Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.
Άμα ξέρεις να χρησιμοποιήσεις την λάκ τότε κάνει οτι θέλεις. Το μυστικό είναι να έχεις φτιάξει το μαλλί όπως θέλεις και να το "παγώσεις" ή εναλλακτικά να ξεκάσεις τα χέρια σου και να τα περάσεις. Πομάδες πολλές και ο καθένας οτι του ταιριάζει. Πάρε την μικρή συσκευασία reuzel για δοκιμή και όποια σου κάτσει (7-8€). Πχ εγω θέλω όταν τα φτιάξω μετά να κοκκαλώνει και να μην κουνιέται τρίχα, οπότε όποια πομάδα νερού.Λαζαρε γνωμη για Λακ;
Επισης απο πομαδα ποια θα προτεινες;
Φίλε όταν λες αποτέλεσμα τι ακριβως εννοείς; Απλά σταθεροποίηση και όγκο τρίχας;Οτι ειναι καλυτερο για τον καθενα αδερφε....Εγω θα παω προς το παρον με φινα και αν δεν δω αποτελεσμα θα παω σε ντουτα...Χθες παρατηρησα για πρωτη φορα μετα απο 2 μηνες χρησης φινας,οτι το σπερμα μου εχει αραιωσει...Να μην ανησυχω ε???
Πιστεύω η syoss είναι η νούμερο ένα λακ. Είμαι κ εγώ υπέρ της λακ γιατί κοκαλώνει εκεί που το θες και δεν μπαίνει στο τριχωτό. Παλιά μικρός το μαμουσα το μαλλί στο ζελέ. Με πηλό και πομάδα δεν τα συμπάθησα ποτέ, δε μου καναν δυνατά κρατήματα, απλά ένα ελαφρό styling.Λαζαρε γνωμη για Λακ;
Επισης απο πομαδα ποια θα προτεινες;
οτι καλυτερο μου δωσει φιλε...Και το 60% να μου δωσει ειμαι ευχαριστημενος....Φίλε όταν λες αποτέλεσμα τι ακριβως εννοείς; Απλά σταθεροποίηση και όγκο τρίχας;
Δημήτρη φίλε με τι δοσολογία είσαι και πόσο καιρό?Καλωσηρθες στο κλαμπ.
Αν δεν κανω λαθος ειναι σε ντουτα 3/week. Θα μας πει και ο ιδιος και παρατηρησε σταθεροτητα, οχι βελτιωση.Δημήτρη φίλε με τι δοσολογία είσαι και πόσο καιρό?
Edit. Είδα ότι ήσουν 1 χρόνο φίνα και τώρα 1 χρόνο ντούτα κάθε μέρα. Πώς είναι εμπειρία σου μέχρι τώρα? Είσαι μεγάλο nw?
γεια σου λαζαρε, ειμαι σε ντουντα ενα χρονο πια ναι, μερα παρα μερα αβονταρτ. Δεν εχω παρατηρησει κατι κι οι εξετασεις προστατη σπερμα πριν λιγο καιρο ηταν καλες. Ειμαι νοργουντ 3ρι βερτεξ με προοπτικη να παω 5αρι διαχυτο. Εχω δει εκτος απο παγωμα της αραιωσης μια μικρη βελτιωση στο κραουν μιας κι ξεκινησα αργα κι με φινα κι ηδη ειχε ανοιξει πολυ. Πιστευω οτι αν ειχα μπει στο χωρο γυρω στα 24/25 που ξεκινησα να χανω θα ημουν ακαταλληλος ακομα για μμ.Δημήτρη φίλε με τι δοσολογία είσαι και πόσο καιρό?
Edit. Είδα ότι ήσουν 1 χρόνο φίνα και τώρα 1 χρόνο ντούτα κάθε μέρα. Πώς είναι εμπειρία σου μέχρι τώρα? Είσαι μεγάλο nw?
Dim στοχευεις σε μετ τα επομενα χρονια να φανταστω ετσι;γεια σου λαζαρε, ειμαι σε ντουντα ενα χρονο πια ναι, μερα παρα μερα αβονταρτ. Δεν εχω παρατηρησει κατι κι οι εξετασεις προστατη σπερμα πριν λιγο καιρο ηταν καλες. Ειμαι νοργουντ 3ρι βερτεξ με προοπτικη να παω 5αρι διαχυτο. Εχω δει εκτος απο παγωμα της αραιωσης μια μικρη βελτιωση στο κραουν μιας κι ξεκινησα αργα κι με φινα κι ηδη ειχε ανοιξει πολυ. Πιστευω οτι αν ειχα μπει στο χωρο γυρω στα 24/25 που ξεκινησα να χανω θα ημουν ακαταλληλος ακομα για μμ.
Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.
Λόγω φινας αδερφέ?Βρήκα εξέταση που είχα κάνει πρόσφατα DHT με όρια από 500-1000ng/dl και ήμουν στα πατώματα.
540 έδειξε.
Ναι τόσα χρόνια αλλά και λόγω ηλικίας.Λόγω φινας αδερφέ?
Πόσα χρόνια παίρνεις??? Και τι ηλικία έχεις αν επιτρέπεται??? Και κάτι ακόμα... Εάν την σταματήσεις επαναφέρεις τους δείκτες στα κανονικά ποσοστά?Ναι τόσα χρόνια αλλά και λόγω ηλικίας.
Αυτό φίλε Λάζαρε τι ευεργητική δράση έχει ακριβώς σε θέμα λίμπιντο, μυικής μάζας, κτλπ;Η ντουταστερίδη αυξάνει την ελεύθερη τεστοστερόνη κατά 10%-20%!!! (η φίνα για το ίδιο θέλει 5mg την μέρα, ξέρετε τι σημαίνει αυτό για άνδρες πάνω απο 50? ...τούρμπο).