cameo είπε:
Gomi, επειδή παρακολουθώ το θέμα στο αντίστοιχο φόρουμ (ο mod έχει φρικάρει, ποστάρει γύρω στα 20-30 μηνύματα την μέρα, χθες έλεγα δεν θα κοιμηθεί) έχασα λίγο την μπάλα με την επιστημονική τροπή που παίρνει η ιστορία, αν έχεις κάτι παραπάνω σχολίασε σχετικά.
Τελικά είναι τόσο επαναστατικό αυτό που ισχυρίζεται ο κινέζος (θα χάσει και αυτούς που τον υποστήριζαν) για δημιουργία θυλάκων και όχι επανεργοποίηση των ήδη υπαρχόντων?
Προφανώς είναι θέμα χρόνου πότε το thread στο εκεί φόρουμ θα κλειδωθεί. Η κλασσική γνωστή συνταγή που έχουμε δει ουκ ολίγες φορές σε παρόμοια θέματα. Αρχίζει μια διαμάχη, μπαίνουν και όλως περιέργως και κάποια παλιά μέλη στο σκηνικό που και καλά έχουν θιχτεί και στο τέλος ο mod "αναγκάζεται" να κλειδώσει το θέμα.
Σε αυτό που ρωτάς θα σε γελάσω. Ο πρώτος που έδειξε μεγάλο ενθουσιασμό είναι μόλις 18 χρονών. Από κει ξεκίνησε και το όλο σκηνικό.
Επειδή όσο μεγαλώνουμε και η φαλάκρα αρχίζει και γράφει χρόνια είναι ακόμα πιο δύσκολα τα πράγματα, μάλλον, αν το μέλος αυτό λέει αλήθεια, η ηλικία και τα χρόνια τριχόπτωσης θα παίξουν το ρόλο τους.
Το πρόβλημα είναι ότι κάποιοι δεν είναι σαφώς ευχαριστημένοι, γιατί έχασαν πολύ μαλλί το οποίο κατέληξε και πορτοκαλί. Σε κάποιους άλλους πάλι, δεν υπήρξε τέτοιο θέμα. Νομίζω πάντως πως μετά τον 3ο κύκλο θα μπορεί κάποιος να βγάλει πιο ασφαλή συμπεράσματα.
fousekisss είπε:
Απ οτι καταλαβα δημιουργει καινουριους θύλακες που δεν υπήρχαν.
Πάνω σε αυτό του την έπεσαν όλοι. Ότι είναι αδύνατον να δημιουργεί νέους θύλακες μιας και τόσα και τόσα εργαστήρια και χρόνιες έρευνες όπως της aderans πχ δεν είχαν αυτό το αποτέλεσμα.
Η εξήγηση του Κινέζου για το προιόν του είναι λίγο δυσνόητη λόγω των περιορισμένων αγγλικών γνώσεων που έχει.
Πάνω κάτω πιστεύει ότι ο άξονας της τρίχας (hair shaft) έχει συμπιεστεί από τη διόγκωση των σμηγματογόνων αδένων λόγω της αυξημένης dht. Δηλαδή το όλο σκηνικό της συρρίκνωσης της τρίχας είναι αποτέλεσμα μη διαθέσιμου χώρου επιβίωσης.
Επικαλείται τη θεωρία του wounding, όπως πάνω κάτω την εξήγησε ο Κωτσαρέλης.
Το προϊόν του φαίνεται ότι δημιουργεί κάποιες μικροπληγές ενώ αποσυμφορίζει ταυτόχρονα τους διογκωμένους αδένες.
Αυτό που έχει ενδιαφέρον είναι τα επιπρόσθετα που έχει μέσα εκτός του C.D. τα οποία λέει ότι μπορεί να κάνουν ακριβώς αυτή τη δουλειά. Αυτά δεν τα ξέρουμε για να τα σχολιάσουμε. Τα κρατάει κρυφά.
Με τα μαλλια τα μανισια που εχεις πριν ξεκινησεις να βαζεις cd τι γινεται?
Τα αφηνει αθικτα(τους θυλακες)?
Τα δυναμωνει?
Η τα καταστρέφει-καιει?
Σε άλλους τα άφησε άθικτα και σε άλλους τους τα έριξε όλα. Προφανώς είναι ένα ρίσκο που πρέπει να πάρει όποιος το δοκιμάσει.
dermatologist είπε:
Εγώ απορώ που δεν έχει κλειδωθεί ακόμα η συζήτηση...
Απ ότι θα έχεις παρατηρήσει, εδώ όλα τα μέλη είναι πολύ επιφυλακτικά και κανείς δεν έχει προτρέψει κανέναν να το δοκιμάσει. Ακόμα και εγώ που το έχω σπίτι μου ήδη, δεν μπήκα καν στον κόπο. Προφανώς υπάρχει η ωριμότητα ο καθένας να κρίνει μόνος του και ταυτόχρονα σωστά.
Από κει και πέρα, με το δικό σου σκεπτικό θα έπρεπε να κλειδωθούν και οι μεταμοσχεύσεις λόγω των απαράδεκτων αποτελεσμάτων σε κάποιους φίλους. Δεν φτάνει ότι σου αδειάζουν τις τσέπες, αλλά σου καταστρέφουν και όλο το παρουσιαστικό σου, 100 φορές περισσότερο απ ότι η ίδια η φαλάκρα.
Επίσης να κλειδωθούν όλα τα θέματα των αντιανδρογόνων, λόγω των πολύ σημαντικών παρενεργειών που έχουν πάρα πολλά μέλη.
Το ίδιο και για την μινοξιδίλη.
Εκεί γιατί δεν έχεις προτείνει κάτι αντίστοιχο? Εδώ τουλάχιστον κινούμαστε υποθετικά. Σε αυτά που ανέφερα, έχουμε γεγονότα.