Comb, dr hasson, fut, 5400 graft, 31/3/2009

geofish

New Member
Απ: Μεταμὀσχευση στο Βανκούβερ με τον Dr Hasson - Φωτογραφ

Αυτό το λάθος κάνουν πολύ γιατροί. Κάνουν πολύ συμμετρική την hairline. Είναι όπως αυτοί που κάνουν προσθετική δοντιών ενώ δείχνουν τέλεια, η όλη διάταξη δεν είναι φυσική.
Κάτι αντίστοιχο αυτός που υπερβάλει πάλι σε συμμετρία είναι ο Dr Armani.

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

NGL

Member

geofish είπε:
Αυτό το λάθος κάνουν πολύ γιατροί. Κάνουν πολύ συμμετρική την hairline. Είναι όπως αυτοί που κάνουν προσθετική δοντιών ενώ δείχνουν τέλεια, η όλη διάταξη δεν είναι φυσική.
Κάτι αντίστοιχο αυτός που υπερβάλει πάλι σε συμμετρία είναι ο Dr Armani.

geofish αν εκανε πιο ασυμμετρη την hairline θα εχανε σε πυκνοτητα!σε τοσο μεγαλο σταδιο πιστευω οτι σε 2η επεμβαση διορθωνει την hairline!

nikos76

Member

geofish είπε:
αλλά και μερικά μέτρια για τα δικά μου δεδομένα όπως αυτό
http://www.hairtransplantnetwork.com/blog/journal.asp?CopyID=3579&WebID=1254

Αυτό είναι το μέτριο??? :D Geofish eίδες πως ήτανε πριν?Είδες πως είναι όσοι έχουνε κάνει σε Έλληνες γιατρούς ή κλινικές?Θα διαφωνήσω μαζί σου...ο τύπος ήτανε εντελώς ακάλυπτος και έγινε μάγκας!

geofish

New Member

Nikos76 κοίταξε να δείς, η αισθητική και οι προσδοκίες του καθενός είναι ξεχωριστές. Κάποιος μπορεί να θέλει μόνο κάλυψη χωρίς να τον απασχολεί και τόσο η hairline.
Θα στο θέσω και αλλιώς, έχεις δει ποτέ κάποιον που να έχει αραιά μαλλιά ή hairline ο όποιος δεν έχει κάνει επέμβαση να είναι σαν τον τύπο που λέμε, μάλλον όχι.
Όσον αφορά του γιατρούς εκτός από αυτούς που είναι χασάπηδες, απατεώνες η άσχετοι υπάρχουν και κάποιοι που πιστεύουν και νομίζουν ότι πράγματι κάνουν καλή δουλειά σύμφωνα πάντα με την δίκια τους αισθητική.
Βέβαια αν συγκρίνεις αυτό το αποτέλεσμα με τους δικούς μας γιατρούς τότε ναι θα συμφωνήσω μαζί σου.

omar77

New Member

ρε παιδια στον πρωτο δεν φαινεται το hairline γιατι ριχνει τα μαλλια μπροστα

omar77

New Member

comb μπραβο σου φιλε που μας ενημερωνεις και ευχομαι ολα να πανε καλα.
Το σιγουρο ειναι οτι εκανες την καλυτερη επιλογη με τον hasson.
Εκει μαλλον θα καταληξω και εγω αφου για fue παραειμαι καραφλας.

comb

Member

Παιδιά, πρέπει να σκεφτούμε οτι αυτό δεν είναι το τελικό αποτέλεσμα, θα πυκνώσει και άλλο, βελτιώνοντας τη φυσικότητα.

