Antiagers βελιμβασακης fue 3k g + 3k g

CVIAL

Moderator
Μέλος του προσωπικού
Αυτό αναρωτιέμαι και εγώ. Εγώ λεω άνετα μπαίνουν σε πυκνότητα 27 g. Αν ήταν 40-45 και ήθελε πύκνωση, ναι θα ήταν απαιτητικό. Αλλά όχι και να φοβούνται να μπουν σε 27 g πυκνότητα. Αν φοβάται κάποιος γιατρός να το κάνει, τότε ας την κλείσει την κλινική του.

Κάνεις ένα λάθος. Αν βάλεις 45 κατα πάσα πιθανότητα σε τέτοιο NW ισως δεν θα χρειαστεί να ξαναβάλεις. Αν όμως ξαναβάλεις το πλήγμα στην περιοχή και το πιθανό αιμάτωμα που θα δημιουργηθεί θα είναι απείρως μικρότερο από το να βάλει έναν μεγάλο αριθμό. Χειρουργικά είναι προτιμότερο να δουλεύεις σε παρθένες περιοχές με την μέγιστη ασφαλή 40-45 (ακόμα και 35) που είναι ασφαλείς και μετά όταν επανέρχεσαι να το κάνεις με αρκετά μικρότερες πυκνότητες.

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

Disco

Well-Known Member
Ακριβώς τα έχει γιατί να ταλαιπωρηθεί με 3 μμ?
Ποιός ο λόγος?
Δε μπορώ με τέτοια ακατανόητα πράγματα και καταστάσεις
Εδώ ο lorenzo σε μεγάλα norwood τους κάνει και 4 επεμβάσεις. Γιατί δεν βγάζει περισσότερα στις πρώτες συνεδρίες και τους πάει σιγά σιγά;

panosss23

Active Member
Εν τω μέταξύ όλη η λήπτρια πρέπει να είναι 111+60 (crown) = 170cm2 άρα θέλει 170 x 52g = 8840g για CV= 5.4. Από την στιγμή που έβαλε 3000 υέλει άλλες 5840, άρα άλλες 2 επεμβάσεις, σύνολο 3. Αν είχε βάλει 4500 θα την γλύτωνε με 2.
αλλη μια διημερη με 2500+2500 οχι? τετοιο πλανο ειχα απο βεκρ! για την πρωτη μου..αλλα οπως ειπα και πριν το πηγα συντηρητικά οπως μου ειπατε..

Disco

Well-Known Member
Κάνεις ένα λάθος. Αν βάλεις 45 κατα πάσα πιθανότητα σε τέτοιο NW ισως δεν θα χρειαστεί να ξαναβάλεις. Αν όμως ξαναβάλεις το πλήγμα στην περιοχή και το πιθανό αιμάτωμα που θα δημιουργηθεί θα είναι απείρως μικρότερο από το να βάλει έναν μεγάλο αριθμό. Χειρουργικά είναι προτιμότερο να δουλεύεις σε παρθένες περιοχές με την μέγιστη ασφαλή 40-45 (ακόμα και 35) που είναι ασφαλείς και μετά όταν επανέρχεσαι να το κάνεις με αρκετά μικρότερες πυκνότητες.
Ναι θα ειναι πιο εύκολο να δουλεύεις σε παρθένες περιοχές αλλά μια χαρά γίνεται και πύκνωση σε 27 g. Δεν βλέπω κάποια ελληνική κλινική να βάζει τέτοιες πυκνότητες (45g) σε μεγάλες περιοχές πάντως σε μεγάλα norwood.

vlafo

Well-Known Member
Εδώ ο lorenzo σε μεγάλα norwood τους κάνει και 4 επεμβάσεις. Γιατί δεν βγάζει περισσότερα στις πρώτες συνεδρίες και τους πάει σιγά σιγά;
Δεν είναι το ίδιο ρε συ Disco.
Μην τα συγχέουμε όλα.
Πρέπει σε κάθε περίπτωση να κινείσαι διαφορετικά.
Στα μεγάλα nw μόνο έτσι πας γιατί η δότρια είναι μικρή και δεν δεν πρέπει να κάνεις το παραμικρό λάθος.
Εδώ δεν έχεις κανένα τέτοιο λόγο.
Φουλ επίθεση.

