Παιδια να παραθεσω και εγω την αποψη μου εστω και καθυστερημενα γιατι ειχα καιρο να μπω στο φορουμ και δε γνωριζα τα συγκεκριμενα περαστικα.
Πρεπει να πω καταρχην οτι ειχα κανει κι εγω consultation με τον Dr. Lorenzo και μου φανηκε πολυ ευγενης και καταρτισμενος (οσο μπορεις να κρινεις απο μια ολιγολεπτη συναντηση.
Μαλιστα ειχα αποφασισει να προχωρησω σε μεταμοσχευση μαζι του την επομενη φορα που θα επισκεπτοταν τη χωρα μας, αλλα η ομαδα του με πληροφορησε οτι δεν προκειται να ερθει ξανα Ελλαδα για επεμβασεις.
Απο το ολο κλιμα μου ηταν εμφανες οτι καποια προστριβη πρεπει να υπηρξε με την ελληνικη κλινικη που συνεργαζοταν αλλα δεν μπορουσα να ξερω λεπτομερειες.
Επειδη ομως γενικα ο γιατρος θεωρειται απο πολλους στο φορουμ απο τις ελαχιστες "σιγουρες" λυσεις στον χωρο της ΜΜ, να σημειωσω και εγω καποια πραγματα που μου δημιουργουν αποριες:
1. Να κατηγορεις εναν διακεκριμενο συναδερφο σου με τον οποιο εχεις "συνεργαστει" και σου εχει παρασχει την κλινικη του για επεμβασεις (με οικονομικο αντιτιμο ή οχι δεν μας αφορα) οτι δε σου παρειχε τα καταλληλα μεσα για να κανεις τη δουλεια σου (προφανως με σκοπο να σαμποταρει τα αποτελεσματα σου) ειναι τουλαχιστον αντιδεοντολογικο
2. Εαν οντως δεν του παρασχεθηκαν οι καταλληλες συνθηκες για μια επιτυχημενη επεμβαση, ο ιδιος ζητησε απο την κλινικη να του δοθουν και η κλινικη αρνηθηκε να του δωσει ή δε διεθετε?
3. Οπως σωστα ειπε και ο συναδερφος Bobby, εφοσον ενας τοσο εγκεκριμενος γιατρος γνωριζε οτι υπηρχε ρισκο για το αποτελεσμα της επεμβασης, γτ δεν ακυρωσε τη διαδικασια; Για να μην παει χαμενος ο χρονος του; Για να μην απογοητευσει τον ασθενη που περιμενε τοσο καιρο για την επεμβαση; Για να κανει μια αρπαχτη και στη χειροτερη ενα repair, αν χρειαζοταν;
4. Μηπως, οπως υποστηριξε ο κ. Αναστασακης, γνωριζε και ο ιδιος οτι οι πιθανοτητες να παει κατι στραβα εξαιτιας του συγκεκριμενου παραγοντα ηταν στην πραξη αμελητεες;
Προσωπικα η λογικη μου με οδηγει να υιοθετησω ως πιο πιθανη εξηγηση το τελευταιο, χωρις να λαμβανω υποψην μου τη μαρτυρια ασθενη που ειχε παρομοια εμπειρια εχοντας κανει την επεμβαση στην Ισπανια και η οποια περιπλεκει ακομη περισσοτερο τα πραγματα.
Οπως και να εχει, την τελικη ευθυνη την εχει ο Χοσε, οπως ορθα ειπε και ο αμεσα εμπλεκομενος, και προσωπικα δε θα διαλεγα το γιατρο για το repair μονο και μονο για το χειρισμο που εκανε στο συγκεκριμενο θεμα. (προσωπικα και παροτι ειχα αποφασισει να κανω επεμβαση στο συγκεκριμενο γιατρο, απο τα περιστατικα που εχω δει, δε με τρελαινει ο σχεδιασμος που κανει στη hairline, αλλα αυτο ειναι και θεμα προσωπικης αισθητικης).
Σιγουρα παντως ο Χοσε οφειλει να τεκμηριωσει τα λεγομενα του.