Class Action Suit Against Merck over Propecia

loukas

Member
Απ: Class Action Suit Against Merck over Propecia

loukas alcoholic είπε:
[quote author=Panos1982 link=topic=2675.msg47786#msg47786 date=1297557868]
η φινα μειωνει 70% την dht που ειναι η πιο δυνατη αντρικη σεξουαλικη ορμονη......
οποτε δεν ειναι καθολου απιθανο το να επηρεαστουν οι επιδωσεις στο σεξ.....για να λεμε και του στραβου το δικιο ετσι.....
δικιο εχεις αλλα για πες μου οταν η γυναικα ειναι ανοργασμικια και πιστεψε με ειναι σε μεγαλο αριθμο πολλες γυναικες7SFGSFG 7SFGSFG περνουν και αυτεσ αντιστοιχο τισ φινασ λοιπον για να ληξη η κουβεντα με την φινα βρητε καμια οργασμηκια αποβαλτε το ανχοσ τησ καραφλας και πιστεψεμε ολα μες το μυαλο ειναι κανενας ψυχολογος δεν λεει για φινα ολοι σου λενε χαλαρωσε και απολαφστο αμα η γυναικα ειναι σπιρτο μν φοβαστε τπτ 7SFGSFG 7SFGSFG :grandpa: :grandpa: :grandpa: :grandpa:εγω περνω αβονταρτ και δεν ξερω για τουσ αλλουσ σε μενα δουλευει σαν βιαγκρα και εχω 3 κοπελεσ και ειμαι 35 και τουσ δινω το μ@@νι στα χερια γιαυτο πριν 8) 8) 8)πιετε ενα κρασακι και χωστε αφοβα
[/quote]και κατι ακομα να μαθουν τα κοριτσα να δουλεβουν λιγο τα εργαλεια μς γιατι με το ξεροσφυρι τισ βλεπω να καταληγουν με κανα ντιλδο και μεισ με μαλλια μεχρι το πατωμα :D :D :D :D :D :D :D :D :D

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

tatini

New Member

Η κωλοτούμπα, της κωλοτούμπας, ω κωλοτούμπα...

Η "μπλόγκερ Ντεμπόρα κάτι" (η οποία αναφέρεται ως πηγή στο αρχικό άρθρο) ερμηνεύει κατά το δοκούν τις έρευνες, ενώ εδώ πέρα έχουμε την Πυθεία-καραφλοσωτήρα να μασάει φύλλα δάφνης και να βλέπει ξεκάθαρα την αλήθεια σε οράματα. Όπως λέει η Πυθεία "δεν σημαίνει ότι διαβάζει σωστά αυτά που διαβάζει (η μπλόγκερ Ντεμπόρα), αν και τα άρθρα που σας ποστάρω στο φόρουμ τη χρησιμοποιούν ως πηγή". Δηλαδή, ο γνωστός καραφλοσωτήρας ποστάρει άρθρα στο φόρουμ τις πηγές των οποίων αμφισβητεί και ο ίδιος. (Σχιζοφρένεια.)

Και αφού η πρώτη έρευνα δε μας βγήκε και το πιάτο της "ανικανότητας" δεν βγήκε από το μενού, να ποστάρουμε και μια άλλη έρευνα η οποία αναφέρει τη φίνα ως ύποπτη για καρκίνο του προστάτη (φυσικά ξανά χωρίς κάποια ελεγχόμενη μελέτη), η οποία κλείνοντας θέτει το ερώτημα: Will these patients be protected from prostate cancer, or are they at greater risk of serious disease? Unfortunately, the data do not furnish an unambiguous answer to this question; (=Προστατεύονται περισσότερο οι άντρες με τη χρήση της φίνας από τον καρκίνο προστάτη ή μπαίνουν σε μεγαλύτερο κίνδυνο; - Ούτε εμείς δεν ξέρουμε).

Το "μπαχαλάκιας" δε θα το σχολιάσω όχι για άλλον λόγο αλλά για να μην πέσω για άλλη μια φορά στο τρυπάκι και δώσω παραπάνω αξία σε πράγματα ανούσια και χαλάσω τη ζαχαρένια μου. Όποιος θέλει να χαιδεύει την κάθε εταιρία μεταμόσχευσης για τις τιμές της τη στιγμή που η Ελλάδα πρέπει να βρει 50 δις μέχρι το 2015 ή να αφήσει τα μαλλιά του στην τύχη τους ας κάνει ό,τι θέλει, πραγματικά ο καθένας ό,τι νομίζει, δε με αφορά πλέον. Θα σκεφτώ πολύ σοβαρά και αν αξίζει για την ψυχολογία μου όλο αυτό που γίνεται εδώ μέσα, να χαρούν και ορισμένοι.

