Comb, dr hasson, fut, 5400 graft, 31/3/2009

lalakos

Member
Απ: Μεταμὀσχευση στο Βανκούβερ με τον Dr Hasson - Φωτογραφ

πάντως η ουλή πίσω ούτε που μας κάνει την τιμή να φανεί πουθενά εεεε ;)

δεν φαίνεται ούτε στο ελάχιστο... και σκέψου πως ξέρω οτι υπάρχει και κοιτάω επίμονα την πλαϊνές σου φωτό

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

kasfam

New Member

[quote author=comb link=topic=721.msg14319#msg14319 date=1246404752]
Eυχαριστώ πολύ παιδιά, κι εγώ είμαι παρα πολύ ευχαριστημένος μεχρι στιγμής.
[/q

uote]εχο υποβληθει σε 5 μεταμοσχευσεις στην ελλαδα,,κι ενα εχω να πω για οσουσ ενδιαφερονται,,το αποτελεσμα του παιδιου ειναι εκπληκτικο,,,εγο παλευω 10 χρονια να κλεισω μια πολυ μικροτερη περιοχη και δεν τα χω καταφερει ακομα,,,φιλε θα σου ζητησω πληροφοριες γιατι πραγματικα με εντυπωσιασε το αποτελεσμα σου,,,,οτι κι αν ακουσεις εδω μεσα,,,για ενα να εισαι σιγουρος,,εκανες τρομερη επιλογη,,,,

comb

Member

Σ'ευχαριστώ πολύ kasfam, έκανα χρόνια έρευνα για να πάρω αυτή την απόφαση και όλα δείχνουν οτι δικαιώθηκα, αν και έχω αρκετό δρόμο ακόμη.

Αν θες να με ρωτήσεις κάτι, μη διστάσεις.

omar77

New Member

Comb απεκτησες καθολου πυτιριδα μετα την εμφυτευση?

comb

Member

Oχι omar77, μέχρι στιγμής δεν έχει συμβεί κάτι τέτοιο. Γνωρίζεις κάποια τέτοια περίπτωση?

Pierre

Member

Εκπληκτικά φυσικό αποτέλεσμα....

Τα θερμά μου συγχαρητήρια.... ;)

omar77

New Member

Ναι εχω διαβασει απο αρκετους που κανανε αποκτησαν προσωρινα πυτιριδα

Panos1982

Well-Known Member

Comb......μπραβο για ολο αυτο που εχεις κανει εδω στο φορουμ....γιατι πραγματικα θα αλλαξεις τις ζωες κ την ψυχολογια πολλων ανθρωπων στην ελλαδα....
εχω προβλημα στους κροταφους κι το hairline μου εχει υποχωρησει 1 ποντο....ειμαι 27 σχεδον κ αποφασισα πριν 3-4 μηνες να ψαξω για μεταμοσχευση....αποφασισα τον Dr. Hasson...του εστειλα φοτο και μου ειπε περιπου στα 2500 θυλακια....και εχω πληρωσει 500γιουρια προκαταλβολη και κλεισαμε για 2 Νοεμβριου γιατι δεν ηθελα χειρουργια τωρα που ειναι καλοκαιρι...
Καλη επιτυχια σου ευχομαι στην επεμβαση αν και απ οτι ειδα τα πας περιφημα για μολις 3 μηνες.....και ο μεσος ανθρωπος εχει περιπου 7500 θυλακια για δοτρια αρα εχεις κι αλλα 2000 περιπου για μελλοντικη χρηση αν θες να πυκνωσεις οποτε εισαι αρχηγος!!
Θελω να πω οτι ειχα αποφασισει να παω στην ντι ειτς αι για fue γιατι φοβομουν το strip και ειχα δει κατι φοτο και ειχα πειστει οτι ειναι καλοι......για καλη μου τυχη επεσε στα ματια μου η περιπτωση του Τσακαλου να ειναι καλα ο ανθρωπος....και ευτυχως στο τσακ γλυτωσα απο αυτους τους χασαπιδες εδω στην ελλαδα....μου εσωσε ολη μου τη ζωη αυτο το παιδι γιατι τα μαλλια μου για μενα παιζουν τρελα σημαντικο ρολο στην ψυχολογια μου κ δε θα αντεχα μια αποτυχια....επι μηνες διαβασα ολα τα ποστ του ατελειωτες ωρες....απ αυτον εμαθα κ για την φιναστεριδη που περνω τωρα...και τελικα αφου εφαγα 2-3 μηνες ειμουν αναμεσα σε armani k hasson αλλα επελεξα hasson γιατι το fue δεν εχει τελειοποιθει και πιθανον να μη φυτρωσουν ολες οι τριχες και μερικες να χαθουν...πραγμα που δεν θελω!!Ο Τσακαλος εμενα μου ανοιξε τα ματια...και εσυ τωρα ανοιγεις τα ματια πολλων παιδιων και τα σωζεις απο χασιμο χρηματων στους απατεωνες εδω στη χωρα μας και επισης ειναι κριμα ενα παιδι 25 ετων να παει ολος χαρα να κανει εδω μεταμοσχευση και στο τελος να τον κανουν χειροτερο απο οτι ηταν να του φανε τα λεφτα και να του καταστρεψουν το παρουσιαστικο του πανω στη νιοτη του......Δεν εχω λεξεις....συνεχισε την καλη δουλεια κ αυτο θα κανω κ εγω το Νοεμβρη που θα παω για χειρουργιο.....
Οτι κ να σου πω δεν θα ειναι τοσο αξιο οσο το εργο που εχεις προσφερει.....Συγχαρητιρια.....

