Avodart 0,5mg(Ντουταστερίδη) για Υπερπλασία προστάτη και μαλλιά με low dose

bobby

Well-Known Member
Όπου φτωχός και η μοίρα του..........άντε τώρα να ξαναπρογραμματίσεις ΜΜ.....πότε......και που......τον μπούλο σου λέω......με βλέπω φρέιτας σε 3 χρόνια λόγω αναμονής..... δεν πειράζει ακόμα νέος θα είμαιλ........μόλις 55...... :p :p :p :p :p :p :p :p μέχρι τότε μπορει και να έχει βγει και το καινούργιο σουπερ ντουπερ τοπικό σκευασμα που θα σε κάνει Καρεμπέ μέσα σε 3 μήνες........:p:p:p:p:p:p και να την αποφύγω.........:mad::mad::mad::mad::mad::mad::mad::mad::mad::mad::mad::mad::mad::mad::mad::mad:

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

theoblue

Active Member
Όπου φτωχός και η μοίρα του..........άντε τώρα να ξαναπρογραμματίσεις ΜΜ.....πότε......και που......τον μπούλο σου λέω......με βλέπω φρέιτας σε 3 χρόνια λόγω αναμονής..... δεν πειράζει ακόμα νέος θα είμαιλ........μόλις 55...... :p :p :p :p :p :p :p :p μέχρι τότε μπορει και να έχει βγει και το καινούργιο σουπερ ντουπερ τοπικό σκευασμα που θα σε κάνει Καρεμπέ μέσα σε 3 μήνες........:p:p:p:p:p:p και να την αποφύγω.........:mad::mad::mad::mad::mad::mad::mad::mad::mad::mad::mad::mad::mad::mad::mad::mad:
Πηγαινε στον Ζαρεφ. Κανει εκπτωση στα μελη του φορουμ, μονο 8.5Ε το γκραφτ!

kollaps

Active Member
Ημασταν έτοιμοι για μετάβαση στην Μαδρίτη το πρωί αλλα λογαριάζαμε χωρίς τον μαδριλένο covid, χθες το βράδυ ακυρώθηκαν όλα και μείναμε με το e ticket ανα χείρας
Λόγω covid ή των πλημμυρών; Κρίμα πάντως, ελπίζω να μπορέσετε να τις κάνετε σύντομα.

bobby

Well-Known Member
Πηγαινε στον Ζαρεφ. Κανει εκπτωση στα μελη του φορουμ, μονο 8.5Ε το γκραφτ!
Δεν είμαι κατάλληλος για Ζάρεφ..... έχω ήδη μαλλιά αυτός κανει μόνο μεγάλα NW έγω ούτε μεγάλο είμαι ούτε δότρια μαμούθ έχω........ :D :D :D :D :D επίσης θέλω και τα δύο νεφρά μου δεν αντέχω να πουλήσω το ένα για να χρηματοδοτήσωτην ΜΜ..... 8-10€ το γκραφτ παίρνουν στην αμερική με μισθους δεκαπλάσιους των Ελληνικών (λή 15πλάσιους των Βουλγαρικών) και στην Βουλγαρία 9€/γκραφτ??????? Μόνο αν μου έβαζε τα δικά του γκραφτ......:D:D:D:D δεν έχει όμως γιατί δεν είναι απλά φαλακρος είναι τελείως άτριχος μάλλον λόγω αυτοάνοσου.....

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

theoblue

Active Member
Εφόσον αποσύρεται πάντως, το σωστό είναι τα χαμένα ραντεβού να τα μεταφέρει στο τέλος,, αν έχει τη δυνατότητα

bobby

Well-Known Member
Έχω την υποψία ότι τον «κρεμάσανε» οι technicians (στο πλαίσιο - κλείνει η κλινική άντε να πάρουμε καμία αναρρωτική πριν φύγουμε για να αράξουμε ή για να ψάξουμε για δουλειά σε κανένα ανταγωνιστή) ίσως όχι όλες αλλά για να δουλεψει δεν φτάνουν 1-2 ούτε μπορεί να φέρει άλλες που δεν ξέρει, εκτός αν κάνει extraction και αυτός που είναι πολύ κουραστικο. Σκέψου ότι αύριο είμασταν σίγουρα ο Τάσος και εγώ δεν θα είχε και άλλο ένα περιστατικό; Συνήθως 3 δουλεύει ταυτόχρονα. Δεν βγαίνει με τίποτα. Επίσης η αναρρωτική συνήθως δεν είναι 2-3 μέρες αλλά μάλλον ένας ή δυο μήνες, πάει δηλαδή το υπολοιπο της χρονιάς….Τον έχουμε πιει κανονικά….Όλοι μου λέγανε τι πας να κάνεις ξανά ΜΜ τους λέω το έχω αφήσει στην μέση και έχω και μια ατέλια μπροστά πρέπει να τα φτιάξω…. Πάρε τώρα να έχεις…..

tasos33

Well-Known Member
Στον Αναστασάκη Τάσο. Όχι να στέλνεις τους άλλους κι εσύ να πηγαίνεις αλλου! :p
Θα πήγαινα ευχαρίστως αφού πλέον έχει τεχνογνωσία ισπανική, αλλά αφενός θα μου ζητήσει λεφτά αφετέρου μπορεί να με περιμένει και το FBI αφού είναι υπό καθεστώς μήνυσης και εγώ .

καλησπέρα και πάλι ! τελευταία ερώτηση αύριο θα ξεκινήσω αβονταρτ 1χαπι τη μέρα 7/7 θα βάζω και regaine 5% πρωί βράδυ.

Να πάρω και χάπι μινοξιδιλης που μου έγραψε ο δερματολόγος ;;;;

aeratos28

Just aeratos
Ησυχαστε παλιόπαιδα ..όλα θα διευθετηθούν
Η αιτιολογία ήταν long-term sick leaves of the technicians και χωρίς ικανό αριθμό δεν μπορεί να κάνει επεμβάσεις.

Θα πήγαινα ευχαρίστως αφού πλέον έχει τεχνογνωσία ισπανική, αλλά αφενός θα μου ζητήσει λεφτά αφετέρου μπορεί να με περιμένει και το FBI αφού είναι υπό καθεστώς μήνυσης και εγώ .

bobby

Well-Known Member
Πες μας μόνο τι θα έκανες-έγραφες εσύ αν 30 ώρες πριν το ραντεβού στην κλινική έπαιρνες αυτό το μειλ που πήραμε για την ακύρωση…… Εγώ ψύχραιμος είμαι….το ίδιο και ο Τάσος (λίγο λιγότερο μια και είναι και νέοπας σε σχέση με εμένα… :p :p :p :p :p στην ηλικία εννοώ..)

Μπλουζα