Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.
kos1987 είπε:αχ βρε xDante τι PGE2 inhibitor γραφεις?Θα μπερδεψεις πολυ κοσμο...τεσπα μολις βρω λιγο χρονο θα αναλυσω.
mircat είπε:από εδώ έχει ψωνίσει κανείς
http://www.mpbtreatments.com/#/shop/4563157000/PGD2-Blocker-Solution/2188728
και
http://www.mpbtreatments.com/#/shop/4563157000/RU58841-Solution/1716974
GOMI είπε:α, οκ. Εγώ την παλεύω 2 εβδομάδες τώρα περίπου με αιθέρια έλαια που από έρευνες κάνουν γι αυτό το σκοπό, μέχρι να φανεί κάτι καλύτερο και ακίνδυνο...ψιλοκαλά πάει...ίδωμεν
Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.
GOMI είπε:βάζω αιθέριο έλαιο από thyme oil ή/και oregano oil (έχουν υψηλή περιεκτικότητα Carvacrol που μειώνει την pgd2) με βάση από coconut oil.
Αυτό το βάζω το μεσημέρι.
Και το βράδυ castor oil που αυξάνει τα επίπεδα pge 2 μαζί με emu oil ως αντιφλεγμονώδη.
GOMI είπε:carvacol μόνο για μείωση της pgd2. Απ όσα διάβασα δηλαδή.
Για τον ήλιο, σωστός. Εμένα κάθε καλοκαίρι το μαλλί τουμπανιάζει. Επειδή η βιταμίνη του ήλιου είναι η d3 φέτος θα το παλέψω και με συμπλήρωμα το οποίο το έχω ήδη ξεκινήσει.
Κάπου εδώ μέσα το έχουμε ξανα αναφέρει νομίζω...
http://www.ncbi.nlm.nih.gov/pubmed/2712910
GOMI είπε:η αύξηση της Τέστο εφόσον η SHBG είναι σωστά ρυθμισμένη είναι πολύ καλό.
Όσοι έχουν ΑΑ στο σύνολό τους έχουν όλοι χαμηλή τέστο.
η αύξηση της Τέστο εφόσον η SHBG είναι σωστά ρυθμισμένη είναι πολύ καλό.
βασικά η AA έχει πόλους λόγους έναρξης
εσύ φιλε έχεις χαμηλή τετοστερόνη και shbg?
Ο κωτσος τους τρωει τα λεφτα τοσα χρονια.όπως και να έχει ο κωτσαρελις είναι κοντά αν δεν του το βουλώσουνε με $
Που το λεει ακριβως αυτο?φιλε επειδή σύμφωνα με τα λεγόμενα του κωτσαρέλη μια αυξημένη pge2 αντισταθμίζει τα αρνητικά τις αυξημένης pgd2
ο καλύτερος τρόπος για να το κανεις αυτό είναι η υπεριώδης ακτινοβολία δηλαδή βγες στον ήλιο... αυξάνει 200-300%
Ναι γιατι αναπτυσσεται φλεγμονη κανονικη γι'αυτο και το δερμα κοκκινιζει μετα φουσκωνει και τελος ξεφλουδιζει και ολα αυτα με τη συνοδεια πονου.
θεός δεν μας έδωσε τα μαλλιά για να τα κάνουμε μπούκλες ουτε για να βγάλουμε γκόμενα αλλα για προστασία από τις εξωτερικές συνθήκες και αυτό φαίνεται από την αύξηση τις pge2 από τον ήλιο
Καποιοι επιστημονες σχετικα προσφατα προτειναν οτι η καραφλα ειναι αποτελεσμα εξελιξης, ωστε ο εγκεφαλος των προγονων των χιμπαντηδων? να ψυχεται καλυτερα για να μπορεσει να επεξεργαζεται περισσοτερες πληροφοριες.
Οι χιμπαντηδες ειναι τα ξαδερφια μας.Εγω γνωρισει 2-3 και μπορω να πω οτι μου θυμιζουν κατι γνωστους μου αχαχαχαχ.
