Καλησπερα. Ολοκληρωθηκε το απογευμα η 2η συνεδρια)
Ξεκινησαμε στις 09.30 μεχρι τις 16.30, με διαλειμμα στις 13.15 για καπου 30' περιπου.
Σημερα παντως με πονουσε (ενοχλουσε) λιγο η ΔΟΤΡΙΑ περιοχη. Ο Λ*****ης ειπε οτι οφειλεται στην χθεσινη εξαγωγη (λογικο αυτο). Τωρα οι λεπτομερειες:
1. Τα θυλακια συνολικα ειναι 2.315, και εδωσαν καπου 6k+ τριχες (αυριο που θα παω για αφαιρεση της γαζας θα μου δωσουν και ενα χαρτι που τα δειχνει αναλυτικα). Τα επιπλεον τριχοθυλακια τοποθετηθηκαν χωρις χρεωση))
2. Καπου πριν την εισαγωγη θυλακιων, μου εγινε και η εφαρμογη του prp plasma. Και αυτο ηταν ΑΝΕΥ χρεωσης..)
3. Τα θυλακια αφαιρεθηκαν απο μια ΜΕΓΑΛΗ επιφανεια, με ΑΡΑΙΟ και καπως περιμετρικο τροπο. -Θα εξηγησω αργοτερα γιατι-
4. Ο Λ*****ης αποφασισε να τοποθετησει και σημερα, αρκετα θυλακια στην περιοχη του crown και καποια επιπλεον στην hairline.
5. Στα πλαγια, ναι μεν δημιουργηθηκε το 'τριγωνακι', και με καλη πυκνοτητα (αυριο θα παρω τις λεπτομερειες στο χαρτι), αλλα ΔΕΝ εγινε πυκνωση στην περιοχη ΠΑΝΩ απο τα αυτια! Γιατι? Η απαντηση ειναι: οι τριχες σε αυτη την οντως πολυ 'ιδιαιτερη' επιφανεια, ειναι απο την φυση τους λεπτες, κοντες και στο μεταιχμιο 'πεφτουν δεν πεφτουν'. Πραγματι, δεν γνωριζει ουτε η D****I πως και εαν θα επελθει extra αραιση εκει. Και μου ειπαν οτι ειναι κριμα να 'επενδυσω' τις καπως διαφορετικες τριχες απο πισω για πυκνωση σε μια επιφανεια που ΙΣΩΣ.. ξανααραιωσει στο αμεσο μελλον. Σωστη η επισημανση του Λ*****η, σας ειπα οτι 'του κοβει' του γιατρου. Δεν κανει απλως μεταμοσχευσεις, αλλα ακολουθει και μια τακτικη μια πολιτικη που εχει και νοημα και φαινεται σωστη και λογικη.
6. Εαν θελω να 'καλυψω' την αραιωση εκει (με πιο μακρυ μαλλι δεν ειναι θεμα παντως), θα μου κανουν και smp και μαλιστα 'μισοτιμης'))
7. Τωρα, το προβλημα που μου ειπε η κλινικη -και που το γνωριζω, αλλα μου το εξηγησε και η κλινικη- ειναι οι ΑΔΥΝΑΜΗ φυση απο τις τριχες που εχω στο crown.. αυτο ειναι που με ανησυχει οντως.. το ειχα διαπιστωσει οτι ειναι λεπτη η διαμετρος εκει.. παντως ο Λιωσης μου εκανε prp και ειπε οποτε θελω και ειμαι Αθηνα θα το κανει και μαλιστα χωρις χρεωση γιατι ειδε οτι εχω προβλημα και ημουν απογοητευμενος.. μακαρι να μην εχω επιπλεον τριχοπτωση εκει..
8. Ο Λ****ης, επειδη θελει να προφυλαξει την δοτρια και να κατανειμει την ληψη θυλακιων, τα ελαβε απο μια εκτεταμενη περιοχη. Ελπιζω να μην χρειαστω ξανα μμ στο μελλον..
9. Θα ανεβασω φωτος σε λιγο))