Giorgos-3
Well-Known Member
Προς την τιμή σου που το λες για τις υπερβολικές απαιτήσεις γιατί εγώ το γνώριζα αυτό αλλά δεν ήθελα να το πω δημόσια ...πρόσφατα μάλιστα τον ρώτησα και για το δικό σου περιστατικό κ πως το βλέπει ...Παρ ότι σου κατέβασε αρκετά την χερλαίν μετά από απαίτηση σου εσύ ήθελες κ άλλο κάτι που θα χάνε σε πυκνότητα....αλλά λογικευτηκες...όπως κ να χει έχεις ακόμα να δώσεις και θα κλείσουν τα κενά...λίγο υπομονή ακόμα ...Αυτό ακριβώς πιστεύω κι εγώ! Σιγουρα η εικόνα μου εχει αλλάξει ριζικα ως προς το καλύτερο αλλά θεωρώ ότι υπάρχει μια αραίωση στη hairline που με ενοχλεί κι εμένα (κακώς ίσως γιατι να γινω πάλι 18 δεν παίζει) Ίσως να χρειαζόταν κάποια grafts ακόμα ωστε να ειχα ενα πιο πυκνό αποτέλεσμα. Βέβαια αν παρατηρήσετε τις φώτο πριν την μεταμόσχευση και μετά θα καταλάβετε ότι ήμουν τελείως άδειος μπροστα + την υπερβολή να κατεβασω 2 εκατοστά την οποία hairline ειχα +4+ πόντους του κροτάφους μου. Εν αναμονή να δω να εχει κάτι ακόμα να δώσει. Ψιλαφιζοντας την περιοχή στην hairline αντιλαμβάνομαι τρίχες σαν γενιά στους κροτάφους μόνο. Ίσως είναι νέες τρίχες... ισως και οχι γιατι τις νιωθω κανα 2 μηνες