Απ: Class Action Suit Against Merck over Propecia
[/quote]και κατι ακομα να μαθουν τα κοριτσα να δουλεβουν λιγο τα εργαλεια μς γιατι με το ξεροσφυρι τισ βλεπω να καταληγουν με κανα ντιλδο και μεισ με μαλλια μεχρι το πατωμα
δικιο εχεις αλλα για πες μου οταν η γυναικα ειναι ανοργασμικια και πιστεψε με ειναι σε μεγαλο αριθμο πολλες γυναικες7SFGSFG 7SFGSFG περνουν και αυτεσ αντιστοιχο τισ φινασ λοιπον για να ληξη η κουβεντα με την φινα βρητε καμια οργασμηκια αποβαλτε το ανχοσ τησ καραφλας και πιστεψεμε ολα μες το μυαλο ειναι κανενας ψυχολογος δεν λεει για φινα ολοι σου λενε χαλαρωσε και απολαφστο αμα η γυναικα ειναι σπιρτο μν φοβαστε τπτ 7SFGSFG 7SFGSFG :grandpa: :grandpa: :grandpa: :grandpa:εγω περνω αβονταρτ και δεν ξερω για τουσ αλλουσ σε μενα δουλευει σαν βιαγκρα και εχω 3 κοπελεσ και ειμαι 35 και τουσ δινω το μ@@νι στα χερια γιαυτο πριν 8) 8) 8)πιετε ενα κρασακι και χωστε αφοβαloukas alcoholic είπε:[quote author=Panos1982 link=topic=2675.msg47786#msg47786 date=1297557868]
η φινα μειωνει 70% την dht που ειναι η πιο δυνατη αντρικη σεξουαλικη ορμονη......
οποτε δεν ειναι καθολου απιθανο το να επηρεαστουν οι επιδωσεις στο σεξ.....για να λεμε και του στραβου το δικιο ετσι.....
[/quote]και κατι ακομα να μαθουν τα κοριτσα να δουλεβουν λιγο τα εργαλεια μς γιατι με το ξεροσφυρι τισ βλεπω να καταληγουν με κανα ντιλδο και μεισ με μαλλια μεχρι το πατωμα