Πάντως θα επαναλάβω την άποψη μου οτι ο geofish είναι κάπως υπερβολικός στην κριτική του, αλλά είναι ένα παράδειγμα του πόσο σημαντική είναι η έρευνα πριν τη μεταμόσχευση. Πρέπει κανείς να διαμορφώνει τις ιδεες του σχετικά με το αισθητικό κομματι βλεποντας πολλές φωτογραφίες και βίντεο και μετά μαζί με το γιατρό να καταλήγουν σ'αυτό που θα το ικανοποιεί απόλυτα. Ακόμα και στους τοπ γιατρούς καλό είναι να υπάρχει η συμμετοχή του ασθενούς στο σχέδιο.

omar77, no problem, σου έυχομαι καλή τύχη, αν μπορώ να σε βοηθήσω σε ο,τιδήποτε, μη διστάσεις.

geofish

New Member

Comp, επειδή ασχολούμαι με την τριχόπτωση και με τα μαλλιά μου πάνω από 15 χρόνια μέχρι και σε σημείο ψύχωσης ίσως να έχω γίνει υπερβολικός. Παρατηρούσα συνέχεια τα κεφάλια αλλονών και ειδικά την hairline.
Πριν κανένα χρόνο ήμουν σε μια παρέα, ένας που δεν τον ήξερα παρατήρησα ότι έκανε επέμβαση (το επιβεβαίωσα αργότερα) ικανοποιητική θα έλεγα, λοιπόν κανένας από τους φίλους μου δεν το είχε καταλάβει. Τι θέλω να πω, ότι υπάρχουν και κάποιοι που δεν τα βλέπουν ή δεν δίνουν σημασία σε τρίχες εκτός και αν κάνει μπάμ.

geofish

New Member

Comp να σε ρωτήσω, εσύ που την έχεις ψάξει περισσότερο σε γιατρούς και σε κλινικές, σε ζήτησε κάνεις ή εσύ ο ίδιος να τους δείξεις κάποια παλιά Φώτο με μαλλιά ώστε να τους δείξεις περίπου τι αισθητικό αποτέλεσμα επιδιώκεις και να πάρει ο γιατρός μια φόρμα σχεδίασης για το δικό σου κεφάλι (καταλαβαίνεις τι εννοώ) πάντα σε λογικά πλαίσια.

comb

Member

geofish, οχι κανείς δεν μου ζήτησε κάτι τέτοιο. Ο γιατρός σχεδίασε την hairline σύμφωνα με αυτά που ήθελα εγώ κάνοντας μικροαλλαγές.

omar77

New Member

Εχω στειλει φωτο στον hasson και μου ειπε 4000-4500 χιλιαδες grafts.Ειμαι NW3 προς 4 μαλλον. αυτα για full Πυκνοτητα κροταφους κ κορυφη. Ο λογος που δεν εχω αποφασισει ακομα 100% ειναι το θεμα της ουλης.Τα μαλλια μου τα ειχα παντοτε πολυ κοντα κ ξυρισμενα και θα πρεπει να αλλαξω look.Αφου σκεφτομουν(και σκεφτομαι) για fue ισα ισα να κλεισω λιγο κροταφους και να συνεχιζω να ξυριζω το κεφαλι μου.
Θελω να σε ρωτησω για την ουλη μιας και εβαλες ιδιο αριθμο grafts με αυτον που προτεινει κ μενα.Ποσα εκατοστα ειναι? Πιανει απο αυτι σε αυτι? ποσο κοντο μπορεις να εχεις το μαλλι στην δοτρια περιοχη?

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

comb

Member

Εγώ έβαλα 5400 μοσχεύματα, η ουλή είναι μεγάλη σε μήκος, περιπου 31 εκατοστά. Το πόσο κοντό μπορώ να έχω το μαλλί δεν το ξέρω ακόμη, αφού η ουλή είναι ακόμα κόκκινη, ενώ έχω και λίγο shockloss κάτω από την ουλή. Παντως πιστέυω πως όταν επουλωθεί πλήρως θα είναι σχεδόν αόρατη, αφού υπάρχουν και πολλές τρίχες που φυτρώνουν μέσα από την ουλή.

