Cvial, dr. jose lorenzo, fue, 2552 grafts, 24-25/8/2015

CVIAL

Moderator
Μέλος του προσωπικού
Εγώ θεωρώ πως αυτοί οι γιατροί και ξέρεις για ποιους μιλάω είναι σε κορυφαιό επίπεδο και δεν ρισκάρουν
Μέχρι και ο Feridine που λες τα mega season τα έχει για ρουτίνα πλέον
Λοιπόν καλό βράδυ να έχουμε ....

Αν και απάντησα, να το ξαναπώ. Για αυτούς που αναφέρεσαι δεν θεωρώ οτι ρισκάρουν και το εχω γράψει με πολυ εμφατικό τροπο σε ανύποπτο χρόνο στην αρχή του thread μου και δεν αλλάζω άποψη.

Sent from my iPhone using Tapatalk

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

gkast

Active Member
Ειδη εχεις απαντησει cvial σε αυτο ...που απαντας ειναι απο προηγουμενο post μου.....ολα καλα

Δημητρης38

Active Member
Bλεπω αποτελεσματα Κοray Εrdogan τωρα.
Πως ειναι δυνατον με τον ιδιο αριθμο grafts (4.000) στον εναν να ζωγραφιζει παππαδες και στον αλλον το αποτελεσμα του μετριο

http://www.hairtransplantfue.org/as...t/results/dr-koray-erdogan-4000-grafts-fue-58
http://www.hairtransplantfue.org/as...t/results/dr-koray-erdogan-4000-grafts-fue-46

Για τους Βελγους εχω εντελως αντιθετη αποψη ειδικα για Bissanga.

CVIAL

Moderator
Μέλος του προσωπικού
Ένα απο τα βασικά θέματα στην φύτρωση είναι μέχρι πότε γίνεται η έκφυση, δηλαδή μέχρι ποιό μήνα έχουν "σκάσει" στην επιφάνεια τα graft. Οι γνώμες στο φόρουμ διίστανται και είμαι σίγουρος ότι πολλοί θα πουν μέχρι τους 5-6 μήνες. Αν κάποιος υποστήριζε ότι πολλά νέα graft μπορούν να βγουν και στο 7-8 μήνα, το βασικό αντεπιχείρημα θα ήταν: "μα είναι δυνατόν ένα graft να είναι σε τελογενή φάση για πάνω από 3-4 μήνες?". Η απάντηση έρχεται με 3 λέξεις: "asynchronous hair growth" και εξηγείται με αναλυτικο τρόπο σε αυτό το εξαιρετικό paper που επισυννάπτω. Το θέμα με είχε απασχολήσει και ήθελα να καταλάβω τον μηχανισμό που ένα graft παρόλο που είναι σε τελογενή φάση αργεί να φυτρώσει. Περιληπτικά όπως εξηγεί και το paper, παρόλο που δεν έχει εξηγηθεί πλήρως το αίτιο, ο ανθρώπινος οργανισμός για να διατηρήσει και μετά την μμ την ασύγχρονη μορφή του κύκλου, δηλαδή σε κάθε φάση να υπάρχουν μόνο 10-15% σε τελογενή φάση καθυστερεί την έκφυση αρκετών graft ή διατηρεί τον κύκλο που είχαν πριν την μμ. Έτσι ενώ πρακτικά μετά την μμ κάνουν "restart" όλα μαζί σε αναγενή φάση κατά την διάρκεια του χρόνου διατηρούν την "ασύγχρονη αναπτυξή" τους. Λέει και άλλα ενδιαφέροντα όπως γιατί τα μονότριχα αργούν να ξεκινήσουν σε σχέση με τα πολύτριχα (κάτι που βλέπω και εγώ στην περιπτωσή μου στην hairline). Αξίζει να το διαβάσετε.

DelayedGrowth1997-page-001.jpg

Hope

Active Member
Ένα απο τα βασικά θέματα στην φύτρωση είναι μέχρι πότε γίνεται η έκφυση, δηλαδή μέχρι ποιό μήνα έχουν "σκάσει" στην επιφάνεια τα graft. Οι γνώμες στο φόρουμ διίστανται και είμαι σίγουρος ότι πολλοί θα πουν μέχρι τους 5-6 μήνες. Αν κάποιος υποστήριζε ότι πολλά νέα graft μπορούν να βγουν και στο 7-8 μήνα, το βασικό αντεπιχείρημα θα ήταν: "μα είναι δυνατόν ένα graft να είναι σε τελογενή φάση για πάνω από 3-4 μήνες?". Η απάντηση έρχεται με 3 λέξεις: "asynchronous hair growth" και εξηγείται με αναλυτικο τρόπο σε αυτό το εξαιρετικό paper που επισυννάπτω. Το θέμα με είχε απασχολήσει και ήθελα να καταλάβω τον μηχανισμό που ένα graft παρόλο που είναι σε τελογενή φάση αργεί να φυτρώσει. Περιληπτικά όπως εξηγεί και το paper, παρόλο που δεν έχει εξηγηθεί πλήρως το αίτιο, ο ανθρώπινος οργανισμός για να διατηρήσει και μετά την μμ την ασύγχρονη μορφή του κύκλου, δηλαδή σε κάθε φάση να υπάρχουν μόνο 10-15% σε τελογενή φάση καθυστερεί την έκφυση αρκετών graft ή διατηρεί τον κύκλο που είχαν πριν την μμ. Έτσι ενώ πρακτικά μετά την μμ κάνουν "restart" όλα μαζί σε αναγενή φάση κατά την διάρκεια του χρόνου διατηρούν την "ασύγχρονη αναπτυξή" τους. Λέει και άλλα ενδιαφέροντα όπως γιατί τα μονότριχα αργούν να ξεκινήσουν σε σχέση με τα πολύτριχα (κάτι που βλέπω και εγώ στην περιπτωσή μου στην hairline). Αξίζει να το διαβάσετε.

