι καινούργιο για τους περισσότερους.
Έχω δει αλλά λίγοι το κάνουν.
Γιατί να αυξήσεις το ρίσκο και το βαθμό δυσκολίας?

aeratos28

Just aeratos
Αν θυμάσαι ,σε παλιότερη συζήτηση με tropheus ,το είχε αναφέρει πως όταν το είχε κουβεντιάσει με τον Μάρα,για μικρές συνεδρίες κάθε φορά,του είχε πει και ο Μάρας πως είναι το καλύτερο πλάνο..όμως,κανείς δεν έχει την υπομονή να το κάνει..άρα πρακτικά φόβος,,δεν υπάρχει.
Δεν με κατάλαβες. Αυτό που λέω είναι ότι δεν είναι κεκτημένο της πλειοψηφίας των Ελλήνων γιατρών. Ναι, κάποιοι πιθανώς μπορούν και με επιτυχία. Στενεύει όμως ο κύκλος και δεν υπάρχει λόγος.

aeratos28

Just aeratos
Γτ μπορεί να έχει γίνει άθελά σου ρε συ vlafo..όπως ο Πάνος..ούτε ήξερε το παιδί τι και πως..αλλά και πάλι,όπως έγραψα και στον cvial για την κουβέντα αυτή του tropheus με τον Μάρα ,πως είναι το καλύτερο πλανο αυτο
Φυσικά θα δυσκολευτεί δεν θα είναι τόσο εύκολο και δεν ξέρεις αν θα έχει την ανάλογη επιτυχία.
Γιατί δεν είναι piece of cake όπως το κάνουν οι ξένοι αλλά είναι κάτι καινούργιο για τους περισσότερους.
Έχω δει αλλά λίγοι το κάνουν.
Γιατί να αυξήσεις το ρίσκο και το βαθμό δυσκολίας?

vlafo

Well-Known Member
Εν τω μέταξύ όλη η λήπτρια πρέπει να είναι 111+60 (crown) = 170cm2 άρα θέλει 170 x 52g = 8840g για CV= 5.4. Από την στιγμή που έβαλε 3000 υέλει άλλες 5840, άρα άλλες 2 επεμβάσεις, σύνολο 3. Αν είχε βάλει 4500 θα την γλύτωνε με 2.
Ακριβώς τα έχει γιατί να ταλαιπωρηθεί με 3 μμ?
Ποιός ο λόγος?
Δε μπορώ με τέτοια ακατανόητα πράγματα και καταστάσεις

Μπλουζα