Disco

Well-Known Member
Δεν είναι το ίδιο ρε συ Disco.
Μην τα συγχέουμε όλα.
Πρέπει σε κάθε περίπτωση να κινείσαι διαφορετικά.
Στα μεγάλα nw μόνο έτσι πας γιατί η δότρια είναι μικρή και δεν δεν πρέπει να κάνεις το παραμικρό λάθος.
Εδώ δεν έχεις κανένα τέτοιο λόγο.
Φουλ επίθεση.
Αφού δεν είχαν μικρή δότρια. Είχαν 10-11 κ δότρια. Αλλά τους πήγαινε σιγά σιγά, δεν έβαζε πολλά από την αρχή. Το ίδιο ο φίλος και εδώ, μπορεί άνετα να το βελτιώσει στην δεύτερη που θα κάνει σύντομα.

CVIAL

Moderator
Μέλος του προσωπικού

Λόγω δότριας, συνήθως τα μεγάλα NW δεν έχουν καλές και πρέπει να το πάει σιγά σιγά για να τις μεγιστοποιήσει. Όταν δει τόσο μεγάλη (σπάνια) δεν έχει κανέναν ενδοιασμό.

vlafo

Well-Known Member
Γτ μπορεί να έχει γίνει άθελά σου ρε συ vlafo..όπως ο Πάνος..ούτε ήξερε το παιδί τι και πως..αλλά και πάλι,όπως έγραψα και στον cvial για την κουβέντα αυτή του tropheus με τον Μάρα ,πως είναι το καλύτερο πλανο αυτο
Μα δεν φταίει το παιδί αλλά η κλινική που δίνει και πλήρη στατιστικά.
Αυτήν κατηγορώ.
Τεράστιο λάθος έγινε.

aeratos28

Just aeratos
Εγώ πιστεύω πως δεν υπάρχει πρόβλημα κανένα. Ας έχει κάνει επέμβαση κάποιος .μπορεί πλέον να γίνει τουμπανιασμα άφοβα.

CVIAL

Moderator
Μέλος του προσωπικού
Αφού δεν είχαν μικρή δότρια. Είχαν 10-11 κ δότρια. Αλλά τους πήγαινε σιγά σιγά, δεν έβαζε πολλά από την αρχή.

Το 2.5 στα 10 είναι 25%, το 4,3 στο 17 είναι 25%, το ίδιο δεν είναι? Επίσης έχει σχέση με την πυκνότητα. Άλλο να έχεις μεγάλη πυκνότητα, μικρό λόγο, άλλο μικρή πυκνότητα μεγάλο λόγο.

CVIAL

Moderator
Μέλος του προσωπικού
αλλη μια διημερη με 2500+2500 οχι? τετοιο πλανο ειχα απο βεκρ! για την πρωτη μου..αλλα οπως ειπα και πριν το πηγα συντηρητικά οπως μου ειπατε..

Panosss23, μην επαναλαμβάνουμε τα ίδια. Τώρα δεν μπορείς να κάνεις κάτι. Χαλάρωσε κάνε ότι πρέπει να κάνεις για να έχεις μια καλή φύτρωση και τώρα που έχεις τα σωστά στοιχεία και ξέρουμε τι υπάρχει την επόμενη φορά θα γίνει ένα καλύτερο πλάνο.

