Bobby, 7-8 June 2023, 3.601 grafts, Dr. Jose Lorenzo

bobby

Well-Known Member
Ωραιος για την καλη φωτο Μπομπι

Μιας και τωρα μπορουμε να σχολιασουμε με μεγαλυτερη ακριβεια εγω εδω δυστυχως βλεπω πολυτριχα μπροστα στα οποια δεν μας εχει συνηθισει ο Λορενζ οπως και τριχες τοποθετημενες κατακορυφα πανω, η πυκνοτητα επισης ελλειπης απο το κεντρο και δεξια, "πρεπει" να μπεις για ενισχυση οταν ειναι δυνατον
Οι Ισπανοί μόνο στο πρώτο 0,3cm βάζουν μονότριχα για αυτό και έβγαλε μόλις 254 όπως φαίνεται και στα στατιστικά πρώτης σελίδας (0,3cm X 18 cm X 47 graft/cm= 254 graft). Ούτως ή άλλως επειδή έχει κάποιες σκόρπιες «μαμα» από εδώ και εκεί έχει φυσικοτητα και δεν είναι hairline τύπου «στρατιωτάκια σε παρέλαση».
Τι πρόβλημα είναι από το κέντρο και δεξιά (εκεί δεν είχε φυτρωση περιπου 300 γκραφτ λόγω ψύξης) αλλά και ότι είναι λίγο see-through η αριστερή. Αυτό (see-through) δεν ξέρω αν οφείλεται στην λεπτή τριχα ή όντως με ένα πέρασμα και με ασφάλεια δεν μπορείς να πας παραπάνω και θέλει και δεύτερο…

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

LoverBoy

Well-Known Member
Όταν διευκολυνθείς και είσαι σε φάση να μπεις σε όλη την διαδικασία ξανά μπαίνεις για μια ενίσχυση hairline και crown!

bobby

Well-Known Member
Όταν διευκολυνθείς και είσαι σε φάση να μπεις σε όλη την διαδικασία ξανά μπαίνεις για μια ενίσχυση hairline και crown!
Αυτό θα κάνω. Μάλλον τέλη Οκτωβρίου. Πρέπει να ευθυγραμμιστούν μερικά γεγονότα αλλά το πιθανότερο είναι να γίνει τότε. Σίγουρα βέβαια θα κάνω και δεύτερη παρουσίαση ως μίνιμουμ συνεισφορά μου στο φορουμ.

LoverBoy

Well-Known Member
Αυτό θα κάνω. Μάλλον τέλη Οκτωβρίου. Πρέπει να ευθυγραμμιστούν μερικά γεγονότα αλλά το πιθανότερο είναι να γίνει τότε. Σίγουρα βέβαια θα κάνω και δεύτερη παρουσίαση ως μίνιμουμ συνεισφορά μου στο φορουμ.
Και εγώ μπόμπυ σκέφτομαι να μπώ ή τώρα καλοκαίρι ή Σεπτέμβριο....Λέω να μπω όσο συντομότερα για να τελειώνω!

ntinbo

Member
Οι Ισπανοί μόνο στο πρώτο 0,3cm βάζουν μονότριχα για αυτό και έβγαλε μόλις 254 όπως φαίνεται και στα στατιστικά πρώτης σελίδας (0,3cm X 18 cm X 47 graft/cm= 254 graft). Ούτως ή άλλως επειδή έχει κάποιες σκόρπιες «μαμα» από εδώ και εκεί έχει φυσικοτητα και δεν είναι hairline τύπου «στρατιωτάκια σε παρέλαση».
Τι πρόβλημα είναι από το κέντρο και δεξιά (εκεί δεν είχε φυτρωση περιπου 300 γκραφτ λόγω ψύξης) αλλά και ότι είναι λίγο see-through η αριστερή. Αυτό (see-through) δεν ξέρω αν οφείλεται στην λεπτή τριχα ή όντως με ένα πέρασμα και με ασφάλεια δεν μπορείς να πας παραπάνω και θέλει και δεύτερο…
Προφανώς δεν θυμιζει τις τουρκικές που ειναι οπως περιγράφεις,η φυσικότητα ειναι το ατου ως επί το πλείστον. Βέβαια ένα θέμα με τη χερλαιν το έχει γιατί ούτε και σε μένα είναι όπως θα ήθελα. Θέλει ένα δεύτερο πέρασμα όπως λες ,εύχομαι τα καλύτερα να τελειώνεις μια και καλή.

bobby

Well-Known Member
Και εγώ μπόμπυ σκέφτομαι να μπώ ή τώρα καλοκαίρι ή Σεπτέμβριο....Λέω να μπω όσο συντομότερα για να τελειώνω!
Καλύτερα μετά το καλοκαιρι γιατί με τον ήλιο είναι ταλαιπωρία….την πέρασα και εγώ πέρυσι…..

