Cvial, dr. jose lorenzo, fue, 2552 grafts, 24-25/8/2015

CVIAL

Moderator
Μέλος του προσωπικού
να ρώτησω
κάτι σχετικά με τη δεύτερη
μμ που εχεις προγραμματίσει...θα ρίξεις 2000gts στο κενακι που φαίνεται στις τελευταίες φωτό ή εχεις κ πιο πίσω θέμα το οποίο δε φαίνεται εδώ? Ρωταω γτ μου φαινονται παρά πολλά τα 2000 γι αυτή την περιοχή...εδώ και τώρα ακόμα με μεγάλο μήκος στα μπροστινά πάει να χαθεί το κενό...

Όχι Andy, δεν νομίζω ότι θα ρίξω 2000 graft εκεί που βλέπεις. Η τακτική μου είναι ως εξής: Στο υπόλοιπο Β και C, δηλαδή στο τριγωνάκι αυτό που έχει ψιλοχαθεί, 1000 graft (και πολλά λέω) γιατί έχει και μια αραιωσούλα και στην κορυφή του πίσω. Στο πολύ μικρό crown που έχω από πίσω max 300, να μαυρίσει ακόμα περισσότερο . Τα υπόλοιπα 700 τα έχω κρατημένα καβάντζα για μπροστά όταν θα δω το αποτέλεσμα στους 11 μήνες. Ένα μικρό νούμερο 100-200 για να κάνω ένα μικρό adjustment στην κορυφή της hairline που πιστεύω ότι θα μου αρέσει και τα υπόλοιπα για repair (αν και εφόσον χρειαστεί).

Τελευταία επεξεργασία:

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

CVIAL

Moderator
Μέλος του προσωπικού
Και μια ανάλυση της hairline σε μια ενδεικτική περιοχή για να πάρουμε μια αίσθηση πυκνότητας. Μέτρησα 40g, άρα με βάση τα περίπου 52g που έπρεπε να είναι και υποθέτοντας μια φύτρωση 90%, δηλαδή 47g για να θεωρηθεί επιτυχία, πρέπει να δώσει ακόμα άλλα 7 δηλαδή ένα περίπου 18% ακόμα τους επόμενους μήνες.
hairline26-02-2016rev.jpg

hairline26-02-2016.jpg

aeratos28

Just aeratos
ρε συ cvial προφανώς στο σεντόνι σου το προηγούμενο πάλι άρχισε να λες ότι να ναι..τόσα πολλά ουμπαλα θέλει να έχεις για να ανεβάσεις φωτό?έλα τώρα..!το θέμα όπως εχεις πει άλλες φορές είναι να ανεβάσεις σωστές φωτο,σε εξωτερικές συνθηκες. αφού θες να βοηθησεις όπως λες.και όχι με τέτοιο χτένισμα.

GreeceFtw

Member
παμε καλα? ο ανθρωπος εχει την καλυτερη παρουσιαση εβερ στο φορουμ. μετραει την καθε τριχα και μας δειχνει.
για μενα το αποτελεσμα ειναι υπερβολικα καλο γιατι νομιζω κιολας οτι ο CVIAL ειναι και μεγαλος στην ηλικια που σιγουρα παιζει ρολο. και πιστευω θα γινει και πολυ πολυ καλυτερο το αποτελεσμα.

CVIAL

Moderator
Μέλος του προσωπικού
ρε συ cvial προφανώς στο σεντόνι σου το προηγούμενο πάλι άρχισε να λες ότι να ναι..τόσα πολλά ουμπαλα θέλει να έχεις για να ανεβάσεις φωτό?έλα τώρα..!το θέμα όπως εχεις πει άλλες φορές είναι να ανεβάσεις σωστές φωτο,σε εξωτερικές συνθηκες. αφού θες να βοηθησεις όπως λες.και όχι με τέτοιο χτένισμα.

