Κλείσαμε 1 χρόνο στην ντουταστερίδη και είπα να κάνω μια ενημέρωση. Η φωτό απο κάτω είναι απο δέξια προς τα αριστερά, πρίν την φίνα, στην μέση φίνα 3χ την εβδομάδα για 1 χρόνο και αριστερά ντούτα 3χ την εβδομάδα για 1 χρόνο. Τίποτα άλλο, σαμπουάν Head and Shoulders caffeine και για styling ζαχαρόνερο σπιτικό (το αλατόνερο είναι καταστροφή στα γκρίζα) που μου τα κάνει πολύ μαλακά και κρατάει 3 μέρες.
Συνεχίζω κανονικά και δεν μου έχει παρουσιαστεί κάποιο πρόβλημα πλήν της προστατίτιδας/ουρολοίμωξης που με χτύπησε πρίν κάποιους μήνες. Ο προστάτης δεν με έχει ενοχλήσει και η γενική μου υγεία συνεχίζει ευτυχώς πολύ καλά. Η λίμπιντο πλέον είναι η νέα μου κανονικότητα να είμαι πορνόγερος στα 54 με ορέξεις 30άρη (δεν έχουν κατατεθεί παράπονα ακόμα...). Το δέρμα στο πρόσωπο έχει αλλάξει εμφανώς και καταλαβαίνω πλέον γιατί η ντούτα είναι και φάρμακο για την ακμή. Έχει γίνει αρκετά πιο ελαστικό και φωτεινό και δεν βγάζω καθόλου λάδι στην μύτη και το κούτελο που ήμουν χωριάτικη σαλάτα. Ο ύπνος μου δεν έχει επηρεαστεί καθόλου μα καθόλου όλο τον 1 χρόνο και δεν είχα κανένα σημάδι θολούρας στο κεφάλι ή βλαμένων σκέψεων που να δηλώνουν αλλαγή στην βιοχημεία του μυαλού. Στα συγκριτικά μπορώ να πω οτι η φίνα δουλεύει διαφορετικά απο την ντούτα στον προστάτη, η φίνα μου κάνει νερουλό το σπέρμα και η ντούτα το έχει φυσιολογικό αλλά υπάρχουν πολλές φορές παλίνδρομης εκσπερμάτισης. Χρειάζεται ταμσουλοσίνη να χαλαρώσει ο σφικτήρας στην ουροδόχο αλλά η άτιμη με ενόχλησε πολύ όταν την πήρα. Θα πάρω θάρρος κάποια στιγμή και θα ξαναδοκιμάσω κανένα Dualgen μιας και εχω ολόκληρο κουτί.
Τα μαλλιά τώρα έχουν προβλήματα που δεν είναι και πολύ ωραίο να τα συζητάμε εδώ αλλά έχω θέματα που έχουν όσοι έχουν πολλά μαλλιά...
Πλέον δεν περνάει η βούρτσα και αν την ζορίσω σπάω μπόλικα μαλλιά. Ενώ είχα χωρίστρα για πάνω απο 30 χρόνια πλέον αρνούνται να χωρίσουν και είναι ενα καταράκτης απο μαλλιά και δεν ξέρω τι να τα κάνω. Λες και είναι άλλου τα μαλλιά. Αυτή μου η έλλειψη γνώσης με έκανε να τα κόψω κοντά μέχρι να μάθω πως να τα χειρίζομαι στην νέα τους κατάσταση και μετά να τα μακρύνω πάλι όπου πρέπει να μάθω προϊόντα όπως μαλακτικές κρέμες και προϊόντα χωρίς σιλικόνη και άλλα τέτοια. Προσωπικά δεν νομίζω να πάρω ξανά φιναστερίδη εκτός και εαν κάτι αλλάξει. Την καλησπέρα μου σε όλους.
υγ. για όσους βλέπουν τις φωτό, δεν έγινε έτσι απο την μια μέρα στην άλλη και ούτε η βελτίωση ήταν ανηφόρα. Είχε πολλά πάνω κάτω και είχαν γίνει σαν να μην πω τι αρκετές φορές που σκεφτόμουν την ξούρα και χρειάστηκαν περίπου 6 κουρέματα για να αρχίσει να φαίνεται η διαφορά. Αν δεν πιστεύεις στην θεραπεία και τα παρατήσεις στον 8-9 μήνα τότε χάνεις αυτό που μπορεί να σου δώσει.
Προβολή συνημμένου 59287