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

aeratos28

Just aeratos
Τώρα όμως που ξέρει,μπορεί να πάει για μια δεύτερη δυνατή,να μουρλοποιηθει τελείως το κεφάλι του ..χαχαχαχαα να κουμπώσει 4-5000grafts και να πιάνει κοτσίδα..παίζει εύκολα μπάλα ,τυχερός ειναι
Μα δεν φταίει το παιδί αλλά η κλινική που δίνει και πλήρη στατιστικά.
Αυτήν κατηγορώ.
Τεράστιο λάθος έγινε.

vlafo

Well-Known Member
Τώρα όμως που ξέρει,μπορεί να πάει για μια δεύτερη δυνατή,να μουρλοποιηθει τελείως το κεφάλι του ..χαχαχαχαα να κουμπώσει 4-5000grafts και να πιάνει κοτσίδα..παίζει εύκολα μπάλα ,τυχερός ειναι
Ναι κάνει ότι θέλει αλλά για φαντάσου να τελείωνε από μπροστά α+β ζώνη με πυκνότητες 40g και να έμπαινε μετά από 3 χρόνια γιατί γούσταρε όχι στα καπάκια όπως τώρα.
Αυτό είναι το μεμπτό αεράτε.
Άλλο αν εγώ θέλω π.χ να μπω για πύκνωση τώρα αλλά κατ επιλογήν μου και άλλο αν έπρεπε να μπω γιατί η επέμβαση δεν με ικανοποίησε.
Το καταλαβαίνεις έχει τεράστια διαφορά.

CVIAL

Moderator
Μέλος του προσωπικού

Δεν είναι εύκολο να το κάνει αυτό. Έχει πολύ λεπτή τρίχα, θέλει 8-9Κ για να φτάσει εκεί.

aeratos28

Just aeratos
Ναι έτσι,συμφωνώ.δεν αντιλέγω.απλα να μην αγχώνεται ο Πάνος,είναι από τους πολύ τυχερούς ,μπορεί να γίνει όπως γουστάρει.εκανε κάποια αρχή τωρα οκ,όχι ιδανική,αλλά αν έχει όρεξη και μπικικινια γίνεται αγνώριστος.

jersey

Well-Known Member
Ναι κάνει ότι θέλει αλλά για φαντάσου να τελείωνε από μπροστά α+β ζώνη με πυκνότητες 40g και να έμπαινε μετά από 3 χρόνια γιατί γούσταρε όχι στα καπάκια όπως τώρα.
Αυτό είναι το μεμπτό αεράτε.
Άλλο αν εγώ θέλω π.χ να μπω για πύκνωση τώρα αλλά κατ επιλογήν μου και άλλο αν έπρεπε να μπω γιατί η επέμβαση δεν με ικανοποίησε.
Το καταλαβαίνεις έχει τεράστια διαφορά.
θα έμπαινε έτσι και αλλιώς για 2η επέμβαση σύντομα για το crown. Είτε έιχε υψηλή είτε πιο χαμηλή πυκνότητα μπροστά. Οπότε ότι ειναι να διορθώσει το κάνει στην 2η επέμβαση που θα κάνει σύντομα. Αν τα grafts του πιάσουν τόπο η επέμβαση θα θεωρείται επιτυχημένη, όπου θα μπορεί μετά να κάνει οτι θέλει στην επόμενη επέμβαση.

aeratos28

Just aeratos
Είναι και η λεπτή τρίχα ναι .εντάξει μεταξύ σοβαρού και αστείου το είπα για την κοτσίδα..χρήματα και καλό γιατρό χρειάζεται..grafts υπάρχουν..το βασικότερο από όλα διαθέτει ο φίλος.
Δεν είναι εύκολο να το κάνει αυτό. Έχει πολύ λεπτή τρίχα, θέλει 8-9Κ για να φτάσει εκεί.

panosss23

Active Member
γμτ και ηθελα μεχρι το επομενο καλοκαιρι να εχω μαλλι μακρι:( :( ,καλα στο 6-8 ηνο οποτε μου πουν οτι ειναι ασφαλες για 2 μμ εχω εξαφανιστει,

Μπλουζα