Georgex6

Well-Known Member

μπραβο πανο που πηρες την αποφαση σαν κι εσενα ειμαι κι εγω και ιδια ηλικια και το σκεφτομαι και γω σοβαρα απλα ακομα δεν εχω παρει αποφαση για το που .τελευταια μου φαινεται ελκυστικη και η κυπρος για στριπ ειναι πιο φθηνα και με trichophytic closure πιστευω ειναι μια χαρα
ποσα λεφτα εχεις υπολογησει να σου παει το μαλλι ;? ;D

sovagg

New Member

panos1982 είπε:
ενα παιδι 25 ετων να παει ολος χαρα να κανει εδω μεταμοσχευση και στο τελος να τον κανουν χειροτερο απο οτι ηταν να του φανε τα λεφτα και να του καταστρεψουν το παρουσιαστικο του πανω στη νιοτη του...

Οπως ακριβως εκαναν σε μενα στα 21 μου :(...(τωρα 23 πια)

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

Panos1982

Well-Known Member

sovagg σε καταλαβαινω απολυτα.....ειναι πολυ θλιβερο αυτο το γεγονος...αλλα να ξερεις οτι αν εχεις ακομα καλη δοτρια περιοχη μπορει να βελτιωθει πολυ η αποτυχημενη προφανος μεταμοσχευση που ειχες...εχω δει παρα πολλα τετοια παραδειγματα.....εγω προσωπικα (χωρις να θελω να φανω ψωνιο) εχω ενα καλο παρουσιαστικο και γενικα ευκολα πηγαινα κ μιλουσα σε κοπελες και ειχα καλη ανταποκριση....αλλα κ μονο με το βλεμμα επαιζα...τα τελευταια χρονια που εχει ανοιξει λιγο το μετωπο μου παραδεχομαι οτι δεν νιωθω τοσο σιγουρος οπως πριν και ουτε αρεσω στις κοπελες τοσο οσο πριν...το νιωθω...και γι αυτο αποφασισα να την κανω τη ριμαδα τη μεταμοσχευση γιατι εχω τρελο κομπλεξ με την εμφανιση μου....

Γιωργο εμενα στον hasson κανουν επισης trichophytic closure πραγμα που το γουσταρω πολυ και θα μου στοιχισει περιπου η μεταμοσχευση 7000-8000 ευροπουλα δε ξερω τα ακριβη τριχοθυλακια γι αυτο...+ τα εξοδα για εισιτιρια κτλ....θα παω με την αδερφη μου γιατι η αληθεια ειναι οτι φοβαμαι να παω μονος μου στο καναδα και να χειρουργιθω χωρις να εχω καποιον...αρα υπολογιζε οτι ολα μαζι θα μου πανε κανα 11000-12000ευρο.Για την Κυπρο εχω μπει κ εχω δει την δουλεια τους κ δεν εχει σχεση με ελλαδα....ειναι πολυ ανωτεροι....με φυσικο αποτελεσμα....αλλα θεωρω τον hasson ενα βημα πιο πανω απο τη κυπρο σε θεμα πυκνοτητας......βεβαια ετσι μου φαινεται εμενα.....

NGL

Member

panos1982 είπε:
Γιωργο εμενα στον hasson κανουν επισης trichophytic closure πραγμα που το γουσταρω πολυ και θα μου στοιχισει περιπου η μεταμοσχευση 7000-8000 ευροπουλα δε ξερω τα ακριβη τριχοθυλακια γι αυτο...+ τα εξοδα για εισιτιρια κτλ....θα παω με την αδερφη μου γιατι η αληθεια ειναι οτι φοβαμαι να παω μονος μου στο καναδα και να χειρουργιθω χωρις να εχω καποιον...αρα υπολογιζε οτι ολα μαζι θα μου πανε κανα 11000-12000ευρο.Για την Κυπρο εχω μπει κ εχω δει την δουλεια τους κ δεν εχει σχεση με ελλαδα....ειναι πολυ ανωτεροι....με φυσικο αποτελεσμα....αλλα θεωρω τον hasson ενα βημα πιο πανω απο τη κυπρο σε θεμα πυκνοτητας......βεβαια ετσι μου φαινεται εμενα.....

