Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.
Έτσι είμαστε εμείς τιρκαλικοι....κάνουμε το ανάποδο από τους άλλους ....δεν βγάζουμε ούτε βίντεο σκοτεινά ούτε φωτό περίεργες ....αυτό σαμποταριζομαστε μέχρι αηδίας!!! Να μην μας ματιασετε κιόλαςΜην τα βρέχεις ρε αδερφέ τα μαλλιά και βγάζεις φωτό.αστα στεγνά και βγάλε.αν σου ζητήσουμε στην πορεία κάποια με βρεγμένα μαλλιά οκ.τωρα το αν πάει κάτι λάθος ,θα το δούμε σε ένα με δύο μήνες..μην βιάζεσαι,καλή συνέχεια.
Μήπως είσαι αγχωμένος?Με αρκετα χαμηλο φωτισμό. 4 μήνες παρα 7 μέρες. Μήπως κάτι πάει λαθος;
Ευχαριστώ! Είμαι ρεαλιστής. Προσπαθώ να παρουσιάσω την πορεία της μεταμόσχευσης με ρεαλισμό και όχι με φωτογραφίες κάλυψη απόκρυψηΜην τα βρέχεις ρε αδερφέ τα μαλλιά και βγάζεις φωτό.αστα στεγνά και βγάλε.αν σου ζητήσουμε στην πορεία κάποια με βρεγμένα μαλλιά οκ.τωρα το αν πάει κάτι λάθος ,θα το δούμε σε ένα με δύο μήνες..μην βιάζεσαι,καλή συνέχεια.
πες τα ρε Γιώργο!Έτσι είμαστε εμείς τιρκαλικοι....κάνουμε το ανάποδο από τους άλλους ....δεν βγάζουμε ούτε βίντεο σκοτεινά ούτε φωτό περίεργες ....αυτό σαμποταριζομαστε μέχρι αηδίας!!! Να μην μας ματιασετε κιόλας
Αγχωμένος οχι. Την έκανα πάει τελείωσε! Ανυπόμονος ίσως! Τέλος πάντων ίδωμενΜήπως είσαι αγχωμένος?
Τίποτα δεν πάει λάθος υπομονή θέλει.
Ετσι θελω να πιστευω κι εγώ.. για να δούμε!Πάει λίγο πιο αργά αλλά πιστεύω πως (όπως κι εγώ) είσαι ανυπόμονος. Στον 5ο μήνα θα δεις το μπαμ. Όλα θα πάνε καλά φιλε
δεν μπορουμε να βρουμε πουθενα πληροφοριες για τον γιατρο εστω το τηλεφωνο του για να κλεισουμε ραντεβου για εκτιμηση? που μπορουμε να βρουμε τηλεφωνο του?9 μερες μετα την μεταμοσχευση σχεδόν καθάρισα..
Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.
δεν μπορουμε να βρουμε πουθενα πληροφοριες για τον γιατρο εστω το τηλεφωνο του για να κλεισουμε ραντεβου για εκτιμηση? που μπορουμε να βρουμε τηλεφωνο του?
Αν θυμάμαι καλά και εσύ δεν έχεις κλείσει το Φεβρουάριο?Μη μας κρατάς σε αγωνία!
Τρέχει και του alexx ήδη και άλλο ένα του Jim.Ναι vlafo. Εχω κλεισει για Φεβρουάριο. Και πραγματικά με ενδιαφέρει η πορεία του billy γιατι μοιάζουν κάπως οι περιπτώσεις μας.
Θέλω συμμάεζεμα hairline και crown και πύκνωση στο υπολοιπο.