Cvial, dr. jose lorenzo, fue, 2552 grafts, 24-25/8/2015

CVIAL

Moderator
Μέλος του προσωπικού
Το καλό με αυτη την ΑΑ ειναι οτι συνήθως δεν προχωράει προς τα πανω, συνήθως ειναι περιορισμένη σε έκταση και αργή σε εξέλιξη, απλα δεν πρεπει να κανείς το σφάλμα να πάρεις γυρω στα 25-28 πριν να εκδηλωθεί μετα ειναι προβλέψιμη. Θεραπεία γιόκ..,

Sent from my iPhone using Tapatalk

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

tasos33

Well-Known Member
Το καλό με αυτη την ΑΑ ειναι οτι συνήθως δεν προχωράει προς τα πανω, συνήθως ειναι περιορισμένη σε έκταση και αργή σε εξέλιξη, απλα δεν πρεπει να κανείς το σφάλμα να πάρεις γυρω στα 25-28 πριν να εκδηλωθεί μετα ειναι προβλέψιμη. Θεραπεία γιόκ.

Sent from my iPhone using Tapatalk

Cloud

Member
Καλησπέρα σε όλους. CVIAL, αν θέλεις παρουσίασέ μας το σκεπτικό που σε έκανε να προτιμήσεις τον dr. Lorenzo από τον dr. Koray. Ήταν μόνο η χρήση του pen; Είδες κάποια άλλη διαφορά στην τεχνική ή στα αποτελέσματά τους;

Κατα καιρούς έχεις επισημάνει σημεία σύγκρισης αλλά νομίζω ότι αξίζει να αντιπαρατεθούν τα specs των συγκεκριμένων δυο γιατρών, δεδομένου ότι ο ένας είναι από τους οικονομικότερους γιατρους, διεθνούς εμβέλιας και επιπέδου, και ο άλλος είναι διεθνώς "el fenomeno".

Απ' ό,τι βλέπω και το επίπεδο του forum είναι αρκετά ψηλό ώστε εάν κλιμακωθεί γόνιμα μια τέτοια συζήτηση να θέσει (ενδεχομένως) τα σωστά μέτρα για την αξιολόγηση γιατρών, για εμάς τους μελλοντικούς υποψήφιους.

Τελευταία επεξεργασία:

CVIAL

Moderator
Μέλος του προσωπικού
Καλώς όρισες φίλε και συγχαρητήρια για την φώτο στο προφίλ. Είναι από τους αγαπημένους μου. Θα μου επιτρέψεις να καθυστερήσω μερικές μέρες για το θέμα που προτείνεις (που το βρίσκω εξαιρετικά ενδιαφέρον αλλά θα δημιουργήσει αρκετές διαμάχες) έτσι ώστε να κάνω τις απαραίτητες ανακοινώσεις για τον τρόπο λειτουργίας του τομέα από δω και πέρα.

CVIAL

Moderator
Μέλος του προσωπικού
6 μήνες, φώτο τραβηγμένες δίπλα σε παράθυρο, με φώτα γραφείου από πάνω και με φλας.
Μαλλί όλο προς τα πίσω και μήκος 3-4 cm (περίπου).
Λόγω σπαστού μαλιού οι τρίχες έχουν μια τάση να μπλέκουν μεταξύ τους ή να συμπεριφέρονται "άναρχα". Το φαινόμενο λύνεται με πρωινό λούσιμο αλλά εδώ το λούσιμο ήταν βραδινό και οι φώτο πρωινές στο γραφείο.

six months 6.jpg

six months 3.jpg

six months 2.jpg

Τελευταία επεξεργασία:

John_HDC

Ειδικός συνεργάτης HDC Hair Clinic Cyprus.
τα πας πολυ καλα για τα grafts που εβαλες να πω οτι στο εξαμηνο ειναι το πιο χαλια στρωσιμο τριχας που ειχα και εγω ποτε.
Κατσαρη και δεν εστρωνε με τιποτα.Απο το 10μηνο και μετα αρχισε να στρωνει.
Εχουμε και καμια πανοραμικη φωτο συγκριση το πριν με το μετα?

