Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.
sito είπε:http://en.wikipedia.org/wiki/Levocetirizine
μ'αυτην την ουσια κανουμε δουλεια;;; υποτιθεται οτι ειναι 3ης γενιας αντιισταμινκο με λιγοτερα σαιντσ σε σχεση με την Cetirizine
somari είπε:Ρε παιδια, ο Κωτσαρέλης δεν υποτίθεται ήταν ο παπατζής της καραφλοκοινότητας; Τώρα γιατί τον ακολουθούμε;
Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.
xDante είπε:απο sides έχουμε παρατηρήσει τπτ ?
μια που ειπες για φλεγομενες , πριν 2 μηνες περιπου επερνα κατι αντιφλεγμωνωδες για τη μεση μου χαπια τα Arcoxia με δραστικη ουσια την etoricoxib μια βδομαδα τα επερνα και το μαλλι ειχε τουμπανιασει οταν τα σταματησα μετα απο 2 βδομαδες ξαναεγινε το μαλλι οπως πριν, την αρχη δεν εδωσα σημασεια νομιζα οτι ηταν απο το vpa το αποτελεσμα η απο κατι αλλα που επερνα αλλα μολις τα σταματησα αυτα τα χαπια και μετα απο λιγο υποχωρισαν τα αποτελεσματα σιγουρευτηκα οτι αυτα εκαναν τη δουλειαkos1987 είπε:Η μικροφλεγμονη που αναπτυσσεται γυρω απο το τρχ/κιο μπορει να εξηγησει πολλα στην α/α.
Capri είπε:Παιδιά το διάλυμα που έχετε φτιάξει τι συγκέντρωση έχει?4% ή 5% ανάλογα με το πόσα χάπια διαλύεις?Η συνταγή είναι αυτή που πόσταρε ο Άκης?Θα κάνετε έναν κόπο να ενημερώνετε οι πασαλείβοντες με zyrtec!!!
kos1987 είπε:Εγω το εχω 0,5%.Τωρα απο τριχοπτωση αλλο τπτα.Εκει που εχανα 50 τριχες φυσιολογικες maximum τη μερα τωρα χανω καμια 40αρια μικρες, αδυναμες τριχες και αλλες τοσες "φυσιολογικες".Σαφη εικονα δεν εχω μιας και βαζω equol παραλληλα.