faniskar
Member
Μπορείς να μας πεις πως διάλεξες την κλινική, με ποια κριτήρια; Τι σου άρεσε, τι δεν σου άρεσε, είχες κάποιο πλάνο;
Ήθελα μόνο Αθήνα. Βιαζόμουν για Μάρτιο. Το πλάνο ήταν να κάνουμε 2 ΜΜ. Πρώτα το μπροστά και στη συνέχεια το πίσω.
ΘΕΤΙΚΑ:
- ο γιατρός μου φάνηκε καλό τυπάκι. Φαίνεται ότι ξέρει τη δουλειά του.
- παρουσία της κλινικής στο YouTube. Ναι για μένα μέτραγε. Μέσα στην καραντίνα είδα όλα τα βίντεο του 2 φορές. Ακόμα και τα περιστατικά που είδα στο φόρουμ σχεδόν όλα μου άρεσαν.
- ο γιατρός μου έδειξε ένα περιστατικό και μου είπε "θα σε κάνω έτσι". Αυτό το "έτσι" μου άρεσε.
- ανώδυνη διαδικασία. Κυριολεκτικά με πήρε ο ύπνος σε πολλά σημεία.
- φιλικό κλίμα.
- μεγάλη ομάδα νοσηλευτριών.
- πολύ "καθαρή" δουλειά μετά την επέμβαση.
- είχα υπεύθυνη νοσηλεύτρια που μου έλυνε ότι απορία είχα μετά την ΜΜ
- τα μεταμοσχευμένα μαλλιά (τώρα στους 4,5 μήνες) έχουν την ίδια φυσικότητα με τότε που ήμουν 18 χρονών.
ΑΡΝΗΤΙΚΑ:
- περίμενα περισσότερη συμμετοχή από τον Γιατρό.
- του πρότεινα COMBO και αρνήθηκε. δεν μου είπε το λόγο. ήθελα να πάμε πιο επιθετικά στην 1η μας ΜΜ. Να βγάζαμε περισσότερα grafts.
- περίμενα να μου πει ότι ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ κατάλληλος για μεταμόσχευση (τουλάχιστον χωρίς φίνα). Μου πρότεινε φυσικά αλλά δεν ήταν κάθετος. Ρίσκαρα που δέχθηκα εγώ. Θα δούμε.
- κακή μεταχείριση της δότριας. Θεωρώ ότι δεν είναι σε καλή κατάσταση τώρα στους 4,5 μήνες. Χρησιμοποιήθηκε motorised μέθοδος εξαγωγής.
- δεν έγιναν σοβαρές μετρήσεις. Όχι μπροστά μου τουλάχιστον.
@CVIAL σου στέλνω αν θες σε PM φωτογραφία 7 ημερών post-op. Να μου πεις τη γνώμη σου. Αν θες.
@JimKan1 Είμαι 28 χρονών και βάζω μινοξιδίλη 3 χρόνια. Φιναστερίδη έχω εξηγήσει στο σχετικό νήμα γιατί δε θέλω.
Μήπως θα έπρεπε να μεταφερθεί η συζήτηση σε άλλο νήμα για να μη χαλάμε την παρουσίαση του παιδιού;