Τεσπα take a look με το πιο κοντινο ειδος του ανθρωπου στη γη.
Εδω μια μαμα με το μικρο(προσεξε πως το μικρο δεν εχει αναπτυξει ακομα φουλ μαλλι.
Εδω ο νεανιας
Εδω η μαμα το μικρο και ο nw4-a πατερας
Το ιδιο και με τους μακακες που οι θηλυκες εχουν τα ιδια ποσοστα καραφλας με τους αρσενικους, λογω διαφορετικης αναλογιας υποδοχεων ανδρογονων/οιστρογονων σε σχεση με τους ανθρωπους.
Η καραφλα παει πολυ πισω λεμε....
Sorry George για ακομα μια φορα....που σου κατεστρεψα-εκαψα το θεμα.Μου βγηκε αυθορμητα... θα κανω και αφιερωμα στα ποντικια αν θες
vdr σου λέει κάτι? αρχινά το ψάξιμο σε βλέπω αδιάβαστο :s ναι μεγάλο μέρος του πληθυσμού έχει έλλειψη βιταμίνης d...
2) Που το λεει ακριβως αυτο?http://www.ncbi.nlm.nih.gov/pmc/articles/PMC3319975/
DISCUSSION--->Our findings also suggest that supplemental PGE 2 could be therapeutic By correcting its deficiency and increasing its level in bald scalp, the inhibitory effects of PGD 2 may be overcome.
3) Ναι γιατι αναπτυσσεται φλεγμονη κανονικη γι'αυτο και το δερμα κοκκινιζει μετα φουσκωνει και τελος ξεφλουδιζει και ολα αυτα με τη συνοδεια πονου.
ακόμα και αυτό χρειάζεσαι εξήγηση? δεν λέμε να γίνεις φρυγανιά 20 λεπτά αρκετά είναι
kos1987 είπε:Καποιοι επιστημονες σχετικα προσφατα προτειναν οτι η καραφλα ειναι αποτελεσμα εξελιξης, ωστε ο εγκεφαλος των προγονων των χιμπαντηδων? να ψυχεται καλυτερα για να μπορεσει να επεξεργαζεται περισσοτερες πληροφοριες.
Οι χιμπαντηδες ειναι τα ξαδερφια μας.Εγω γνωρισει 2-3 και μπορω να πω οτι μου θυμιζουν κατι γνωστους μου αχαχαχαχ.
Τεσπα take a look με το πιο κοντινο ειδος του ανθρωπου στη γη.
Εδω μια μαμα με το μικρο(προσεξε πως το μικρο δεν εχει αναπτυξει ακομα φουλ μαλλι.
Εδω ο νεανιας
Εδω η μαμα το μικρο και ο nw4-a πατερας
Το ιδιο και με τους μακακες που οι θηλυκες εχουν τα ιδια ποσοστα καραφλας με τους αρσενικους, λογω διαφορετικης αναλογιας υποδοχεων ανδρογονων/οιστρογονων σε σχεση με τους ανθρωπους.
Η καραφλα παει πολυ πισω λεμε....
Sorry George για ακομα μια φορα....που σου κατεστρεψα-εκαψα το θεμα.Μου βγηκε αυθορμητα... θα κανω και αφιερωμα στα ποντικια αν θες
ωραία εσένα τα έδωσε για να κανεις μπούκλες ρε :heart: και να δίνεις συμβουλές για vpa από μια ερευνα που διάβασες για ποντίκια που τα ποντίκια και σφαλιάρες να τα ρήξεις μαλλιά θα βγάλουνε :21m: η ημιμάθεια φιλε μου είναι χειρότερη από την αμάθεια :-/
Καποιοι επιστημονες σχετικα προσφατα προτειναν οτι η καραφλα ειναι αποτελεσμα εξελιξης, ωστε ο εγκεφαλος των προγονων των χιμπαντηδων? να ψυχεται καλυτερα για να μπορεσει να επεξεργαζεται περισσοτερες πληροφοριες.