Στη φωτογραφία μπορείς να δεις για τι μιλάω. Βλέπεις μια κοκκινίλα.

omar77

New Member

φαινεται παρα πολυ καλη, ιδιαιτερα για τον αριθμο που εβαλες.
Αναμενω την πορεια σου με την ιδια αγωνια σαν να την εκανα εγω.

comb

Member

Φίλε omar77, την επόμενη Τριτη κλείνω 3 μήνες και θα βγάλω καινουργιες φωτογραφίες.

hairevival

New Member

comb είπε:
Φίλε omar77, την επόμενη Τριτη κλείνω 3 μήνες και θα βγάλω καινουργιες φωτογραφίες.

comb ένας γνωστός μου έχει norwood V I I (7) hair loss (θεωρώντας οτι 1 = no hair loss). Υπάρχει δυνατότητα μέχρι πιο norwood να πάει maximum με strip ?

http://www.hassonandwong.com/images/image-wins/norwood.php

comb

Member

Τοο norwood 7 είναι δύσκολη περίπτωση. Καταρχην χρειάζεται να ανεβάσει τα πλαινα και ύστερα ο στοχος του θα είναι να καλύψει το πρωτο μισο του κεφαλιου με μια συντηρητικη hairline.
Εδώ μπορεί να δει κάποια παραδείγματα norwood 7, που έγιναν σε 2-3 συνεδρίες, αλλα θεωρώ οτι οι H&W θα μπορούσαν να τα κάνουν σε μια.

:http://www.hairtransplantnetwork.com/Share-info/hairloss-photos-byClass.asp?Class=7

geofish

New Member

Οι κλάσεις norwood 6 και 7 πέρα ότι είναι είναι δύσκολες λόγο μεγάλης έκτασης προϋποθέτουν και ιδιάζουσα αισθητική όσον αφορά το τελικό αποτέλεσμα ακόμη και αν μπορούν να εξαχθούν-τοποθετηθούν αρκετά τριχοθυλάκια. Ένα λάθος που κάνουν οι δικοί μας γιατροί με αυτά πολύ βλέπω είναι ότι κατεβάζουν πολύ την hairline με αποτέλεσμα ενώ βλέπεις μια καλή σχετικά hairline από πίσω το χάος. Θυμίζει λες και έχει κάποιος φράχτη στο κεφάλι του.

omar77

New Member

comb ξερεις τι αλλο με ψιλοπροβληματιζει? Αυτοι που βλεπω στο site του Hasson εχουν αφησει τα μαλλια τους να μακρυνουν αρκετα ωστε να καλυπτουν τα κενα και να μην φαινεται η αποσταση των μοσχευματων (φανταζομαι). Οι περισσοτεροι εχουν κατι φραντζες και κατι τετοια. Αν ειναι να αφησω φραντζα και να ειμαι σαν χαζος καλυτερα καραφλα κ ξουρα.
Μπορεις να εχεις κοντο κουρεμα? κανα καρφακι?

comb

Member

Δεν νομίζω οτι είναι ετσι omar77, πιστεύω πως απλά επειδή το μεγαλύτερο ποσοστό των ασθενών είναι μεγαλύτεροι σε ηλικία, επιλέγουν ίσως πιο συντηρητικα χτενίσματα. Προφανώς βέβαια κάποια χτενίσματα μπορεί να δείχνουν πιο πυκνά.

Ενδεικτίκα βάζω κάποια λινκ με "μοντέρνα" χτενίσματα:

1.http://www.hassonandwong.com/patient_gallery/photo_viewer.php?pid=4&page=0&transplant_type=normal
2.http://www.hassonandwong.com/patient_gallery/photo_viewer.php?pid=20&page=4&transplant_type=normal&nwScale=
3.http://www.hassonandwong.com/patient_gallery/photo_viewer.php?pid=5&page=10&transplant_type=normal&nwScale=

και το αγαπημένο μου:
4.http://www.hairlosshelp.com/forums/messageview.cfm?catid=58&threadid=83846&enterthread=y

comb

Member

Παιδιά μερικές φωτογραφίες που έβγαλα σήμερα, ακριβώς 3 μήνες. Θα βγάλω και άλλες αύριο-μεθαύριο.

Μπλουζα