Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.
panos1982 είπε:ενα παιδι 25 ετων να παει ολος χαρα να κανει εδω μεταμοσχευση και στο τελος να τον κανουν χειροτερο απο οτι ηταν να του φανε τα λεφτα και να του καταστρεψουν το παρουσιαστικο του πανω στη νιοτη του...
Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.
panos1982 είπε:Γιωργο εμενα στον hasson κανουν επισης trichophytic closure πραγμα που το γουσταρω πολυ και θα μου στοιχισει περιπου η μεταμοσχευση 7000-8000 ευροπουλα δε ξερω τα ακριβη τριχοθυλακια γι αυτο...+ τα εξοδα για εισιτιρια κτλ....θα παω με την αδερφη μου γιατι η αληθεια ειναι οτι φοβαμαι να παω μονος μου στο καναδα και να χειρουργιθω χωρις να εχω καποιον...αρα υπολογιζε οτι ολα μαζι θα μου πανε κανα 11000-12000ευρο.Για την Κυπρο εχω μπει κ εχω δει την δουλεια τους κ δεν εχει σχεση με ελλαδα....ειναι πολυ ανωτεροι....με φυσικο αποτελεσμα....αλλα θεωρω τον hasson ενα βημα πιο πανω απο τη κυπρο σε θεμα πυκνοτητας......βεβαια ετσι μου φαινεται εμενα.....
NGL είπε:[quote author=panos1982 link=topic=721.msg15425#msg15425 date=1248912359]
17 ωρες ταξιδι φιλε.μεγαλο πακετο.αν τα φοβασαι και λιγο τ αεροπλανα....
με 5500 τριχοθυλακια συνολο μπορεις να εχεις ενα πολυ καλο αποτελεσμα σε nw5.εσυ με nw2 2500? πρεπει να εισαι σουπερ.
τα υπολοιπα θα τα παλεψεις με fina σε πρωτη φαση?
comb είπε:Πανο, το πρόβλημά σου δεν είναι και μεγάλο, πιστεύω οτι και με λιγότερα από 2500 θα είχες εξαιρετικό αποτέλεσμα. Στην περίπτωση σου το finasteride είναι πολύ σημαντικό για να σταθεροποιηθεί η τριχόπτωση. Πάντως θα πρέπει να ξέρεις οτι υπάρχει σοβαρή πιθανότητα να χρειαστείς δευτερη επέμβαση στο μέλλον.
Ενα άλλο πράγμα είναι το shockloss το οποίο σε μια περίπτωση σαν τη δικιά σου είναι ένα ρίσκο. Γενικώς υπάρχει και αραίωση μπροστά ή μιλάμε μόνο για το recession? Η κορυφή σου πως είναι?