Hopefull

New Member

Ε εσυ δεν παλευεσαι δεν καταλαβαινεις και μπορεις να σκασεις γαιδαρο!!!!

Καλα ρε μπαχαλακια τι κωλοτουμπες καθεσαι και λες αφου τις εχεις βγαλει τις παρενεργειες σου και μικρυνε και ο προσταστης σου, εισαι και γκαντεμης δηλαδη που εισαι στο 1% που μας λες?

Αυτα γραφεις...

"Εγώ την εποχή που δεν έπαιρνα φίνα σε περιόδους που έκανα έντονο σεξ (π.χ. 1-2 φορές την ημέρα για μέρες, πολλές φορές συν τον αυνανισμό) ένιωθα ένα έντονο σφίξιμο κάτω στον ηβηκοκκυγικό μυ. Κάποιες φορές που έβαλα δάχτυλο για να τον εξετάσω από μέσα τον ένιωθα διογκωμένο, αλλά δεν είχα και μέτρο σύγκρισης για να ξέρω. Τώρα που το ξανατσέκαρα μου φαίνεται αρκετά μικρότερος. "

"Εγώ δε νιώθω το ίδιο έντονα όσο προ φίνας πάντως. Όταν χύνω αισθάνομαι σε ένταση όπως όταν έχυνα δεύτερη φορά τις μέρες που δεν έπαιρνα φίνα. Όχι ότι είναι μια παρενέργεια που με αυτήν δεν μπορώ να ζήσω... απλά, λέμε. Άλλωστε έχω κάνει μπόλικο σεξ στη ζωή μου γενικότερα. Ας μη θυμηθώ τις μέρες που είχα σκυλίσιες κ... Λες η φίνα να ήταν ένα μήνυμα απ' το σύμπαν ότι πρέπει να κουλάρω; "

Ακου εκει τα μηνυματα απο το συμπαν βαλε και κανα δαχτυλο να αυτοεξεταστεις και μην ασχολεισαι με πραγματα που δεν θελεις να βλεπεις!!!Ακου τι ωραια που τα λες σε αλλους σαν γνησιος μπαχαλακιας και ακολουθησε τις συμβουλες που δινεις!

"Κανείς δε σου είπε να συμμετέχεις στην κουβέντα. Κανείς δε σε κάλεσε να τοποθετηθείς. Αν δεν έχεις πρόβλημα και ίσα ίσα σου τη δίνουν οι "αντίθετες απόψεις" απλώς ράψε το στόμα σου και μην γράφεις τίποτα. Άσε με εμένα να είμαι η "κατίνα" του φόρουμ."

"Αν θες να τα πάμε καλά κοίτα τη δουλειά σου, να κοιτάω κι εγώ τη δική μου. Δεν ασχολήθηκα μαζί σου, μην ασχολείσαι μαζί μου. Αν έχει η HDC πρόβλημα μαζί μου να μου το πει η ίδια. "

"Τι άλλη μλκία θα ακούσουμε Χριστέ μου..."

"Το κατάλαβες ή να σ'το χαράξω στο κούτελο με πυρακτωμένο σίδερο; "

tatini

New Member

To ότι ο προστάτης μου μικρυνε είναι καθαρά δική μου προσωπική εκτίμηση, ______. Δεν πήγα σε γιατρό να μου το πει. Δεν υπάρχει κάποιο αντικειμενικό κριτήριο που να δείχνει πόσο και σε τι βαθμό μίκρυνε ο προστάτης μου, εκτός από το δάχτυλό μου. Αλλά τόσο πρωτάκουστο σου φαίνεται για κάποιον που παίρνει propecia να μικρύνει ο προστάτης του; Και μου το παίζεις και διαβασμένος; Ή για άλλη μια φορά προσπαθείς να προκαλέσεις εντυπώσεις;

Επίσης, δεν έβγαλα στήθος όπως εσύ. Δεν χύνω αίμα. Δεν έχω πόνους. Μακάρι η μερική "απευαισθητοποίηση" στην ένταση του οργασμού να είναι η χειρότερη παρενέργεια της φίνας στο σώμα μου. Ποτέ δεν είπα ότι είτε παίρνω φίνα είτε δεν παίρνω ένα και το αυτό, αλλά το τι θεωρείται εντός επιτρεπτών ορίων παρενέργεια άσε να το κρίνω εγώ γιατί εγώ ξέρω το σώμα μου και όχι εσύ.

Προσπαθείς να με κάνεις να νιώσω "κάπως" ότι έβγαλα παρενέργειες; Είσαι _____________ για να το καταφέρεις. Εκτός από _________________.

Hopefull

New Member

Απο το παραθυρο πρεπει να σε πεταξουν εξω απο το forum! Πλυνε το βρωμοστομα σου και προσεχε πως μιλας!

Μπλουζα