Comb, dr hasson, fut, 5400 graft, 31/3/2009

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

comb

Member
Απ: comb, νεες φωτογραφίες, 9 μήνες

Ευχαριστώ πολύ παιδιά για τα καλά λόγια!

φαινομενικα φαινεται δυσκολο για τα δεδομενα ενος μεσου ελληνα...

"φαίνεται" είναι η λέξη κλείδι.

max_os, 5404 για την ακρίβεια. Σου εύχομαι τα καλύτερα για το δικό σου αποτέλεσμα. Δείχνει εξαιρετική δουλειά.

NoMoreLoss

New Member

comb ρε παρακαλώ μπορείς να ρωτήσεις τους γιατρούς αν κάνουν μεταμόσχευση απο τρίχες σώματος στο κεφάλι στο λέω γιατί ενδιαφέρομαι αλλά δεν έχω καλή δότρια περιοχή. θα σου στείλω και φωτό αλλά μπορεί να μην έχουν καλη ευκρίνεια

comb

Member

Νοmoreloss, οι Hasson & Wong, κάνουν μόνο στριπ οπότε δεν κάνουν μεταμόσχευση με τρίχες του σώματος, ο μόνος γιατρός που έχει δείξει καλά αποτελέσματα με αυτή τη μέθοδο είναι ο Dr Umar. Ωστόσο στείλε μου τις φωτογραφίες σου να πάρουμε τη γνώμη του Dr Hasson για τη δότριά σου.

sovagg

New Member

Φιλε comb μπραβο.Ανταμοιφθηκες πληρως για το ταξιδι σου στον Καναδα.Ο,τι κ να πω ειναι λιγο..Αλλαξες τη ζωη σου :bravo:

cmos516

Member

A π ι σ τ ε υ τ ο !!! πραγματικα εχω εντυπωσιαστει παρα πολυ φιλε comb,με το αποτελεσμα σου,ενω παραλληλα μου δινεις πολυ μεγαλη χαρα κ ελπιδα,οτι αν ποτε μου πεσουν(και μονο στη σκεψη ιδρωνω!!),σημερα μπορει κανεις να εχει πολυ αξιολογα αποτελεσματα απο τη μεταμοσχευση.
Πιστευω επισης με βαση την κατασταση που ησουν οταν εκανες τη μεταμοσχευση,δεν χρειαζετε να παιρνεις τιποτα απο φαρμακα και τετοια,διοτι οτι ηταν να χασεις το χες χασει και τωρα οτι μαλλι εχεις στο κεφαλι σου ειναι μαλλι με DNA ,που δεν πεφτει μεχρι να τα εκατοστησεις.(Εισαι ο καλυτερος δηλαδη!!)σωστο ή λαθος?
Επισης μια ερωτηση ,ο Dr hasson ,κανει και FUE ή μονο STRIP?

comb

Member

sovagg, cmos516, σας ευχαριστώ πολύ! Πραγματικά είμαι πάρα πολύ ικανοποιημένος με το αποτέλεσμά μου.

οτι ηταν να χασεις το χες χασει

cmos516, αν θεωρήσω οτι ακολουθώ την πορεία του πατέρα μου, αυτό δεν ισχύει, οπότε παίρνω φινα και μινοξ κάθε βράδυ. Αν δεν έπαιρνα τίποτα, δεν θεωρώ οτι θα είχα πρόβλημα για πολλά χρόνια ακόμη, αλλά μπορεί σε μεγάλη ηλικία (50+ )να αραιώσει η περιοχή γύρω από τη μεταμόσχευση.

ο Dr hasson ,κανει και FUE ή μονο STRIP?

στριπ αποκλειστικά.

geofish

New Member

Comb, συγχαρητήρια και από μένα και να πας καλύτερα.
Μια παράκληση αν γίνεται, μπορείς να ανεβάσεις κάποιοα Φώτο με καλή ανάλυση μόνο της hairline για να δούμε από κοντά.

comb

Member

Κύριε geofish, η επιθυμία σας διαταγή.

Συνημμένα

• SDC10157-W800.jpg
    SDC10157-W800.jpg
    42.4 KB · Προβολές: 317
  • SDC10158-W800.jpg
    SDC10158-W800.jpg
    42.9 KB · Προβολές: 299

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

kabamarou

Member

Τέλειο το αποτέλεσμα comb! και κάτι που είχα πει παλιότερα για την όχι και τόσο καλή φυσικότητα της hairline πλέον έτσι όπως το βλέπω δεν ισχύει.Είναι πάρα πολύ καλή και φένεται και απόλυτα φυσική πλέον και με αυτό το μήκος μαλλιών που έχεις.Αν μου έρθουν ουρανοκατέβατα από πουθενά λεφτά με βλέπω και εμένα στον hasson:)

Leone

Active Member

Comb συγχαρητηρια και απο εμενα.Απλα απιστευτο το αποτελεσμα.Τα μαλλια σου στις φωτο τι μηκος εχουν?Να σε ρωτησω κατι και εγω με τη σειρα μου.Πυκνωση στα ηδη υπαρχοντα μαλλια αν θελησει καποιος γινεται.Στο μελλον αν χρειαστει με κοβω και μενα για hasson.Και παλι τα θερμα μου συγχαρητηρια.

geofish

New Member

Ευχαριστώ, comb

Αν θέλεις πάντως την γνώμη, πως να το στιλιστικά, πιστεύω θα σου πηγαίνει καλύτερα το μαλλί χωρίστρα όχι όμως πολύ άκρη και πως τα κάτω.
Αν και νομίζω θα τα έχεις δοκιμάσει όλα.
(χαχα θα τις γκόμενες μιλάμε)

comb

Member

tse, leone, σας ευχαριστώ πολύ, αν θέλετε μου στέλνετε φώτος για να πάρετε μια ιδέα.

leone, φυσικά γίνεται πύκνωση, απλά υπάρχει ένα ρίσκο για προσωρινό shockloss, αλλά γενικώς αποφεύγεται. Γυρω στα 5 εκ είναι το μαλλί μου τώρα(μπροστα)

geofish, αυτό περιπου εννοείς?
http://primetime.unrealitytv.co.uk/wp-content/uploads/2009/07/neil_patrick_harris.jpg

kabamarou

Member

Αρε αυτά είναι προβλήματα,να έχεις μαλλί και να μην ξέρεις τι χτένισμα θα κάνεις ;D

karvelas

New Member

απιστευτο αποτέλεσμα....

μπραβο ρε φιλε. εχω παθει πλακα. σε μια φορά σου έκανε αυτό το πραγμα?

geofish

New Member

comb είπε:

Αυτό περίπου λέω και εγώ, μάλλον την έψαξες ή το σκέφτηκες και εσύ.
Ο λόγος που το λέω να το κάνεις και αυτό ισχύει και να είχες και πριν κανονικά μαλλιά, ότι έχεις μεγάλο μέτωπο και ρίχνοντας τα μπροστά το μειώνεις.
Άποψη μου πάντα.

NGL

Member

geofish είπε:
Ο λόγος που το λέω να το κάνεις και αυτό ισχύει και να είχες και πριν κανονικά μαλλιά, ότι έχεις μεγάλο μέτωπο και ρίχνοντας τα μπροστά το μειώνεις.
Άποψη μου πάντα.

geo,οσο μεγαλωνεις παραξενευεις μου φαινεται... :D

Μπλουζα