Tasmania

Active Member
Παρα πολυ καλες οι φωτο και το αποτελεσμα σου μεχρι τωρα @CVIAL ! Εχω την εντυπωση οτι θα σου δωσει και αλλα στο επομενο 2μηνο...επισης, αν προσμετρησουμε οτι πισω απο την μεταμοσχευμενη περιοχη (στην οποια θα κανεις την 2η σου επεμβαση) δεν εχεις τριχες για να μπλοκαρει το φως το αποτελεσμα ειναι παρα πολυ καλο απο θεμα φυτρωσης... απο φυσικοτητα ουτε καν φαινεται οτι εχεις κανει μ/μ....

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

CVIAL

Moderator
Μέλος του προσωπικού
Σύμφωνα με τον γιατρό εδώ είμαι περίπου στο 60% τoυ overall αποτελέσματος (όχι φύτρωσης)

andy.k

Active member
Cvial, πολύ καλό ως τώρα αποτέλεσμα... Εντυπωσιακή διαφορα με την αρχική σου κατάσταση, παρόλο που έκανες mature σχεδιασμό... Ηδη πολυ καλη καλυψη ακομα κ με 3-4 cm μηκος...βοηθαει βεβαια η σπαστη γαιδουροτριχα παρα πολυ εκτιμω...Θυμάμαι που ειχες
πει όταν ήσουν στα πρώτα στάδια της φυτρωσης, ότι γενικά
ο περίγυρος σου δεν είχε
σχολιάσει την αλλαγή στην εικόνα σου...ακόμα στο αβαβα το περνάνε, κάνουν τους κινέζους?

CVIAL

Moderator
Μέλος του προσωπικού
Όχι φίλε, τώρα μου λένε καλώς τον "γιεγιε" (αυτοί που έχουν θάρρος μαζί μου φυσικά)

βοηθαει βεβαια η σπαστη γαιδουροτριχα παρα πολυ εκτιμω

Σε αυτήν ποντάρω και εγώ στους επόμενους μήνες γιατί έχω πάρα πολλά μικρά τριχάκια που στις φώτο δεν φαίνονται γιατί είναι πολύ λεπτά (θέλει μεγάλη ανάλυση - θα βάλω τις επόμενες μέρες), τα οποία όμως όταν πιάσουν φουλ πάχος θα δώσουν σημαντικό όγκο.

andy.k

Active member
Χαχα , έφυγες για μοδίστρα κολλητό πουκαμισακι κ καμπάνα παντελόνι...εκτός αν έχεις κρατησει από τότε ενθύμια...

CVIAL

Moderator
Μέλος του προσωπικού
Άντε ρε Johny, για σένα (μου έφαγες μίση ώρα δουλείας)

UPDATE (25/2/2016)
5 ΤΟ 6 MONTHS REV.gif

Μη κροπαρισμένη version της φώτο των 6Μ σε μεγάλη ανάλυση για zoom (στο animated gif πρέπει να κροπαριστούν για να μην ξεπεραστεί το όριο των 3ΜΒ).

4C1.dimos24022016.jpg

Τελευταία επεξεργασία:

dimitris50423

Well-Known Member
Μια χαρα cvial. Απο οτι φαινεται ο 6ος μηνας ηταν ο δυνατος σου. Η hairline σου εχει να δωσει αρκετα. Εγω απο τον 6 μηνα μεχρι κ τωρα βλεπω αργα αλλα σταθερα βελτιωση μπροστα. Συντομα θα βαλω φωτο για τους 9 μηνες. Καλη συνεχεια

John_HDC

Ειδικός συνεργάτης HDC Hair Clinic Cyprus.
Ευχαριστω αλλα η φωτο στους εξι μηνες δεν πετυχε την φωτεινοτητα και την καθαροτητα και την λεπτομερεια του πεμπτου μηνα γαμοτο.Δινει πολυ σκια απο δεξια οπως την βλεπουμε.
Πιστευω να πετυχεις καλυτερες αργοτερα.

Μπλουζα