kostas είπε:Άμα επαληθευτή και το τρίτο σε βλέπω να αρχίζεις να πασαλειυεσαι και εσύ.
Με καπελάκι και άδεια από τη δουλειά μέχρι να περάσουν τα αρχικά συμπτώματα..
Αυτό που με απασχολεί είναι ότι δεν βλέπω καμία απολύτως αντίδραση στο δέρμα σε σχέση με αυτά που περίμενα. Πώς εξηγείται αυτό; Αυτά τα περίεργα που λεει ο ξένος με προβληματιζουν. Ποιο ειναι το φυσιολογικό το δικό μου ή του ξένου; Αλλά βλέπω οτι ένας άλλος που το δοκίμασε ανάφερε μόνο απαλό καψιματακι στα πρώτα λεπτά που το είχα και εγώ αλλά είναι απαλό και για λιγο.
Ο Κινέζος έχει εξαφανιστεί απο την Παρασκευή. Περιμένω μπας και απαντήσει στα μαιλ και βγάλω καμιά άκρη αν και απαντάει άσχετα.
Αν δεν κάνω λάθος αυτή τη στιγμή το έχετε ξεκινήσει 3. Οι δυο δεν έχετε ιδιαίτερο θέμα με το δέρμα (μέχρι στιγμής) και ο ένας έχει. Μπορεί να είναι απλά θέμα ευαισθησίας, ή μπορεί να σας προκύψει στην πορεία.
Όσες φορές προσπάθησα και εγώ να συνεννοηθώ με τον Κινέζο, η κουβέντα πήγαινε στο άλλα λέει η Θειά μου, άλλα ακουν τ αυτιά μου...
Πάντως το 3ο στάδιο, ήταν προς έντονη αμφισβήτηση από τις φοτο που είχε ποστάρει αυτός στο blog του.
Σε μια εβδομάδα θα ξέρουμε....