Ch7.panos, FUE, 2515g, 3/5/2023

Gianney

Well-Known Member
Πανο οτι ειχα να γραψω για το αποτελεσμα σου το εγραψα οποτε δεν θα επεκταθω παραπανω, αυτη η τελευταια ενημερωση που εκανες ομως ειναι υπερπολιτιμη για αλλο λογο.

Εδω ειναι μια φωτογραφια που ανεβασες στους 11 μηνες και φαινεται μια Α πυκνοτητα στην χερλαιν σου

Εδω ειναι η φωτο που μολις ανεβασες απο την κλινικη

Μιας και η φωτο που ανεβασες στην παρουσιαση σου ειναι πολυ υψηλης ποιοτητας πιστευω δεν θα μπορουσε να αποτυπωνει καλυτερα την πραγματικη εικονα του μαλλιου σου, αυτες τις δυο φωτο μπορει να δει καποιος και να καταλαβει ποσο διαφορετικες φαινονται σε πυκνοτητα οι φωτογραφιες των κλινικων σε σχεση με το πως ειναι στην πραγματικοτητα.
Ο φωτισμός πάντως έχει μεγάλη επίδραση στο πως δείχνει το αποτέλεσμα

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

ch7.panos

Well-Known Member
Έχουν περάσει 17 μήνες νομίζω πλέον. Δεν είναι ακριβώς ενημέρωση πορείας ΜΜ. Μπορεί να με πείτε κι attention whore αλλά ήθελα απλά να πω «Μη κολλάτε να κάνετε κάτι για τον εαυτό σας». Αν μπορείτε οικονομικά κι έχετε βρει άνθρωπο να εμπιστευτείτε, είναι το καλύτερο δώρο. Είτε είναι αυτό μεταμόσχευση ή ψυχοθεραπείες κτλ. Το πήρα με αφορμή τη πρώτη μου φουλ κοτσίδα σήμερα που με έχει κάνει υπερχαρούμενο.

Greg072

Member
Έχουν περάσει 17 μήνες νομίζω πλέον. Δεν είναι ακριβώς ενημέρωση πορείας ΜΜ. Μπορεί να με πείτε κι attention whore αλλά ήθελα απλά να πω «Μη κολλάτε να κάνετε κάτι για τον εαυτό σας». Αν μπορείτε οικονομικά κι έχετε βρει άνθρωπο να εμπιστευτείτε, είναι το καλύτερο δώρο. Είτε είναι αυτό μεταμόσχευση ή ψυχοθεραπείες κτλ. Το πήρα με αφορμή τη πρώτη μου φουλ κοτσίδα σήμερα που με έχει κάνει υπερχαρούμενο.

Ο μπρο έχει πλέον το λεγόμενο full head of hair. Φοβερό αποτέλεσμα φίλε μπράβο !

bobby

Well-Known Member
Έτοιμος για το remake του Ιησούς από τη Ναζαρέτ……πέρα από την πλάκα τώρα, τρομερό αποτέλεσμα. Μακράν το καλύτερο του Αναστασάκη. Δεν νομίζω ότι έχει άλλο τέτοιο… έχει αρκετά πολύ καλά αλλά τέτοιο άλλο όχι. Να το χαίρεσαι Πάνο!

ch7.panos

Well-Known Member
Να’στε καλά ! Βέβαια ήταν και ήμουν κι εγώ τυχερός και το λέει στο βίντεο που λογικά Ανάσταση θα το ανεβάσει από Ιούλιο… Είχα μαγικό λόγο… Το θέμα είναι να φροντίζουμε πρώτα τον εαυτό μας για να μπορέσουμε να φροντίσουμε και τους άλλους. Γιατί κι εμένα σιγά σιγά με έτρωγε. Αυτό είναι το νόημα του ποστ !

LoverBoy

Well-Known Member
Συμφωνώ @bobby! Ο Πάνος είναι η Ζωντανή απόδειξη ότι ένας καλός γιατρός και μια καλή ΜΜ δεν είναι το παν αλλά είναι και αυτό που λέμε πάντα το τι "Οικόπεδο" διαθέτει ο καθένας.....Ο λόγος του και η τρίχα του βοήθησαν σε συνδυσμό με την καλή τοποθέτηση-Φύτρωση!Και μην ξεχνάμε ο Πάνος δεν έκανε καν θεραπεία πριν την Μεταμόσχευση του αλλά ξεκίνησε αμέσως μετά!
Να το χαίρεσαι το κοτσίδι Πάνο και εύχομαι τα καλύτερα αδερφέ!Συμφωνώ ότι απο όσα έχω δει απο Αναστασάκη το καλύτερο!

