weznem
Well-Known Member
dimos18 είπε:Εγώ το χρησιμοποιώ κανά μήνα κοντά ,νομίζω έχει μειώσει κάπως την τριχόπτωση.Sedding δεν είχα.Όμως θα το σταματήσω σύντομα γιατί έχω στο μυαλό μου κάτι άλλο να δοκιμάσω.
οπως??????
dimos18 είπε:Εγώ το χρησιμοποιώ κανά μήνα κοντά ,νομίζω έχει μειώσει κάπως την τριχόπτωση.Sedding δεν είχα.Όμως θα το σταματήσω σύντομα γιατί έχω στο μυαλό μου κάτι άλλο να δοκιμάσω.
Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.
dimos18 είπε:Μέσα στον επόμενο μήνα bnp.
Τα έξοδα αποστολής να κοιτάξεις μονο γιατί είναι αμερικανικο amazon.3746741 είπε:ρε παιδια ψαχνω να βρω να αγορασω αυτο το προιον κ δεν το βρισκω,εχει κανεις υποψιν του που μπορω να το βρω?
Bouklas είπε:Ενημέρωση μπορείς να βρείς στο net ψάχνοντας. Ακόμα και στο link από κάτω έχει σχόλια από ανθρώπους που το χρησιμοποιούν. Το amazon δέν ξέρω αν παίρνει μονο paypal. Αλλα και αυτό εύκολο είναι ένα click κανεις στο site και βρίσκεις όλες τις απαντήσεις.
Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.
Άκης είπε:Δεν νομίζω να κάνει ότι υπόσχεται. Άλλο ένα σύστημα με αποστάγματα το κόβω να'ναι και αυτό.
jhmmys είπε:Άκης είπε:Δεν νομίζω να κάνει ότι υπόσχεται. Άλλο ένα σύστημα με αποστάγματα το κόβω να'ναι και αυτό.
δεν λειτουργει σαν blocker?
dimos18 είπε:Από group buy.Μακάρι να δουλέψει
thimios72 είπε:dimos18 είπε:Από group buy.Μακάρι να δουλέψει
πως τα πας με το capillogain?
Βλέπω η μίνοξ να φέρνει αποτελέσματα και να παίρνει τα εύσημα το capillogain.jhmmys είπε:αποοσο διαβασα σε ενα ξενο φορουμ γενικα λενε πολυ καλες εντυπωσεις
http://www.hairlossfight.com/forums/viewtopic.php?f=9&t=2720&sid=0a150d04a6e497f09c6f4ed535bb6b62&start=650
πολλοι το συνδυαζουν με μινοξ πιστευετε χρειαζεται και επιπλεον blocker ;
Άκης είπε:Βλέπω η μίνοξ να φέρνει αποτελέσματα και να παίρνει τα εύσημα το capillogain.jhmmys είπε:αποοσο διαβασα σε ενα ξενο φορουμ γενικα λενε πολυ καλες εντυπωσεις
http://www.hairlossfight.com/forums/viewtopic.php?f=9&t=2720&sid=0a150d04a6e497f09c6f4ed535bb6b62&start=650
πολλοι το συνδυαζουν με μινοξ πιστευετε χρειαζεται και επιπλεον blocker ;
Πως τις εννοούν τις καλές εντυπώσεις εκεί έξω;
Όχι, για blocker δεν το κόβω και τόσο ιδανικό. Δεν το δοκίμασα βέβαια, οπότε περίμενε εντυπώσεις από κάποιον που το δοκιμάζει.
gianniskritikos2 είπε:λαθος δεν ενοει αυτο ο ακης.. ενορει οτι ενας που αραιωσε παει να ξεκινισει θεραπιες με μινοχ και καπιλογεν και βλεπει αποτελεσμα και λεει οπ δουλευει το καπιλογεν και αν ολη την δουλεια την εκανε η μινοχ? αφου ειναι περθενος η μινοχ θα του σωση τρελο μποοστ θα βλεπε αποτελεσμα και χωρις το καπιλογεν που ξερει οτι το καπιλογεν εδωσε κατι?....