Antiagers βελιμβασακης fue 3k g + 3k g

aeratos28

Just aeratos
Πανο,τυχερός είσαι φίλε..νιώσε άνετα,μην σκέφτεσαι τπτ..έχεις τη λύση την ολοκληρωτική στα χέρια σου με τεράστια άνεση κιόλας..
τον ειχα πρωτη επιλογη γμτ... αυτος αν οντως ισχύουν τα λεγόμενα τις δοτριας μου,θα μου βαλει ανετα 4.5g σε διήμερη

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

panosss23

Active Member
Γιατί λες αν. Ισχύουν, εκτός και αν εβγάζαν φώτο με το μικροσκόπιο κανέναν άλλο.
μου κανει εντυπωση οπως στο εγραψα και πριν στα οσα ειπες περι δοτριας μου... αφου σκεφτικα πως μηπως εχουν μπερδεψει αλλουνου αρχειο με το δικο μου .εγω δεν βλεπω να εχω αυτη τη σουπερ δοτρια... τι να σου πω ρε cvial εχεις εμπειρια και βλεπεις.εγω ειμαι ασχετος στους αριθμους.

jersey

Well-Known Member
μου κανει εντυπωση οπως στο εγραψα και πριν στα οσα ειπες περι δοτριας μου... αφου σκεφτικα πως μηπως εχουν μπερδεψει αλλουνου αρχειο με το δικο μου .εγω δεν βλεπω να εχω αυτη τη σουπερ δοτρια... τι να σου πω ρε cvial εχεις εμπειρια και βλεπεις.εγω ειμαι ασχετος στους αριθμους.
Εγώ λέω να ρωτήσεις τον Βελημβασάκη να δούμε τι θα σου πει, με βάσει το excel που σου έστειλε ποια είναι τα διαθέσιμα μοσχεύματα της δότριας σου που μπορείτε να βάλετε συνολικά. Του είχες αναφέρει τίποτα για το φόρουμ;

panosss23

Active Member
Εγώ λέω να ρωτήσεις τον Βελημβασάκη να δούμε τι θα σου πει, με βάσει το excel που σου έστειλε ποια είναι τα διαθέσιμα μοσχεύματα της δότριας σου που μπορείτε να βάλετε συνολικά. Του είχες αναφέρει τίποτα για το φόρουμ;
οχι,αλλα θα μπορουσα να του κανω αυριο τηλ,αλλα αντε και τον βρηκα που δυσκολα τον βρισκεις,πιστευω οτι θα μιλησω με κανενα γιατρο....θα βρουν το αρχειο μου αυτο που ειδατε κ εδω και θα μου πει οτι θα διαβασει στο αρχειο.(το λαθος δλδ) ισως το ποιο σωστο θα ηταν να πηγαινα για καποια μετρηση...

vlafo

Well-Known Member
Δεν είναι απλά καλή αλλά γίγας δότρια.
Φίλε panos αυτά είναι τα αδιαμφισβητητα νούμερα.
Αν δεν έχουν μπερδέψει τους φακέλους ξεμπέρδεψες.
Μην το ψάχνεις άλλο.

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

jersey

Well-Known Member
οχι,αλλα θα μπορουσα να του κανω αυριο τηλ,αλλα αντε και τον βρηκα που δυσκολα τον βρισκεις,πιστευω οτι θα μιλησω με κανενα γιατρο....θα βρουν το αρχειο μου αυτο που ειδατε κ εδω και θα μου πει οτι θα διαβασει στο αρχειο.(το λαθος δλδ) ισως το ποιο σωστο θα ηταν να πηγαινα για καποια μετρηση...
Αύριο ειναι Κυριακή. Από Δευτέρα καλύτερα κάνε ένα τηλέφωνο στην κλινική και ζήτα να μιλήσεις με τον Βελημβασάκη και ρώτα τον αυτό που σου είπα. Πες του και για το φόρουμ οτι κάνεις παρουσίαση και θες κάποιες διευκρινήσεις όσον αφορά το excelaki που σου έδωσε. και το απόθεμα της δότριας σου

oreo

Well-Known Member
Εγώ στην θέση θα ήθελα να μου επαληθεύσουν πάση θυσία, γιατί είναι αμαρτία να έχει γίνει τόση κουβέντα οτι κάνεις παπάδες με το αποθεμά σου και τελικά το αμπάρι να μην είναι γεμάτο. ;)

oreo

Well-Known Member
Δεν είναι απλά καλή αλλά γίγας δότρια.
Φίλε panos αυτά είναι τα αδιαμφισβητητα νούμερα.
Αν δεν έχουν μπερδέψει τους φακέλους ξεμπέρδεψες.
Μην το ψάχνεις άλλο.
Αυτό λέω μήπως τα μπέρδεψαν με κανα λυκάνθρωπο. Μιας και όμως συμφωνείτε όλοι, θα ακολουθήσω το ρεύμα.

Kostas97

Well-Known Member
Στο ξυρισμενο φαίνεται ότι ειναι πολυ πυκνό.
Υπάρχει κίνδυνος σε μια τόσο πυκνη δύτρια μετα τα whitedots να φαίνονται πιο έντονα λόγω αντίθεσης;;

CVIAL

Moderator
Μέλος του προσωπικού
Ακού cookie. Όταν έχεις 115g δεν μπορεί να έχεις και λόγο 2.5 αλλιώς είσαι χιμπατζής. Συνήθως οι μέτριες πυκνότητες πάνε με ψηλούς λόγους και οι ψηλές πυκνότητες με μέτριους λόγους. Το γινόμενο είναι πάντα σχεδόν το ίδιο.

Μπλουζα