ch7.panos

Well-Known Member
0,5 είχα ακριβώς όταν πήγα. Δηλαδή στο όριο της μέσης τρίχας… Τότε το μαλλί ήταν ίσιο (μάλλον επειδή πήγαινε να μας χαιρετήσει συν συνδυασμό πως πρέπει να μακρύνει για να σπάει στις άκρες), τώρα είναι σπαστό. Λόγο είχα 3,14 !

aeratos28

Just aeratos
Μαγικό λόγο λόγο δεν είχες ρε τρελέ..o λόγος της δοτριας σου,ήταν στο 2.34..
Επιλέχτηκε το 3.14 και μπήκε στη ληπτρια .cherry picking λέγεται αυτό,όπως επιλέγουν και τα μονοτριχα για να φτιαχτεί μια hairline ,έτσι εδώ επέλεξε τα πολύτριχα ώστε να σου ανεβάσει τον λόγο σε όλη την α ζώνη..και για να εχεις μεγαλύτερη βιωσιμότητα ,αλλά και για να έχεις και περισσότερες τρίχες με αυτά τα grafts ώστε να δείχνει πιο γεμάτο..μια χαρά δείχνει ,ωραίο αποτέλεσμα είναι..αν είχες και άλλες ζώνες να φτιάξεις ,το 3.14 μπροστά θα το ξεχναγες ..θα έμπαιναν πίσω όλα αυτά τα πολύτριχα ,και μπροστά θα έπεφτες σε ένα λόγο περίπου 2..30 -2.45 ..
Αυτή είναι η διαφορά να ξέρεις που έχεις τον μεγάλο λόγο τώρα μπροστά στην επέμβαση σου
Να’στε καλά ! Βέβαια ήταν και ήμουν κι εγώ τυχερός και το λέει στο βίντεο που λογικά Ανάσταση θα το ανεβάσει από Ιούλιο… Είχα μαγικό λόγο… Το θέμα είναι να φροντίζουμε πρώτα τον εαυτό μας για να μπορέσουμε να φροντίσουμε και τους άλλους. Γιατί κι εμένα σιγά σιγά με έτρωγε. Αυτό είναι το νόημα του ποστ !

bobby

Well-Known Member
Αν υπολογίσουμε το πολύ 60 cm2 λήπτρια περιοχή που είχε και μαμά μαλλιά με λόγο 3,13 και πάχος 0,050 έχουμε 2515/60=~ 42 graft/cm2
οπότε CV=42*3,14*0,050~6,6 μόνο από τα μεταμοσχευμένα. Είχε όμως και μαμά οπότε ακόμα καλύτερο CV. Ας πούμε λοιπόν ότι είχε και 1500 τρίχες στην μαμα περιοχή και άλλες 2515*3,14=7897 σύνολο=9397 σε 60cm2 δηλαδή 157 τρίχες/cm2 σχεδόν μαμά πυκνότητα…. Κλειδί ο λόγος…….

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

Γιάννος

New Member
Πανο οτι ειχα να γραψω για το αποτελεσμα σου το εγραψα οποτε δεν θα επεκταθω παραπανω, αυτη η τελευταια ενημερωση που εκανες ομως ειναι υπερπολιτιμη για αλλο λογο.

Εδω ειναι μια φωτογραφια που ανεβασες στους 11 μηνες και φαινεται μια Α πυκνοτητα στην χερλαιν σου

Εδω ειναι η φωτο που μολις ανεβασες απο την κλινικη

Μιας και η φωτο που ανεβασες στην παρουσιαση σου ειναι πολυ υψηλης ποιοτητας πιστευω δεν θα μπορουσε να αποτυπωνει καλυτερα την πραγματικη εικονα του μαλλιου σου, αυτες τις δυο φωτο μπορει να δει καποιος και να καταλαβει ποσο διαφορετικες φαινονται σε πυκνοτητα οι φωτογραφιες των κλινικων σε σχεση με το πως ειναι στην πραγματικοτητα.

Εμένα πάντως μου αρέσει περισσότερο η εικόνα που παρουσιάζεται από τον Πάνο, έναντι αυτή της κλινικής. Μου κάνει πιο φυσικό το hairline με αυτή την ελάχιστη αραίωση, έναντι της φωτό της κλινικής που δείχνει το hairline μπετό.

ch7.panos

Well-Known Member
Δε θα το έλεγα ελάχιστη αραίωση αλλά δείχνει καλύτερα την σωστή τοποθέτηση των μονότριχων μπροστά ώστε να φαίνονται τα φυσικά micro-irregularities

Γιάννος

New Member
Δε θα το έλεγα ελάχιστη αραίωση αλλά δείχνει καλύτερα την σωστή τοποθέτηση των μονότριχων μπροστά ώστε να φαίνονται τα φυσικά micro-irregularities

Ναι ΟΚ, σίγουρα δεν το έθεσα σωστά. Η δική σου φωτό μου φαίνεται πιο “φυσική”. Αυτή την εικόνα θα ήθελα ιδανικά κι εγώ.

Μπλουζα