Comb, dr hasson, fut, 5400 graft, 31/3/2009

Απ: Μεταμὀσχευση στο Βανκούβερ με τον Dr Hasson - Φωτογραφ

comb φοβερό αποτέλεσμα.Ξεμπέρδεψες φίλε μια και καλή.Είσαι γεμάτος μαλλιά!!!!Αυτό είναι το αποτέλεσμα με τα 5400 τριχοθυλάκια ή φοράς και λίγο τόπικ;

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

comb

Member

ομαρ, αν εγώ είμαι τέζα, εσύ σε 1 χρόνο θα είσαι τέζα επί 2!

marmaromenos, δεν φοράω τίποτα, ούτε τόπικ, ούτε κάποιο προιον styling.

jk

New Member

Κλασική και χιλιοειπομένη ερώτηση.
Γιατι παίρνεις ακόμα φινα;
Υποτίθεται ότι πρέπει να πέρνεις για να διατηρήσεις τα υπόλοιπα μαλλιά κλπ. αλλά εσυ φαίνεται ότι είχες άδειο κεφάλι. Η μήπως όχι; Η παίζει κάτι άλλο που δεν το έχω δει;
Τα αποτελέσματά σου είναι συγκλονιστικά και μας δίνει κουράγιο ότι ακόμα κι αν δεν δούμε τίποτα με όλα όσα παίρνουμε ή θα πάρουμε τούλάχιστον υπάρχει η μεταμόσχευση που δουλεύει.
Πως ΄τα νοιώθεις τα μαλλία; είναι αρκετά φυσικά όπως τα κανονικά σου; Έχεις καθόλου τριχόπτωση στα μεταμοσχευμένα; Τι σου λένε όσοι΄είχαν καιρό να σε δούν; Φαίνονται ότι είναι μεταμοσχευμένα.
Please συνέχισε να ποστάρεις φώτο 9μηνες, 1 έτος
Ευχαριστώ εκ των προτέρων.

omar77

New Member

Την φινα την συνεχιζεις για να μην καταβουν τα πλαγια κ το crown και μετα χεστα.
Ο comb δεν φαινεται οτι εχει κανει εμφυτευση ειπαμε ο ανθρωπος ειναι ΤΕΖΑ!!!

PapaNick

New Member

Ενταξει ο τυπος εχει το απιστευτο αποτελεσμα...........Θα βελτιωθει και αλλο λογικα?

Panos1982

Well-Known Member

PapaNick είπε:
Ενταξει ο τυπος εχει το απιστευτο αποτελεσμα...........Θα βελτιωθει και αλλο λογικα?

ενταξει μη το ξεφτιλισουμε κιολας ρε παιδια......ποσο ακομα να βελτιωθει?????γεμισε το κεφαλι μαλλι....ειναι κ στον 8ο μηνα....το 95% του τελικου αποτελεσματος δλδ....
Δε χριεαζετε να κανει ποστ με αλλες φοτο στους επομενους μηνες κατα τη γνωμη μου.....
Το θεμα εδω ειναι οτι οταν τον δεις απο κοντα ουτε που σου παει το μυαλο οτι εχει κανει επεμβαση......ακομα κι εγω που το ξερω και το κοιταω δε το επερνα χαμπαρι αν δε τον ηξερα.....
πολυ φυσικο αποτελεσμα.......

comb

Member

Φαίνονται ότι είναι μεταμοσχευμένα.

jk, υποθέτω οτι αυτό ειναι ερώτηση. Τα μαλλιά μου είναι πάρα πολύ φυσικά, δεν θα σου πω οτι είναι 100% φυσικά γιατί όπως λέει και ο hairlosscursed, 100% φυσικό αποτέλεσμα δίνει μόνο ο θεός. Ωστόσο είναι τόσο φυσικά ώστε κατά τη γνώμη μου κάποιος που δεν γνωρίζει οτι είναι μεταμόσχευση, αποκλείεται να του περάσει από το μυαλό. Εχω ξαναπεί οτι πριν το πω στον κουρέα δεν το είχε καταλάβει.

