Καλα που μου το ειπες john..
Δεν ξερω ποση ωρα ηταν η καθε συνεδρια καθαρα.. λιγο μετα τις 09.30 ξεκινουσαμε, και τελειωναμε στις 16.30 σιγουρα.
Ναι, εχει χαρτι που γραφει για τον αριθμο αναλυτικα (οπως και για τις extra δωρεαν -εγω εδωσα €3500 για 2.200 θυλακια ουσιαστικα-και επιλεον για το prp-. Επιπλεον, ΟΛΑ τα περιξ ειναι δωρο (λουσιματα, αξιολογησεις, κατι μαξιλαρια, λεπτε πετσετες, επειδη εχω κανει και smp μου χαρισε ο υπευθυνος που ειναι στο smp ενα σαμπουαν και μια aloe vera lotion, κτλ).
Το βραδυ δεν κοιμηθηκα σωστα, επειδη εχω βγαλει την γαζα, με.. 'γαργαλαει' η δοτρια.. σιγουρα τοποθετησαν τα θυλακια πολυ κοντα και πολυ πυκνα.. μαλλον λογω λεπτης φυσης της τριχας?
Βλεπω στον καθρεπτη του μπανιου, οτι η δοτρια ειναι πιο 'ερεθισμενη' απο την ληπτρια..
Εγω ειμαι λιγο αγχωμενος: θα φυγει ΕΝΤΕΛΩΣ το κοκκινισμα σε 5 ημερες? Εχω δει και αλλες περιπτωσεις της d*****i που διαρκει το κοκκινισμα, σε αντιθεση με h*****c οπου ειναι πιο μικρη διαρκεια το κοκκινισμα.. σε αυτο ειναι πιο καλοι οι Κυπριοι , οπως και στα κουρεματα που κανουν πριν την μμ (βεβαια, ο Λ***ης επεμενε να κανω ξυρισμενο στυλ, γιατι θα ηταν ανεφικτη η μμ σε καθε αλλη περιπτωση, αλλα με χαλαει λιγο που ειναι τοσο κοντο κουρεμα..
Θα τραβηξω και πιο καλες φωτογραφιες (ενα παιδι απο το ξενοδοχειο θα το κανει, με ην εμπροσθια καμερα -αλλο 13mp, αλλο 2mp-..
Παντως στην κλινικη ΕΝΤΥΠΩΣΙΑΣΤΗΚΑΝ -ακομα και οι κοπελες που κανουν το λουσιμο- με το εξωπραγματικο healing της ΛΗΠΤΡΙΑΣ))) Σε αυτο πρεπει να ειμαι 'πρωτος'))
Τραβηξα (κρυφα) και 3-4 φωτογραφιες απο το μεσα της κλινικης, αλλα ας μην τις ανεβασω, ισως δεν πρεπει..
Επιπλεον, μου εδωσαν αναλυτικες οδηγιες για φαρμακα, φαγητο, λουσιμο, regain, επομενες αξολογησεις κτλ..
Επισης: τελικα ΔΕΝ ειναι 12 μηνες ο χρονος φυτρωσης.. στο χαρτι γραφει οτι μπορει να ειναι και μεχρι 18 μηνες((((
Τοσο πολυ θελει??
Και κατι ασχετο και ισως ανεφικτο: μπορω να κατεβασω την γραμμη του hairline κατα δυο δακτυλα χαμηλοτερα (3-4cm)? Θεωρητικα παντα.. παρατηρησα τωρα που κουρευτικα οτι εχω μεγαλο μετωπο.. λιγο αηδια..
Ποιος ξερει ποσες τριχες και €€ θα χρειαζονταν για κατι τετοιο..
Μακαρι ο Κινεζος ερευνητης (νομιζω συνεργατης της d******i) να ετοιμασει στο συντομο μελλον την κλωνοποιηση τριχων, και να σου λαμβανουν 100 θυλακια, και να λαμβανεις.. 5000 πισω διαθεσιμα για μμ!!
Αν και πιστευω οτι εαν επαιρναν θυλακια απο στηθος, γενεια, ποδια, να φυτρωναν οπως στην ληπτρια περιοχη (γιατι, η ΛΗΠΤΡΙΑ θα παρειχε και το δικο της dna/στυλ στα θυλακια.. συμφωνεις αερατος?- ).
Παω για πρωινο τωρα στο restaurant του ξενοδοχειου..
Το βραδυ.. 'λαγοκοιμηθηκα' με την περιεργη αισθηση της δοτριας.. θα παω παλι στην d******i για.. λουσιμο)
Γκαστ με την φωτογραφια του Λορεντζο που ανερτησες με εκανες να ζηλεψω αρκετα.. μακαρι να ειχα και αρκετα χρηματα να πηγαινα εκει.. ποιος ξερει ποσο θα χρεωνε αραγε για hairline 3-4cm προς τα κατω?? Υποθετικα παντα..
Τα λεμε μετα))