aris rokos
Active Member
Μέσα Αυγούστου θα είμαι Ελλάδα ,καπελάκι και προσοχή
Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.
Δεν είναι η νταρια εκεί τον μαη για να μετάφραση έχεις κάποια ιδέα ; Τουλάχιστον στον σχεδιασμόΣτους 2.5-3 μήνες που θα είσαι Ελλάδα το μόνο που πρέπει να προσέξεις είναι έγκαυμα από ηλίαση. Ιδρώτας κλπ δεν παίζουν κανένα ρόλο.
Sent from my iPhone using Tapatalk
Πρέπει να βρω μεταφραστήΑπό ότι ξέρω για προσωπικούς λόγους επέστρεψε Ελλάδα
Καμία θεραπεία δεν παίρνωΘεραπεία?
Μου σύστησε βιταμίνες 15 μέρες πριν την μεταμόσχευση pilfood Λέγονται Κοίταξα για να παραγγείλω Και Υπάρχουν 2 pilfood plus Kai pilfood complex Ποιες είχες πάρει ;Από ότι ξέρω για προσωπικούς λόγους επέστρεψε Ελλάδα
Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.
Ok ΕυχαριστώΚαλημέρα φίλε Άκη . Και εγώ έχω κλείσει στον ίδιο γιατρό αλλά για αργότερα . Θεωρώ τις complex καλύτερες από το λίγο που έψαξα . Καλή συνέχεια
Οποίες να ναι Ari δεν έχει μεγάλη διαφορά
Ok Ευχαριστώ
Εξαρτάται αν είναι πύκνωση ή αν είναι περιοχή χωρίς φόβο σοκλος. Αν υπάρχει φόβος σοκλος χρειάζεται βιταμίνες. Γενικά οι βιταμίνες δεν κάνουν κακό εκτός από υπερβολικές δόσεις βιταμίνης C (πολύ πάνω από την ημερήσια συνιστώμενη δόση) πριν την επέμβαση. Αν το συμπλήρωμα πληροί αυτή την προϋπόθεση δεν υπάρχει θέμα.
Εγω νομιζα οτι απλα προκαλούν εντονη αιμάτωση και δυσκολεύουν το έργο των γιατρών γι αυτο δεν θελουν να περνουν τπτ οι ασθένεις πριν την μμ
Δλδ εγώ που έχω γενικά μαλλί και άρα υπάρχει φόβος σοκ λος πόσο καιρό πριν και μετά να πάρω βιταμίνες? Τις 2 μέρες της επέμβασης να πάρω ? Με τις pilfood λογικά είμαστε οκ Ε?