Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.
Η φιναστερίδη μάλλον ίσως βοηθάει εδώ .. Δεν ξέρω πώς αλλιώς εξηγείται.Βudha αυτό που κάνει εντύπωση είναι η δότρια σου.
Έβγαλες 3000grafts και η κατάσταση της είναι σχεδον οπως ήταν ότι πριν κανεις την επέμβαση.
Γενικώς πάει πολύ καλά.
Νίκ έχεις 100% δίκιο και όταν κουρεύτηκα ένιωσα ότι πήγα λίγο πίσω το αποτέλεσμα. Ο μόνος λόγος ήταν να έρθουν όλα τα μαλλιά εκεί στο ίδιο μήκος και τώρα πιστεύω ότι θα ξανακουρευτώ μετά από πολλούς μήνες. Είναι μονόδρομος να εκμεταλλευτώ το layering.Πολύ μεγάλη αλλαγή φίλε,έχεις λεπτή τρίχα οπότε θα χρειαστεί να αξιοποιήσεις τα όπλα που θα αυξήσουν την κάλυψη ,ασε το μαλλάκι να μακρυνει να ωφεληθείς από το layering και σε συνδυασμό με την χαμηλή αντίθεση μεταξύ χρωματος δέρματος και τρίχας θα δείξει πολύ καλυτερο.Καλη συνέχεια.
Ήδη ψήνω στο μυαλό μου την κάλυψη του donut, μακάρι να είναι όντως η δότρια ικανή να δώσει άλλα 2500 grafts που πιστεύω ότι χρειάζομαι.
Στους 5 μόλις μήνες φωτογραφια στο ηλιο????Καλα φαινεται να σε πηγε, αν μπορεις βαλε και σε εξωτερικο χωρο να φαινεται κανονικα το αποτελεσμα .
Δεν έχει ήλιο αυτές τις μέρες. Αλλά έβγαλα στον 4ο, δες τις φώτο στην 6η σελίδα.Καλα φαινεται να σε πηγε, αν μπορεις βαλε και σε εξωτερικο χωρο να φαινεται κανονικα το αποτελεσμα .
Γιατρε ολες οι φωτογραφιες πρεπει να ειναι σε εξωτερικο χωρο να καταλαβαινουμε τι συμβαινει πραγματικα, τι κι αν ειναι στον 1ο τι στον 12ο μηνα. Τωρα αν δεν εχει ηλιοφανεια τον τελευταιο καιρο σιγουρα δεν φταιει ο νηματοθετης.Στους 5 μόλις μήνες φωτογραφια στο ηλιο????
Εχουμε ανεβασει λιγο τις απαιτησεις, ε?
Τις εχω δει φιλε, φαινεται πολυ μεγαλη διαφορα απο τον 4ο ομως, οπως και να χει εχεις καιρο ακομα μπροστα σου για να ολοκληρωθει το αποτελεσμα οποτε τους ερχομενους μηνες θα υπαρχουν και ευκαιριες για να βγουν φωτο εξω με ηλιο.Δεν έχει ήλιο αυτές τις μέρες. Αλλά έβγαλα στον 4ο, δες τις φώτο στην 6η σελίδα.
Αν βγει ηλιοφάνεια όμως θα πάω.
Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.
Σωστά το λες φίλε μου....εγώ έκανα 4 strip με περίπου 7000 συνολικά grafts αλλά έχω τουλάχιστον αλλά 2500grafts καβαντζα για αργότερα, σύμφωνα με το γιατρό. Αλλά επεσε πολύ μασάζ τις τελευταίες 10 μέρες πριν την τελευταία μμ για να βελτιωθεί η ελαστικότητα της δοτριας περιοχης..Νομίζω ότι το πλεονέκτημα τώρα για την δική μου περίπτωση είναι ότι μπορώ να πάρω τα διαθέσιμα grafts με fue σε μια μελλοντική μμ, αν κ εφόσον η ελαστικότητα μειωθεί σε βαθμό που το strip κριθεί αδύνατο..Αν δεν κανω λαθος το τι μπορει να παρει απο την strip αλλα και το ποσες strip μπορει να κανει εξαρταται πολυ και απο το scalp laxicity που εχει στην δοτρια.
100% πιο μακρύ μαλλί. Μία φορά κουρεύτηκα να τα φέρω στο ίδιο μήκος και τώρα τα αφήνω.Σούπερ αποτέλεσμα και έχει πολύ να δώσει ακόμα. Σκέφτεσαι να αφήσεις το μαλλί πιο μακρύ;
Χωρίς να ακουστεί ότι γλείφω τον γιατρό αλλά μπράβο του που αναλαμβάνει μεγάλα NW και δύσκολα περιστατικά.