17 ωρες ταξιδι φιλε.μεγαλο πακετο.αν τα φοβασαι και λιγο τ αεροπλανα....
με 5500 τριχοθυλακια συνολο μπορεις να εχεις ενα πολυ καλο αποτελεσμα σε nw5.εσυ με nw2 2500? πρεπει να εισαι σουπερ.
τα υπολοιπα θα τα παλεψεις με fina σε πρωτη φαση?

comb

Member

Πανο συγχαρητήρια για την επιλογή σου, χαίρομαι που έπαιξα και εγώ το ρόλο μου και σου εύχομαι να έχεις το αποτέλεσμα που επιθυμείς. Ο Τσάκαλος είναι ο πρώτος Ελληνας που μοιράστηκε την εμπειρία του και έχει σώσει πολύ κόσμο. Εσύ θα έχεις πολύ καλό αποτέλεσμα με 2500!

Αν θέλεις, βάλε και καμιά φωτογραφία να σε δούμε. Aν μπορώ να σε βοηθήσω σε οτιδηποτε, θέλεις κάτι να με ρωτήσεις κτλ, πες μου.

Panos1982

Well-Known Member

NGL είπε:
[quote author=panos1982 link=topic=721.msg15425#msg15425 date=1248912359]

17 ωρες ταξιδι φιλε.μεγαλο πακετο.αν τα φοβασαι και λιγο τ αεροπλανα....
με 5500 τριχοθυλακια συνολο μπορεις να εχεις ενα πολυ καλο αποτελεσμα σε nw5.εσυ με nw2 2500? πρεπει να εισαι σουπερ.
τα υπολοιπα θα τα παλεψεις με fina σε πρωτη φαση?

Η αληθεια ειναι οτι ναι τα φοβαμαι τα αεροπλανα οπως και οι πιο πολλοι φανταζομαι....αλλα ειναι πολυ σοβαρος ο λογος που θελω να ταξιδεψω και δεν θα κανω πισω.....τι να πουν οι ποδοσφαιριστες και οι τραγουδιστες τοτε που ολη την ωρα πετανε απο δω κι απο κει για συναυλιες αγωνες κτλ....!!!προτιμω να πεταξω 25 ωρες και να εχω ενα αποτελεσμα που θα με δικαιωνει για χρονια...παρα να παω εδω περα στους κουλοχερηδες και μετα να κλαιω την μοιρα μου.....δε το συζηταω καν αυτο!!!!Κι εγω πιστευω οτι θα ειναι σουπερ κι ευχομαι να μου πανε ολα καλα κ σε ευχαριστω πολυ!Την τριχοπτωση ναι μονο με φιναστεριδη την καταπολεμω την αρχισα πριν 4 μηνες κ μου εχει μειωθει η τριχοπτωση!Αν και σχετικα η τριχοπτωση μου ειναι με σχετικα νορμαλ προς αργους ρυθμους οποτε με την φινα πιστευω θα βοιθησει πολυ...θα δουμε...Το αβοταρντ το φοβαμαι παντος....δε θα το παρω...
Comb μπηκα στο φορουμ γιατι με τις πληροφοριες μερικων ξεστραβωθηκα και ειδα το σωστο δρομο πριν να ειναι αργα....
γι αυτο επειδη τωρα πλεον γνωριζω αρκετα θα ελεγα πραγματα θελω κι εγω με την σειρα μου να βοηθησω τα παιδια που πασχουν απο τριχοπτωση οπου κ οπως μπορω γιατι ειναι κριμα να εισαι νεος και να εισαι φαλακρος η κακοχειρουργημενος....
Δεν εχω προβλημα να ανεβασω φοτογρεαφιες να μου πεις κ εσυ σαν πιο εμπειρος την γνωμη σου αλλα δε ξερω πως να το κανω.... :(
α το βρηκα....θα ανεβασω πιστευω να το κανω σωστα.....

Panos1982

Well-Known Member

εδω θα βαλω τις φοτογραφιες.Comb ειδες απο κοντα αποτελεσματα του hasson??πως ηταν??
επισης πες μου τη γνωμη σου για μενα απο αυτες τις φοτο....

Συνημμένα

• 30-07-09_1535.jpg
    30-07-09_1535.jpg
    59.3 KB · Προβολές: 286

comb

Member

Πανο, το πρόβλημά σου δεν είναι και μεγάλο, πιστεύω οτι και με λιγότερα από 2500 θα είχες εξαιρετικό αποτέλεσμα. Στην περίπτωση σου το finasteride είναι πολύ σημαντικό για να σταθεροποιηθεί η τριχόπτωση. Πάντως θα πρέπει να ξέρεις οτι υπάρχει σοβαρή πιθανότητα να χρειαστείς δευτερη επέμβαση στο μέλλον.

