salis
New Member
malloumpas είπε:fin 5 μέρες τη βδομάδα, dut 2 μέρες τη βδομάδα (πλέον). Επαιρνα dut κάθε μέρα αλλά την μείωσα λόγω των γνωστών παρενεργειών
Οταν εισουν μονο με Duta ειδες καποια διαφορα?
και ποσο εντωνες παρενεργειες ειχες?
malloumpas είπε:fin 5 μέρες τη βδομάδα, dut 2 μέρες τη βδομάδα (πλέον). Επαιρνα dut κάθε μέρα αλλά την μείωσα λόγω των γνωστών παρενεργειών
Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.
frank είπε:Το αγγλικό amazon σταμάτησε να το στέλνει. Ξέρει κάποιος που μπορώ να το προμηθευτώ ?
jimys είπε:kapa πως τα πας με αυτο εσυ; εχεις δει τπτ μεχρι τωρα;
salis είπε:malloumpas είπε:fin 5 μέρες τη βδομάδα, dut 2 μέρες τη βδομάδα (πλέον). Επαιρνα dut κάθε μέρα αλλά την μείωσα λόγω των γνωστών παρενεργειών
Οταν εισουν μονο με Duta ειδες καποια διαφορα?
και ποσο εντωνες παρενεργειες ειχες?
35007 είπε:Kapa ποσες φορες τη μερα χρησιμοποιείς τη ζωνη μασαζ? Για ποση ωρα την κάθε φορα? Εχεις δει αποτελέσματα ή είναι προσφατη προσθηκη και είναι νωρις να εκφερεις αποψη?
Ειχα δει σχετικα προσφατα ένα βιντεακι με ένα γιαπονεζο που χρησιμοποιουσε κατι αντιστοιχο. Μετα τη χρηση η αιματωση ειχε αυξηθεί κατακόρυφα. Εψαχνα να το βρω στο ebay αλλα οσες φορες και αν προσπαθησα δεν τα καταφερα.
/quote]
kapa είπε:35007 είπε:Kapa ποσες φορες τη μερα χρησιμοποιείς τη ζωνη μασαζ? Για ποση ωρα την κάθε φορα? Εχεις δει αποτελέσματα ή είναι προσφατη προσθηκη και είναι νωρις να εκφερεις αποψη?
Ειχα δει σχετικα προσφατα ένα βιντεακι με ένα γιαπονεζο που χρησιμοποιουσε κατι αντιστοιχο. Μετα τη χρηση η αιματωση ειχε αυξηθεί κατακόρυφα. Εψαχνα να το βρω στο ebay αλλα οσες φορες και αν προσπαθησα δεν τα καταφερα.
/quote]
εχω βαλει ανω τελεια και θα επανελθω αργοτερα σε αυτην την θεραπεια.
υπαρχουν τεχνικα προβληματακια,οχι στην εκτελεση αλλα σε κοπο.
πρεπει να κανω αυτοσχεδια πατεντα,κατι να κραταει σταθερη την συσκευη σε συγκεκριμενο σημειο.
μονο 10-15 φορες το εφαρμοσα για κανενα 15λεπτο,αλλα εχει κοπο δυστυχως,δεν ειναι κρανος να μενει σταθερο στο κεφαλι και να κανεις ελευθερα κινησεις
35007 είπε:Kapa για αυτή τη συσκευη που είναι κρανος τι λεσ?
http://www.ebay.com/itm/181152638137?ssPageName=STRK:MEWAX:IT&_trksid=p3984.m1423.l2649
Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.
memento είπε:Καλησπέρα σας,
Παίρνω το θάρρος και γράφω μετά από καιρό που παρακολουθώ το forum.
Είχα αγοράσει και εγώ το capillogain μετά από αρκετό ψάξιμο και εδώ και σε ξένα forum.
Το χρησιμοποιούσα με regain. Πριν λίγες μέρες μου τελείωσε το μπουκάλι και ψάχνω να αγοράσω ξανά αλλά τπτ...
Μετά από 3-4 μήνες περίπου δεν μπορώ να μιλήσω με σιγουριά για επανέκφυση, αλλά είχε μειωθεί αρκετά η τριχόπτωση και οι τρίχες ήταν πιο δυνατές.
Πάντως βρώμαγε πολύ και είχε περίεργο χρώμα, αλλά μου κάνει εντύπωση που σταμάτησε έτσι ξαφνικά.
Θα του έδινα ακόμα καιρό.
Τώρα ψάχνω ξανά για άλλη τοπική λύση σε συνδυασμό με regain...
kapa είπε:memento είπε:Καλησπέρα σας,
Παίρνω το θάρρος και γράφω μετά από καιρό που παρακολουθώ το forum.
Είχα αγοράσει και εγώ το capillogain μετά από αρκετό ψάξιμο και εδώ και σε ξένα forum.
Το χρησιμοποιούσα με regain. Πριν λίγες μέρες μου τελείωσε το μπουκάλι και ψάχνω να αγοράσω ξανά αλλά τπτ...
Μετά από 3-4 μήνες περίπου δεν μπορώ να μιλήσω με σιγουριά για επανέκφυση, αλλά είχε μειωθεί αρκετά η τριχόπτωση και οι τρίχες ήταν πιο δυνατές.
Πάντως βρώμαγε πολύ και είχε περίεργο χρώμα, αλλά μου κάνει εντύπωση που σταμάτησε έτσι ξαφνικά.
Θα του έδινα ακόμα καιρό.
Τώρα ψάχνω ξανά για άλλη τοπική λύση σε συνδυασμό με regain...
ειχα σκοπο να το δοκιμασω αλλα δεν προλαβα.
ελεγα και αν δουλεψει πιο απο τα 12 συστατικα θα την κανει την δουλεια?
αν το αποσυρουν σε ποια ουσια θα στραφω?
folligen στην θεση του capillogain
το χρησιμοποιω 5 εβδομαδες,δεν κανει και θαυματα αλλα ενα κλικ επανεκφυση το δινει,μιση απο την μινοξιδιλη δηλαδη.memento είπε:Kapa λες; δεν το ξέρω...στην όψη πάντως ίδια φαίνονται!
Το χρησιμοποιείς καιρό;
only 8 left in stock στο amazon...πρέπει να πάρουμε ποσότητες μην το φουντάρουν και αυτό πάλι!
θα εξαφανισουν το καραφλο ειδος σαν τις κατσαριδες :brut:memento είπε:α λες;
ήμουνα μεταξύ tricomin - revivogen
τώρα μπήκε και αυτό...θα το κοιτάξω! θα δω και την πορεία σου!
Ευχαριστώ για τις απαντήσεις σου!