Αυτό είναι λυτρωτικόΤο πιο αγχωτικο σταδιο της ΜΜ μακραν ειναι η ωρα της πληρωμης
Αυτό είναι λυτρωτικόΤο πιο αγχωτικο σταδιο της ΜΜ μακραν ειναι η ωρα της πληρωμης
Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.
Ε όχι ακριβώς, υπάρχουν και fails και έχουμε δει αρκετά. Πάντα υπάρχει ένα άγχος για το αποτέλεσμα, είτε είναι φύτρωση, είτε είναι φυσικότητα, είτε είναι δότρια.
Ως ειδικός σε όλα αυτά που αναφέρθηκαν παραπάνω, μπορώ να πώ ότι το άγχος είναι καθαρά θέμα χαρακτήρα και κοσμοθεωρίας. Τα της καρδιάς δεν τα βλέπεις αλλά τα νιώθεις.... τα του μαλλιού δεν τα νιώθεις αλλά τα βλέπεις.....Δεν έχουν την ίδια δυσκολία οι δύο περιπτώσεις ούτε την ίδια κρισιμότητα αυτό δεν σημαίνει ότι ο ένας γιατρός είναι λιγότερος προσεκτικός από τον άλλο, αλλά όπως και να το δεις το ένα είναι κοσμητικό που αν κάτι δεν πάει καλά δεν θα πεθάνεις κιόλας αλλά το άλλο είναι θέμα ζωής και θανάτου ή/και ποιότητας ζωής αν δεν τίθεται θέμα επιβίωσης... βέβαια δεν το βλέπεις κάθε μέρα όπως το μαλλί.......
Το πιο αγχωτικο σταδιο της ΜΜ μακραν ειναι η ωρα της πληρωμης
Να κοιτάξεις και την διατροφή σου αγαπητέ μου και τυχόν έλειψη βιταμινών
Δεν τρώω καλά η αλήθεια ειναι. Από μικρός αυτό το θέμα είχα. Αλλά οι εξετάσεις ποτέ δεν έδειξαν κάποια έλλειψη. Μονάχα χαμηλή φεριτίνη. 35, 40, 49. Εκεί κυμαίνεταιΝα κοιτάξεις και την διατροφή σου αγαπητέ μου και τυχόν έλειψη βιταμινών!
Δεν είδες αποτελέσματα από φίνα κ πήγες σε δουτα;Καλησπέρα στην παρέα! Έχω δύο εβδομάδες ξεκινήσει δουτα Ενώ χρησιμοποιούσα από τον Φεβρουάριο μέχρι και τώρα(Πριν δύο βδομάδες δηλαδή) φίνα Σε συνδυασμό με regaine 5%. Από αυριο ξεκινάω και χάπι μινοξιδίλης 5 mg
Υπάρχει κάποιος που παίρνει δουτα μεγάλο χρονικό διάστημα Και έχει δει αποτελέσματα;
Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.
Και η σταθεροποίηση είναι πάντως θεωρείται καλό αποτέλεσμα. εγώ πύκνωση δεν έχω δει και λέω δε δουλεύει δε δουλεύειη αλήθεια είναι πως δεν είδα και τα τρελά αποτελέσματα
πόσο καιρό χρησιμοποιείς δουτα ;Και η σταθεροποίηση είναι πάντως θεωρείται καλό αποτέλεσμα. εγώ πύκνωση δεν έχω δει και λέω δε δουλεύει δε δουλεύει
ειμαι εγω στην ντουτα σχεδον 20 μηνες και μινοξ 10 χρονια. Απο οταν ξεκινησα ντουτα παραμενω σταθερος αλλα ισως να εχω χασει και λιγο. Τα sheds ειναι βαρβαραΚαλησπέρα στην παρέα! Έχω δύο εβδομάδες ξεκινήσει δουτα Ενώ χρησιμοποιούσα από τον Φεβρουάριο μέχρι και τώρα(Πριν δύο βδομάδες δηλαδή) φίνα Σε συνδυασμό με regaine 5%. Από αυριο ξεκινάω και χάπι μινοξιδίλης 5 mg
Υπάρχει κάποιος που παίρνει δουτα μεγάλο χρονικό διάστημα Και έχει δει αποτελέσματα;
Όταν λες ' να έχω χάσει και λίγο '. Δηλαδή κατά ποια έννοια; Υποχώρηση σε κάποιο σημείο ή χειροτέρευση ας πούμε σε ποιότητα/πάχος/εμφάνιση τρίχας;ειμαι εγω στην ντουτα σχεδον 20 μηνες και μινοξ 10 χρονια. Απο οταν ξεκινησα ντουτα παραμενω σταθερος αλλα ισως να εχω χασει και λιγο. Τα sheds ειναι βαρβαρα
shed το οποιο εχει κρατησει 8 μηνες σχεδον, λεπτυνση τριχας, εχω χασει μισο nw σχεδον, μειωμενο παχος και ζωντανια τριχαςΌταν λες ' να έχω χάσει και λίγο '. Δηλαδή κατά ποια έννοια; Υποχώρηση σε κάποιο σημείο ή χειροτέρευση ας πούμε σε ποιότητα/πάχος/εμφάνιση τρίχας;
Ευχαριστώ
Αυτό έπαθα και γω όταν έκανα δοκιμές με τη Duta. Πλέον έχω γυρίσει σε φινα 1.2 κάθε μέρα.shed το οποιο εχει κρατησει 8 μηνες σχεδον, λεπτυνση τριχας, εχω χασει μισο nw σχεδον, μειωμενο παχος και ζωντανια τριχας
Επανήλθε το μαλλί σου στο φυσιολογικό μετάΑυτό έπαθα και γω όταν έκανα δοκιμές με τη Duta. Πλέον έχω γυρίσει σε φινα 1.2 κάθε μέρα.