Ενα άλλο πράγμα είναι το shockloss το οποίο σε μια περίπτωση σαν τη δικιά σου είναι ένα ρίσκο. Γενικώς υπάρχει και αραίωση μπροστά ή μιλάμε μόνο για το recession? Η κορυφή σου πως είναι?

Panos1982

Well-Known Member

comb είπε:
Πανο, το πρόβλημά σου δεν είναι και μεγάλο, πιστεύω οτι και με λιγότερα από 2500 θα είχες εξαιρετικό αποτέλεσμα. Στην περίπτωση σου το finasteride είναι πολύ σημαντικό για να σταθεροποιηθεί η τριχόπτωση. Πάντως θα πρέπει να ξέρεις οτι υπάρχει σοβαρή πιθανότητα να χρειαστείς δευτερη επέμβαση στο μέλλον.

Ενα άλλο πράγμα είναι το shockloss το οποίο σε μια περίπτωση σαν τη δικιά σου είναι ένα ρίσκο. Γενικώς υπάρχει και αραίωση μπροστά ή μιλάμε μόνο για το recession? Η κορυφή σου πως είναι?

Γιατι λες οτι υπαρχει σοβαρη πιθανοτητα να κανω κ στο μελλον???απο το shokloss??η γενικα επειδη θα προχωρησει η τριχωπτωση με τα χρονια???γιατι αυτο το ξερω....εξ'ου και η φινα....επισης το shockloss που λες θα ειναι μονιμο??μπορει μετα τη μεταμοσχευση ασ πουμε να υπαρχουν μικρα κενα μονιμα???γιατι απ οσα βιντεο του hasson παρομοια με τα δικα μου που εχω δει τα μαλλια ειναι μια χαρα.....επισης εχω ακουσει οτι η φινα βοηθαει να μη παθεις shockloss...ξερεις κατι παραπανω πανω σε αυτο???εκτος απο κροταφους το hairline μου εχει υποχωρησει ολο μαζι περιπου στον 1 ποντο χωρις κενες περιοχες οπου εχω μαλλια ειναι αρκετα πυκνα απλα ξεκινουν πλεον 1 ποντο πιο πισω...στην κορυφη πισω εχει ως εξης το θεμα....εχω παντου μαλλια και πισω κ πανω εκτος απο το hairline k κροταφους που ειδες αλλα εχω μοιασει στον πατερα της μανας μου και αυτουνου ετσι ηταν στην ηλικια μου αλλα μετα τα 30 μου ειπε αρχισαν να του πεφτουν κ απο πισω....ως που στα 40-45 του ειχε γινει περιπου οπως εσυ comb.Ας ελπισω οτι με την βοηθεια της φινα θα το γλυτωσω αυτο θα δουμε....εσυ τι πιστευεις???

Να συμπληρωσω οτι ξεκιναω με strip γιατι εκτος του οτι ειναι πιο αποτελεσματικο.....
O μονος τροπος για να παρεις οσο το περισσοτερο θυλακια μπορεις απ το κεφαλι σου η λυση ειναι μια....ο μεσος ανθρωπος εχει περιπου 7500 θυλακες τους περνεις ολους με strip και οταν δεν εχεις αλλη ελαστικοτητα...τοτε μπορεις να παρεις με fue μερικα ακομα τριχοθυλακια και να φτασεις τις 10000 ας πουμε.....ειναι πολυ σημαντικη αυτη η διαφορα κ επισης μεχρι να φτασουμε εκει θα εχουν περασει χρονια κ πιστευω θα εχει τελειοποιηθει κ το fue.... :)

Georgex6

Well-Known Member

να ρωτησω κατι ασχετο το ταξιδι για καναδα ειναι 17 ωρες στο αεροπλανο? η με στασεις?
και κατι αλλο Πανο καπως ετσι ειμαι κι εγω με ψιλοδιαφορες

omar77

New Member

Τις ασκησεις για περισσοτερη ελαστικοτητα ποσο καιρο πριν πρεπεις να τις κανεις?
Πανο εγω στην θεση σου θα ξυριζα το κεφαλι μου δοκιμαστηκα να δω αν μου παει κ αν μαρεσει, κ αν οχι και ηθελα ακομα μαλλια τοτε θα εκανα.
Λες να παμε μαζι Καναδα? Εγω το σκεφτομαι η για Νοεμβρη Δεκεμβρη οπως εσυ η αλλιως του χρονου κατα Απριλιο. Υποψιν, Ο Καναδας ειναι πρωτος στα θυματα απο γριπη.Λες να παθουμε καμια νιλα?

Μπλουζα