όπως είπε και ο όμαρ, παίρνω finasteride για να αποφύγω την μετάβασή μου από NW5 σε NW6, δηλαδή το κατέβασμα των πλαγίων και του πίσω μέρους. Για να είμαι ειλικρινής θεωρώ οτι τουλάχιστον μέχρι τα 45-50 δεν θα είχα τέτοιο πρόβλημα ακόμα και αν δεν έπερνα τίποτα. αλλά προτιμώ να μην το ρισκάρω, δεδομένου οτι δεν έχω πρόβλημα με το finasteride. Πιστεύω επίσης οτι με έχει βοηθήσει λιγάκι στο crown.

Papanick, panos, πιστεύω μια μικρή βελτίωση ακόμα θα την έχω μέχρι τους 12 μήνες περίπου.

jk

New Member

Εντάξει δεν λέω να βάλει φωτο για να δούμε να μεγαλώνει κι άλλο το μαλλί αλλά ότι όλα βαίνουν καλώς πλέον και δεν πέφτει τίποτα. Αν και βάζει και φίνα οπότε...
Ζέλε κλπ βάζεις; Μια τέτοια φώτο θέλω να δω

comb

Member

Η φίνα δεν παίζει ρόλο στην ανάπτυξη των μεταμοσχευμένων τριχών.

Ζελέ δεν βάζω γιατί δεν μου αρέσει τα μαλλιά μου να είναι σκληρά, βάζω όμως διάφορα άλλα όπως πηλό, κερί, κρέμα χτενίσματος κτλ.

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

akishellas3

Well-Known Member

Kαλησπερα παιδια ειμαι 32 κ ειμαι οπως ειναι ο comp τωρα στην 5 φωτο με την σειρα απο εδω
http://hair-restoration-info.com/eve/forums/a/tpc/f/2566060861/m/385102684

με λιγα λογια εχω κ εγω μεγαλο μετωπο(ειχα παντα μεγαλω μετωπο ;D ) κ εχουν υποχωρησει 1 μιση δυο δαχτυλα πιο πανω οι τριχες κ στους κροταφους δηλαδη στις ακρες σαν του comp λιγο ακομα περισσοτερο εχω εγω ,με λιγα λογια του εχει κανει φοβερη δουλέια αλλα εχω την εξης απορια εκει δεν μπορει να τα γεμισει να βαλει τριχες δηλαδη σε εμενα αν ηταν το κεφαλι μου τωρα σαν του comp δεν επαιρνε αλλο βελτιωση κανα δυο δαχτυλα πιο κατω στο μετωπο κ στους κροταφους πιο πολυ γεμισμα ?
Αν ανι ποσε ςτριχες θα ηταν περιπου δηλαδη ποσο θα κοστιζε περιπου ?

comb

Member

Σίγουρα μπορείς να βάλεις μαλλιά πιο μπροστά, απλά σε μένα η προσέγγιση ήταν πιο συντηρητική δεδομένου του μεγέθους της φαλάκρας. Εσυ αφού είσαι 32 με μικρό πρόβλημα, πιστεύω μπορείς να βελτώσεις την κατάστασή σου.

Το ιστορικό σου(πατέρας, παππούδες, κτλ.) πως είναι? Κάνεις κάποια θεραπεία?

NGL

Member

ασχετο comb!
ποσα grafts σου εβαλε ρε φιλε στο πλαι πανω απ την φαβοριτα,και ποσα στο crown.τι ηταν αυτα μονοτριχα,διτριχα κτλ.
εχω κατσει και κανω κατι υπολογισμους για μενα εδω! :D
για πες λιγο αναλυτικα αν θελεις...

comb

Member

Δυστυχώς δεν ξερω NGL, αν θέλεις θα ρωτήσω αλλά πιθανόν ούτε στην κλινική να μην ξέρουν.

Χοντρικά πιστεύω στο πλαι πρέπει να έχω καμιά 200αριά σε κάθε πλευρά και στο crown γυρω στα 1200 τα οποία ήταν κυρίως μονότριχα, τα υπόλοιπα μπροστα και στο midscalp.

