pantel10 είπε:
Καλησπερα, Συγνωμη αν ειμαι εκτος θεματος το ποσταρα και αλλου αλλα μαλλον δεν παρακολουθειτε εκεινο το θεμα..
Ειμαι καινουργιος στο φορουμ αν και χρησιμοποιω 2 χρονια μινοξιδιλη.
τα πρωτα 2 χρονια πηγαινα πολυ καλα μεγαλη πυκνωση, τους τελευταιους μηνες ελειπα εξωτερικο με την αλλαγη περιβαλλοντος και δεν ξερω εγω τι αλλο ειδα μια εξασθενηση γενικα ξανα..(δεν την επαιρνα την μινο και τοσο τακτα)
Ετσι ο δερματολογος μου εδωσε παλι μινοξιδιλη 2% 2 φορες την ημερα (ενω παλαιοτερα χρησιμοποιουσα νομιζω 4%) και τρια χαπια σαν συμπληρωμα: 1. καψουλες κυστεινης μεθειονινης μια το πρωι (τις οποιες τις κανει ο φαρμακοποιος νομιζω γιατι τα πουλανε χυμα), 2. καψουλες Gluconate zinc (νομιζω zinc γιατι δεν βγαζω τα γραμματα) μια τπ μεσημερι και 3.Bioclinic χαπια σαν συμπληρωμα βιταμινων φαινεται ενα καθε βραδυ...
Σαμπουαν χρισιμοποιω τα τελευταια χρονια ενας της FROIKA με τσουκνιδα που μου το συστησε ο γιατρος και τωρα τελευταια μου εδωσε και ενα αλλο να τα αλλαζω το οποιο λεγεται Sandal.
Τι γνωμη εχετε για τη θεραπεια? Ειναι καποιο απο τα χαπια blocker? To Bioclin λεει εξουδετερωνει τις ελευθερες ριζες..
Οσο για το χαπι με zinc καπου διαβασα οτι μπλοκαρει την δραση της μινοξιιλης ισχυει?
Συνεχιζω οταν λουζομαι να βλεπω τριχες και οχι τοσο κατα την διαρκεια της μερας..λογικο να χανουμε πιο πολλες στο λουσιμο?
Πειραζει σε κεφαλι που εχει ηδη μινοξιδιλη μετα απο ωρες να ξαναβαζουμε? Εννοω χωρις πριν να λουστεις (βαζω 2 φορες/ημερα). Συνηθως λουζομαι μερα παρα μερα.
Ευχαριστω εκ των προτερων και σορρυ για τις πολλες ερωτησεις
1) κακο δεν κανουν οικαψουλες αλλα δεν θα σου σωσουν τα μαλλια..εχεις α/α και οχι ελλειψη βιταμινων προφανως.
2)ο ψευδαργυρος δινει επανεκφυση αλλα μαλλον τιποτα σε χαπι στα μαλλια,μονο σε τοπικο,υπαρχει σχετικη ενοτητα δες την http://www.hairlossgr.com/forum/thread-6753-post-93985.html#pid93985 http://www.hairlossgr.com/forum/thread-5610.html επισης δεν ξερουμε ποση ποσοτητα ψευδαργυρου παιρνεις ημερισιως,διοτι θελει και κατάποση χαλκου ο ψευδαργυρος..
3)δεν ξερω τι εχει μεσα αν ισχυει οτι στο πρωτο τοτε η απαντηση μου ειναι οτι εδωσα στο πρωτο.. η τσουκνιδα εχει αντιφλεγμονωδικες ιδιοτητες οποτε για σαμπουαν καλο ειναι..(επισης ανεπισημα απο χυμο τσουκνιδας γιατρευτηκε ανθρωπος απο λευκαιμια που τον ειχανε να μετραει μερες.. μεγαλη κουβεντα τα βότανα και τα συναφή..) μπλοκερ δεν παιρνεις.. η θεραπεια σου ειναι για τα πανηγυρια κατε με αλλα σημασια εχει αν σου αρεσει εσενα..δεν εχουμε δεις φωτο προ θεραπειων και μετα σημαντικο!οταν λουζεσε παντα χανεις πιο πολλα μαλλια διοτι η τριχα αποροφαει νερο βαραινει,ξεβγαλματα μασαζ,σαμπουαν θα φυγουν οσες ειναι να φυγουν..
υπηρχε αυτη η γνωμη αλλα μαλλον δεν μπλοκαρει τιποτα ο ζινκ..
δεν υπαρχει προβλημα μπορεις να βαζεις 2 φορες την μερα χωρις λουσιμο..αλλες ερωτησεις στο νημα σου και οχι εδω!!για μπλοκερ δυτ πρεπει να πας να διαβασεις στην ενοτητα τους..γενικα πρεπει να διαβασεις απο την αρχη για να καταλβεις τι γινεται ξεκινα απο εδω http://www.hairlossgr.com/guide-for-men/ :idea: