kostas είπε:
GOMI ο Κινέζος μου είπε ότι δεν θέλουν ψυγείο και ότι μετά το άνοιγμα μπορούν να διατηρηθούν μέχρι 3 χρόνια.
Άρχισαν να παραλαμβάνουν οι ξένοι και ο κινέζος συνεχίζει να στέλνει. Μάλλον μόνο σε έμενα τα έστειλε τυλιγμένα στο μπουφάν οι άλλοι τα πήραν σε retail συσκευασία.
Τα συστατικά πως σας φαίνονται;
Βλέπω ότι έχει πολύ συντηρητικό μέσα οπότε φαίνεται να διατηρείται άνετα.
Ενδιαφέρον φαίνονται οι ισοφλαβόνες και η κουρκουμίνη, ενώ για αυτό το stem cell mobilization factor βρήκα μια τέτοια λειτουργία του.
Stem cell mobilization is a process whereby stem cells are stimulated out of the bone marrow space (e.g., the hip bones and the chest bone) into the bloodstream, so they are available for collection for future reinfusion. The cells are then preserved, frozen and stored until the time of transplant.
http://www.mozobil.com/patient/stem_cell_challenges
Δεν δουλεύει βέβαια ακριβώς έτσι, αλλά νομίζω ότι το έχει προσθέσει για να ερεθίσει - ενεργοποιήσει τα βλαστοκύτταρα. Επίσης δεν έχει συμπεριλάβει dmso για απορρόφηση αλλά pg.
Γενικά φαίνεται να αναδιαμορφώνει όλη τη δομή του δέρματος και νομίζω ότι σε κάποιους θα δούμε αποτελέσματα. Παραμένει το ερώτημα της τοξικότητας όμως...