Αεράτε μου φαίνεται δεν βάζεις μυαλό και όσο δεν βάζεις θα γράφω σεντόνια. Ούμπαλα δεν θέλει να ανεβάσεις φώτο, ούμπαλα θέλει να έχεις υπομονή να ακούς παπα***ς (φυσικά όχι από όλους). Στο θέμα των φώτο έχουμε συνεννοηθεί από χθες, έχω ποστάρει ήδη από σήμερα νέες φώτο κοντά, μακριά, με μεγάλη ανάλυση, και το ΣΚ όπως σου έγραψα και με εξοπλισμό από έξω. Τι άλλος θες? Απλά να πεις κάτι για να το πεις? Τέλος τι θες να μας πεις και για το χτένισμα. Το μαλλί πάει όπου θέλει, ούτε μπορώ να το χτενίσω εντελώς, απλά το πάω προς τα πάνω όπως κάνω σε όλη μου την ζωή. Ούτε περίεργα styling κάνω, ούτε το αφήνω 10 πόντους. Έλεος!

aeratos28

Just aeratos
ρε greeceftw δεν είπε κανείς ότι δεν έχει ίσως την καλύτερη παρουσιαση του φόρουμ..σαν καλύτερη σίγουρα ξεκίνησε με φωτό πεντακάθαρες με προβολείς από πάνω του γιατί όπως και ο ίδιος λέει το θέμα είναι να είμαστε όσο πιο αντικειμενικοί είμαστε χωρίς να ωραιοποιουμε τπτ..με προβολείς που λες ξεκινησαμε και βλέπαμε και κάτω από το δέρμα που λέει ο λόγος και τώρα με φως του γραφείου δίπλα από παράθυρο..δες τή σελίδα 10 και θα καταλάβεις τι λέω.μεγάλη διαφορά οι φωτός τοτε-τωρα

aeratos28

Just aeratos
κοιτά cvial,πραγματικά κάνε ότι νομίζεις.δεν έχω θέμα.ούτε είχα και ούτε πρόκειται να εχω δηλαδή..όσον αφορά αυτό που λες για τον εξοπλισμό κτλ το θυμάμαι ότι το ειπες ότι θα το κανεις..μια χαρά τότε..γιατί νομίζεις ότι θέλω κάτι παραπάνω?

CVIAL

Moderator
Μέλος του προσωπικού
γιατί νομίζεις ότι θέλω κάτι παραπάνω?

Για αυτά που γράφεις. Εδώ σου έβαλα και υποδεκάμετρο στην hairline να μετρήσεις και μόνος σου την πυκνότητα, σου έβαλα σήμερα φώτο από 5 εκατοστά απόσταση, χαρτογράφηση όλου του κεφαλιού από άκρη σε άκρη με το φως να γυαλίζει μέσα στα graft έτσι ώστε να ζουμάρεις να δεις ότι δεν σου έχει δείξει κανείς και εσύ το μόνο που βρίσκεις να πεις είναι ότι χρειάζεται ούμπαλα για να βάλω φώτο από εξωτερικό χώρο (για δες 2 σελίδες πίσω χθες τέτοια ώρα) και τι χτένισμα είναι αυτό? Συγνώμη αλλά με αυτά που γράφεις αρχίζεις και γίνεσαι επικίνδυνος για τα graft μου. Θα καραφλιάσω o_O

aeratos28

Just aeratos
cvial κοιτά για να εξηγουμαστε από τώρα και για να μην παρεξηγουμαστε συνέχεια..για το ποσά grafts έχουν βγει ή θα βγουν δεν έχω καμία περιέργεια .σε έναν κορυφαίο γιατρό πηγες, κορυφαίο αποτέλεσμα θα πρέπει να έχεις.όπως θα ειδες έχω πει και πιο πάνω ότι ειναι νωρίς ακόμα και έχεις τουλάχιστον 2-3 μηνες ακόμα για βελτιωση..άρα όπως καταλαβαίνεις δεν έχω κάποιο συγκεκριμένο θέμα όπως νομίζεις εσύ και προσπαθείς με ανούσια σεντόνια να μου πεις κάτι που δεν με ενδιαφέρει..για την hairline τώρα που λες το μόνο που έχω πει ότι από την δεξιά σου μεριά,αριστερά όπως βλέπουμε εμεις,έχει σημαντική διάφορα..φαίνεται ότι είναι πιο στενή,όχι τόσο οβάλ σαν την άλλη μεριά..αυτό σου έχω πει..δεν είπα ούτε για το τι έχει βγει ούτε τίποτα άλλο..και μου λες είναι το χτένισμα και ότι μου φαίνεται..ρε φιλε κοιτα τη φωτό που είσαι en face σε προηγούμενες σελίδες και θα καταλάβεις τι λέω.

