kapa
Μέλος του προσωπικού
weznem είπε:upedate!!
εδω και 5 μερες βλεπω μια μειωση τριχοπτωσης.. εχαν 100 μεχρι 120 τριχες σε νοργουντ 6 τωρα χανω 50-60..
το θεμα ειναι πιο δεν ειχα δειγματα σεντινγ εχανα ολων των ειδων τις τριχες για να πω οτι ηταν σεντιγκ 2μηνων η τριχοπτωση το πιο περιεργο δε..
οτι 2μερες πριν ανεβω σε ο,5μλ 2φορες την μερα παρατηρησα μια μειωση τριχοπτωσης οποτε δεν ξερω αν οφειλεται στο οτι ανεβασα την περιεκτικοτητα η οχι..
βεβαια ειναι ασυμφορο διοτι καθε 4 μερες τελειωνει η λοσιον οποτε πρεπει να βρω τροπους για καλυτερη διανομη του υγρου στην κλαβα μου την κλουβια..
η επανεκφυση συνεχιζεται στους κροταφους και πηγαινω φουλ για αντιστροφη του προβληματος ραφλας..δηλαδη παιρνω μαλλια σιγα σιγα που μου ειχε δωσει η μινο οταν την πρωτο εβαλα το 09-10 που εξαφανισε την καραφλα και γεμισα κροταφους..παιρνω τετοια μαλλια παλι πισω..αν βοηθησε το ζιρτεκ δεν το ξερω.δεν μπορω να ειμαι βεβαιος..απλα υπενθυμιζω οτι ειδα κινητικοτητα απο την στιγμη που διεκοψα την χρηση σπιρολακτονης.. θα ανεβασω φωτο στο νημα μου για απτα αποτελεσματα..
ΥΓ.παρενεργειες ζιρτεκ σπυρια(μεχρι και επανω στο αυτι εβγαλα,στο κεφαλι μεσα,το ενοχλητικο ειναι στο κουτελο ομως διοτι φαινονται) και ισως πιο λιπαρο προσωπο λιγο ομως..λαδιλα απιστευτη ιδιως με 2 φορες την μερα..και 0,5μλ
απο το ζιρτεκ ειναιO0 100%