Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.
Χαχαχ αν αρχίσω να τη μασάω ξεχνάω πως την έχω να’σαι καλάΦοβερό μαλλί !! Αλλά ρε αδερφέ...οδοντογλυφιδα???? Γιατί?? Χαχα να χαίρεσαι την μαλλουρα σου
@ch7.panos θέλει log in για να δούμε τα βίντεο/φωτογραφίες.Μη σχολιαστεί οτιδήποτε άλλο εκτός μαλλιού Χαχαχ. Ναι τα μάτια μου κοκκινίζουν όντως από το ζεστό νερό και το σαμπουάν. Όχι δεν θα έλεγα ψέματα.
Βρέξιμο που ο γιατρός κολώνει να κάνει.
Dailymotion Studio
www.dailymotion.com
Και στεγνό.
Dailymotion Studio
www.dailymotion.com
Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.
Έχει κλείσει η τρυπίτσα στο crown αλλά όχι 100%. 7 μήνες παίρνω αγωγή με φίνα και 8 με μινοξιδίλη. Μόνο ο χρόνος θα δείξει. Για την ώρα όμως δεν έχω κατά νου άλλη !Μπράβο φίλε μια χαρά.Εσυ συνεχίζεις θεραπεία ώστε ν μην χάσεις τα μαμά μαλλιά.Μεταμοσχευση άλλη δεν χρειάζεται κ δεν έχεις κατά νου πιστεύω σωστά;
Χαχαχαχ θα του το πω να μου δώσει ένα καλό επαγγελματικό, μιας και θα το χρειαστώ με το μακρύ.Να το χαίρεσαι φιλαράκι!Άξιζε το κάθε ευρώ που έδωσες και θέλουμε όχι χρυσή χτένα αλλά και χρυσό σεσουάρ πες στον γιατρό!
Πανούλη δεν υπάρχει εμπρησμός όταν υπάρχει τέτοιο αποτέλεσμα(θα είμασταν και άδικοι)Ειλικρινά ο γιατρός πρέπει να σε κάνει εξώφυλλο της κλινικής καθώς πιστεύω ότι είσαι ίσως το καλύτερο αποτέλεσμα του απο αυτά που έχω δει εγώ τουλάχιστον!Εμπρηστικό ποστ για τα τωρινά τεκταινόμενα του φόρουμ. Αλλά δεν πειράζει. Λεπτομέρειες hairline με νωπό μαλλί προς τα πίσω. Υπάρχουν κάποιες λεπτές τρίχες (δεν πολύ φαίνονται στις φωτό) που ακόμη παίζω. Πίσω κάμερα iPhone 12 Pro Max.
Το νήμα το είχα ανοίξει λέγοντας πως σκεφτόμουν να πάω Αναστασάκη το οποίο το είχα οβερ 90% στο μυαλό μου. Μετά αφού το έκανα περίμενα να πάει 3μηνο-4μηνο για να το γράψω διότι δεν θα μπορούσα να τραβήξω στο δικό μου νήμα τα εμπρηστικά ενώ περιμένω να δω το πρώτο αποτέλεσμα. Ναι παίρνω φίνα 8 μήνες, 1 μήνα μετά την άρχισα. Τα μαλλιά όλα έχουν γίνει πιο χοντρά και λίγο πιο σπαστά και σκούρα. Πίσω που είχα λιγάκι κάνει μια αρχή ξέφωτου στο crown έχει κλείσει κατά ένα 80% θαρρώ αν και πιστεύω πως μετά θα κάνω το χοντρό μπαμ κι εκεί. Διότι έχει τρίχες μεν παραπάνω αλλά είναι ελάχιστα πιο λεπτές δε. Τώρα βέβαια ελάχιστα έως καθόλου δε φαίνεται αυτό καθώς τα ψειρίζω μόνος μου αλλά ναι!Πραγματικά φοβερό το μαλλί σου φίλε. Ευτυχώς δεν έγινε το νήμα σου μπάχαλο όπως πολλά άλλα , και μπορούμε να δούμε την εξέλιξη. Θύμισε μου λίγο παίρνεις φίνα?