CVIAL

Moderator
Μέλος του προσωπικού
με προβολείς που λες ξεκινησαμε και βλέπαμε και κάτω από το δέρμα που λέει ο λόγος και τώρα με φως του γραφείου δίπλα από παράθυρο

Τι πρόβλημα έχεις με αυτό? Ο φωτισμός γραφείου με λάμπες φθορίου & PL οροφής με καθρέφτες ανάκλασης είναι ο πιο ισχυρός φωτισμός που υπάρχει και όταν τον έχεις ακριβώς από πάνω σου και είσαι δίπλα σε τζαμαρία και χρησιμοποιείς και φλας δεν το λες κακό φωτισμό. Να σου υποδείξω τώρα φώτο χίλιες φορές χειρότερες σε άλλα νήματα που γράφεις και δεν λες κουβέντα? Η μόνη άστοχη φώτο που έχω βάλει (λόγω κεκτημένης ταχύτητας) και το παραδέχτηκα αμέσως ήταν η χθεσινή που αμέσως μετά και την κομψή παρατήρηση του JohnJohn άμεσα την αντικατέστησα και έβαλα και άλλες λεπτομερέστατες.

GreeceFtw

Member
πραγματικα δεν εχει καμια διαφορα η hairline . οποιος ξερει απο χτενισματα μπορει να καταλαβει ευκολα οτι απλα χτενιζει ετσι τα μαλλια του και εχουν τετοια φορα οι τριχες απο εκεινη την μερια και φαινεται η διαφορα. και ετσι και αλλιως ποιος ο λογος να ειναι δυο πλευρες ΟΛΟΙΔΙΕΣ. αυτο δεν θα ηταν αφυσικο?

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

CVIAL

Moderator
Μέλος του προσωπικού
.για την hairline τώρα που λες το μόνο που έχω πει ότι από την δεξιά σου μεριά,αριστερά όπως βλέπουμε εμεις,έχει σημαντική διάφορα

Επειδή δεν καταλαβαίνεις τι λέω θα κάνω ειδικά για σένα μια ανάλυση του "φαινομένου" χτενίζοντας το μαλλί και από την αριστερά και από δεξιά προς το κέντρο για να καταλάβεις τι εννοώ. Κάνε υπομονή μερικές μέρες.

aeratos28

Just aeratos
το ότι δεν λέω κουβέντα δεν ισχύει..είμαι τσακωμενος με όλους σχεδόν γιατί αν δεις συνέχεια ΚΑΙ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ανεξαιρέτως λέω για τις φωτό τους ,να είναι καθαρές κτλ κτλ και όλοι μου την είπαν..απλα σταματησα γιατι γινομουν μονιμα ο κακος..οπότε δεν ισχύει.απλά το είπα σε εσένα τώρα γιατί θεωρησα ότι δεν θα πηραζοσουν με μια τέτοια κουβέντα..πες μου σε ποιες φωτό άλλων παιδιων αναφερεσαι και μόλις κάνουν αναναιωση θα κάνω επιτόπου το (πέσιμο) μου για τις φωτό..αλλά μόλις αρχισουν να μου την λένε παλι και τσακωθω μην μου ριξετε Μπαν και την πληρωσω τζάμπα..το λέω από τωρα

aeratos28

Just aeratos
Επειδή δεν καταλαβαίνεις τι λέω θα κάνω ειδικά για σένα μια ανάλυση του "φαινομένου" χτενίζοντας το μαλλί και από την αριστερά και από δεξιά προς το κέντρο για να καταλάβεις τι εννοώ. Κάνε υπομονή μερικές μέρες.