bobby

Well-Known Member
Προφανώς δεν θυμιζει τις τουρκικές που ειναι οπως περιγράφεις,η φυσικότητα ειναι το ατου ως επί το πλείστον. Βέβαια ένα θέμα με τη χερλαιν το έχει γιατί ούτε και σε μένα είναι όπως θα ήθελα. Θέλει ένα δεύτερο πέρασμα όπως λες ,εύχομαι τα καλύτερα να τελειώνεις μια και καλή.
Ούτως ή άλλως ήμουν 2 step περίπτωση. Το μόνο που με στεναχώρησε είναι ότι χάθηκαν 300 γκραφτ, βέβαια ο Λορεντζο μου είπε μικρό το κακό μια και έχω δότρια 8200 και θέλω για πλήρη αποκατάσταση παντού 5500-5800.

ntinbo

Member
Ούτως ή άλλως ήμουν 2 step περίπτωση. Το μόνο που με στεναχώρησε είναι ότι χάθηκαν 300 γκραφτ, βέβαια ο Λορεντζο μου είπε μικρό το κακό μια και έχω δότρια 8200 και θέλω για πλήρη αποκατάσταση παντού 5500-5800.
Τόσα πολλά με την εικόνα που βλέπω τα 5.500 μου φαίνονται υπερβολικά. Γιατρός προφανώς και δεν είμαι αλλά για να το λες κατι θα ξέρεις. Σε ότι αφορά τα 300 δε μου φαίνεται μεγάλο πρόβλημα ούτε θεωρώ ότι θα τα στερήθεις από κάπου άλλωστε εχεις απόθεμα να ηταν 1000-1500 να το συζητήσουμε. Τελευταία βλέπουμε και περιπτώσεις που πάει και κάτω από το όριο του tdc άρα και να πας 300 πιο κάτω δε νομίζω ότι θα είναι πρόβλημα. Το θέμα είναι να φυτρώσουν....

bobby

Well-Known Member
Τόσα πολλά με την εικόνα που βλέπω τα 5.500 μου φαίνονται υπερβολικά. Γιατρός προφανώς και δεν είμαι αλλά για να το λες κατι θα ξέρεις. Σε ότι αφορά τα 300 δε μου φαίνεται μεγάλο πρόβλημα ούτε θεωρώ ότι θα τα στερήθεις από κάπου άλλωστε εχεις απόθεμα να ηταν 1000-1500 να το συζητήσουμε. Τελευταία βλέπουμε και περιπτώσεις που πάει και κάτω από το όριο του tdc άρα και να πας 300 πιο κάτω δε νομίζω ότι θα είναι πρόβλημα. Το θέμα είναι να φυτρώσουν....
Εννοείται περιμένω να φυτρώσουν τώρα……
Δες πρώτη σελίδα (πριν την ΜΜ) και πες μου τότε αν 5500-5800 είναι πολλά…..

bobby

Well-Known Member
Τώρα που έριξα και κούρεμα κάνω ένα τελευταίο update που φαίνεται καλύτερα και η δότρια σε σχεδόν ξυρισμένη φάση. Αν δεν είχα το αιμαγγείωμα πιθανότατα δεν θα φαίνονταν καθόλου white dots αλλά σε κόκκινο φόντο φαίνονται αμυδρά.

Συνημμένα

• IMG_4392.jpeg
    IMG_4392.jpeg
    1.1 MB · Προβολές: 104
  • IMG_4395.jpeg
    IMG_4395.jpeg
    1.5 MB · Προβολές: 104
  • IMG_4405.jpeg
    IMG_4405.jpeg
    2.3 MB · Προβολές: 104
  • IMG_4401.jpeg
    IMG_4401.jpeg
    1.9 MB · Προβολές: 106
  • IMG_4397.jpeg
    IMG_4397.jpeg
    1.6 MB · Προβολές: 108
  • IMG_4408.jpeg
    IMG_4408.jpeg
    2.8 MB · Προβολές: 108

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

LoverBoy

Well-Known Member
Για τόσο κοντά που τα έκανες δείχνει μια χαρά!Αν και θεωρώ μια σκάλα παραπάνω θα σε κολάκευε καλύτερα!(Στο θέμα dots)

bobby

Well-Known Member
Μόνο άμα ζουμάρεις φαίνεται λίγο. Στην καθημερινότητα δεν φαίνεται απολύτως τίποτα.

LoverBoy

Well-Known Member
Μόνο άμα ζουμάρεις φαίνεται λίγο. Στην καθημερινότητα δεν φαίνεται απολύτως τίποτα.
Στα πλαϊνα σου δεν φαίνεται τίποτα!Μόνο πίσω και αυτό με παρατήρηση!Μια χαρά είσαι!Εγώ αν τα κουρέψω έτσι θα είμαι σαν σουρωτήρι.....Δεν βοηθάει και το χρώμα του μαλλιού μου που είναι κατάμαυρο!Φαίνονται έντονα και τα κενά και τα dots!

bobby

Well-Known Member
Εγώ σε αυτό είμαι τυχερός (contrast) έχω όμως το αιμαγγείωμα (τι γαύρος θα ήμουν χωρίς κόκκινο….. :D :D :D :D )

Μπλουζα