4η εβδομάδα και ήδη έχω αραιώσει σημαντικά. Είμαι στο σημείο που οι περισσότεροι πανικοβάλλονται και ή σταματάνε την θεραπεία ή βάζουν οτι κατεβάζει στο κεφάλι. Αυτό που κατάλαβα οτι ήταν ενα ανασήκωμα όλων των μαλλιών σαν να ανατρίχιασες την πρώτη και δεύτερη εβδομάδα είναι μάλλον η φάση early anagen των μαλλιών που κάνει eject για να βγεί η νέα. Καλά νέα μεν, σκατά μαλλιά για κανα δυο μήνες δε. Στο λούσιμο βρίσκω εύκολα 100+ τρίχες και οι περισσότερες είναι μακρυές, περίπου 7-10 πόντους που επιβεβαιώνει την φάση (όταν βλέπουμε μικρά τριχάκια 2-3 πόντους να είναι τα περισσότερα τότε είναι miniturized μαλλιά και είναι κακό). Υπομονή έχω καλοκαίρι είναι οπότε πάμε.
Απο παρενέργειες δεν έχω κάτι και συνεχίζω να νιώθω καλύτερα με την ντουταστερίδη απο οτι με την φιναστερίδη και αυτό περισσότερο για την υπνηλία. Με την ντούτα είμαι στην άλλη άκρη, ξύπνιος και ενεργοποιημένος. Μικρά σφηξίματα στους όρχεις είναι αναμενόμενα και πότε πότε αίσθημα καύσου στο περινέο που δηλώνει οτι τα κύτταρα του προστάτη συρρικνώνονται. Απο ροή ούρων όλα κανονικά και λίγο σπερματικο υγρο στην εκσπερμάτιση όπως και με την φίνα η οποία αναμένω να περάσει σε κανα μήνα.
Στα μαλλιά έχω αδειάσει μεν αλλά εχω γεμίσει μικρά τριχάκια παντού ακόμα και στην χερλαιν. Η φωτό το δείχνει στον ήλιο χειρότερα απο οτι είναι αλλά δίνει μια καλή εικόνα του τι χρειάζεται να επισκευαστεί. Προχωράμε.