Αυτά ωστόσο είναι χοντικές εκτιμήσεις δικες μου, μπορεί να κάνω λάθος.

akishellas3

Well-Known Member

o πατερας μου εχει μαλλι κ κατσαρο μεχρι κατω στο μετωπο η μανα μου εχει αλλα αραιο (οχι σπουδαιο προβλημα) ο παππους ο ενας(του πατερα μου) ειχε μαλλι κ αυτος ,ο παππους μου ο αλλος (της μανας μου) ειχε καραφλα πανω του λειπαν ολα μονο πλαγια ειχε .
Εγω εχω μπορω να πω αραια μαλλια κ χρησιμοποιω μονο revita shampo,φουνγκοραλ , emu oli μαζι με spectra dnc (στους κροταφους κ μονο ) k καμια φορα jojoba oil,ειχα παει να ξεκινησω φινα αλλα την αφησα μεσα σε 3 βδομαδες περιπου .
Aπλα το κοστος στο περιπου διοτι εχω αρχισει κ μπερδευομαι ,βλεπω ενα παλικαρι που εκανε μεταμοσχευση κ του λειπαν μαλλια κ πανω στο κεντρο της κεφαλης του κ ενα αλλο παληρι που ειχε αρκετα περισσοτερα κ απλα εβαλε μπροστα κ πλαι λιγο κ τους πηρανε τα ιδια λεφτα...

akishellas3

Well-Known Member

Ωπα σοςςςςςςςςςςς κ σπιρο που εχω ριξει μεσα jojoba,emu oil,polybo.. 80(πως λεγεται) κ αλοη αυτο το χρησιμοποιω καθε μερα πριν βγω εξω συνηθως για να φτιαξω το μαλλι μου ;) .
εδω καποιες φωτο δικες μου
http://www.hairlossgr.com/forum/index.php/topic,215.msg2328.html#msg2328

comb

Member

Kοίτα από τις φωτογραφίες σου θα έλεγα οτι χρειάζεσαι γύρω στα 2500 grafts για να φέρεις το hairline σου μπροστα με καλή πυκνοτητα, αυτο στους H&W θα σου κόστιζε περίπου 12000 δολλάρια, δηλαδή 8000 ευρώ, συν βέβαια τα έξοδα του ταξιδίου.

Αν θέλεις μπορώ να στείλω τις φωτογραφίες σου στην κλινική για να τις δει ο γιατρός και να δώσει την εκτίμησή του.

NGL

Member

comb είπε:
Δυστυχώς δεν ξερω NGL, αν θέλεις θα ρωτήσω αλλά πιθανόν ούτε στην κλινική να μην ξέρουν.

Χοντρικά πιστεύω στο πλαι πρέπει να έχω καμιά 200αριά σε κάθε πλευρά και στο crown γυρω στα 1200 τα οποία ήταν κυρίως μονότριχα, τα υπόλοιπα μπροστα και στο midscalp.

Αυτά ωστόσο είναι χοντικές εκτιμήσεις δικες μου, μπορεί να κάνω λάθος.

να σαι καλα ρε φιλε.
μην ρωτας τωρα ,δεν υπαρχει λογος.απλα χαζολογω τωρα που τα κοιταω συνεχεια στον καθρεφτη. ;)

akishellas3

Well-Known Member

Αν μπορεσεις να το κανεις εχει καλως μια εκτιμηση να εχω απλα αν εινια κ αποφασιωσ να κανω θα αργησω λιγακι λογο των τωρινων οικονομικων κ θα ηταν καλο να ξερω ποσο περιπου θα παει μαζι με ολα τα εξοδα κ αποκλιση ενα με εναμιση χιλιαρικο πανω κατω .
Επισης αυτες οι φωτο ειναι πριν ενα χρονο μπορω να πω πως ειμαι στην ιδια κατασταση κ πολυ λιγο καλυτερη αν δεν κανω λαθος .

Μπλουζα