Προβολή συνημμένου 9902
Προσωπικά έχω φύτρωση ακόμα (σε 3 μέρες κλείνω 6μηνο και θα ποστάρω φωτο). Σαφώς όμως το μπαμ έγινε μεταξύ 4 και 5,5 μηνών.

CVIAL

Moderator
Μέλος του προσωπικού
pibbles.png

Και μια συμβουλή για όσους έχουν κανει μμ και έχουν θέμα με σπυράκια. Οι τρίχες που βλέπετε με τα βελάκια έχουν πέσει σε τελογενή φάση και απλά έχει μείνει ένα κομμάτι μέσα (εικόνα δικιά μου στους 2 μήνες). Δεν θα μεγαλώσουν, απλά είτε θα φύγουν με το λούσιμο, ή αν μείνουν θα θεωρηθούν ξένο σώμα (όπως αυτή μεσα στον κύκλο) και θα δημιουργήσουν τα σπυράκια. Αν κάποιος έχει διάθεση μπορεί με ένα τσιμπιδάκι να τις τραβήξει έξω. Βγαίνουν εύκολα.

Τελευταία επεξεργασία:

piros75

Well-Known Member
Πολύ, πολύ ενδιαφέρον paper CVIAL μπράβο. Αυτό που διαβάζω εγώ επίσης, είναι ότι με το πεν η έκφυση και η συνολική φύτρωση έρχεται γρηγορότερα από ότι με την τοποθέτηση που προϋποθέτει σχισμές και νομίζω ότι σχεδόν σε όλες τις περιπτώσεις και στο φόρουμ αυτό επιβεβαιώνεται.

CVIAL

Moderator
Μέλος του προσωπικού
Σωστό είναι αυτό, αν και να σου πω την αλήθεια για μένα το ζητούμενο είναι να έρθει η φύτρωση, τώρα 1-2 μήνες αργότερα μου είναι αδιάφορο. Το pen το διάλεξα γιατί θεωρώ ότι δίνει καλύτερα αποτελέσματα σαν φύτρωση λόγω της λιγότερης ταλαιπωρίας των graft. Απλά είναι και λίγο δίκοπο μαχαίρι, γιατί θέλει τέχνη και εμπειρία.

zalayeta

New Member
Προσωπικά έχω φύτρωση ακόμα (σε 3 μέρες κλείνω 6μηνο και θα ποστάρω φωτο). Σαφώς όμως το μπαμ έγινε μεταξύ 4 και 5,5 μηνών.
Μήπως ενοείς 5μηνο; Γιατί αν πρόσεξα καλά έκανες τη μεταμόσχευση 31 Αυγούστου. Άρα το μπαμ έγινε μεατξύ 3 και 4,5 μηνών;

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

CVIAL

Moderator
Μέλος του προσωπικού
Συμφωνω σχετικα με το λογο τριχων/grt, ειναι δεδομενο οτι
μειωνει τη πιθανη διαφορα
στο τελικο αποτελεσμα.
Οσον αφορα το ευχαριστο "σοκ", αναφερομουν στη συγκριση της εικονας πριν
την πρωτη μμ και της τελικης εικονας μετα το αποτελεσμα και της 2ης μμ...δλδ συγκριση καταστασεων ιουλιος 15 και μαιος? Ιουνιος? 2017 αν οόλα πάνε κατ ευχη..

Σου απαντάω εδώ. Η δεύτερη θα γίνει τέλος Ιουλίου 2016.

Τελευταία επεξεργασία:

CVIAL

Moderator
Μέλος του προσωπικού
Θα ήθελα τελη Αγουστου αλλα κλείνουν μεχρι τις 20 και μετα φεύγει για ενα συνέδριο. Δεν είχα αλλη επιλογη.

CVIAL

Moderator
Μέλος του προσωπικού
Δεν με απασχολεί απλα δεν θα κανουμε Αυγουστιάτικα μπάνια [emoji4]

leas

Well-Known Member
Δεν με απασχολεί απλα δεν θα κανουμε Αυγουστιάτικα μπάνια [emoji4]

Κατάλαβα..Αύγουστο του 17 όμως σου εύχομαι να τα μαζεύεις από το μέτωπο σου για να δεις καθώς θα βγαίνεις με στυλ από την παραλία.,.,

CVIAL

Moderator
Μέλος του προσωπικού
Σου απαντάω εδώ. Η δεύτερη θα γίνει τέλος Ιουνίου 2016.

Ο Ιούνιος απο τον Ιούλιο έχουν ενα γράμμα διαφορά, τωρα το ειδα το λάθος. Τέλος ΙΟΥΛΙΟΥ θα την κανω. Διόρθωσα και το προηγούμενο μήνυμά μου

Τελευταία επεξεργασία:
Μπλουζα