τώρα ειρωνεύεσαι και δεν μου αρέσει..αναλύσεις δεν περιμένω από ΚΑΝΕΝΑΝ και για τίποτα cvial..κάνε ανάλυση σε οποίον θέλεις οτιδήποτε θέλεις..και δεν έχει να κάνει με το χτένισμα αυτό που σου λέω.επιμένει λάθος σε αυτό

CVIAL

Moderator
Μέλος του προσωπικού
τώρα ειρωνεύεσαι και δεν μου αρέσει.

Λάθος το πήρες, δεν ειρωνεύομαι - σοβαρά μιλάω, απλά κάνε λίγο υπομονή. Θα σου κάνω πλήρη γεωμετρική ανάλυση. Δεν έχουμε να χωρίσουμε τίποτα εξάλλου.

αλλά μόλις αρχισουν να μου την λένε παλι και τσακωθω μην μου ριξετε Μπαν και την πλήρως τζάμπα

Το ban θα το φας όχι γιατί απαιτείς καλές φώτο (καλά κάνεις) αλλά μόνο αν τσακωθείς και φερθείς με άσχημο τρόπο. Εδώ έχεις ασυλία γιατί στο δικό μου νήμα κωλύομαι :rolleyes: (δεν έχεις κάνει και τίποτα εξάλλου, απλά διαφωνούμε).

aeratos28

Just aeratos
με άσχημο τρόπο cvial δεν παίζει να φερθω ούτε να βρισω κάποιον..δεν το έχω κάνει 2 χρόνια κοντά που είμαι στο φόρουμ.είπαμε αντιπαράθεση αν υπαρχει λογος βεβαια να υπαρχει ειναι οκ,αλλα μέχρι ένα σημείο..από εμένα δεν θα δει ποτέ κανείς να βρισω..εδώ ποιος ο λόγος που κωλυεσαι τότε?αφού ούτε έχω βρισει ούτε τίποτα ?βασικά αν νομίζεις ότι χρειάζεται να γίνει Μπαν στο λογαριασμό μου για κάποιο λόγο,οκ ας φάω το μπανακι μου.δεν θα χαλασουμε τις καρδιές μας

CVIAL

Moderator
Μέλος του προσωπικού
εδώ ποιος ο λόγος που κωλυεσαι τότε?αφού ούτε έχω βρισει ούτε τίποτα ?βασικά αν νομίζεις ότι χρειάζεται να γίνει Μπαν στο λογαριασμό μου για κάποιο λόγο,οκ ας φάω το μπανακι μου.δεν θα χαλασουμε τις καρδιές μας

Δεν είπα ότι έκανες κάτι, απλά είπα ότι γενικά στο νήμα το δικό μου δεν σκοπεύω να ασκήσω κανένα δικαίωμα mod (αυτό εννοούσα) ακόμα και αν κάποιος παρεκτραπεί γιατί εδώ γράφω σαν απλός χρήστης. Αν συμβεί κάτι που χρήζει επέμβασης ας το κάνει κάποιος άλλος mod.

giamakr1

Active Member
Μετα απο πολυ καιρο, καλημερα σε ολους.
Εγω βλεπω ενα πολυ καλο αποτελεσμα ,το οποιο χρειαζεται και μια συμπληρωματικη παρεμβαση για να γινει τελειο.(αν δεν κανω λαθος ειχες στο προγραμμα και δευτερη επεμβαση απο την αρχη). Συγχαρητηρια cvial. Λογικα ,με βαση και την ηλικια σου(μας) θα διατηρησεις μια αριστη εικονα για τα επομενα 10+ χρονια τουλαχιστον.

John_HDC

Ειδικός συνεργάτης HDC Hair Clinic Cyprus.
Τέλος να απευθυνθώ σε όλους όσους κάνουν κριτική και δεν έχουν κάνει μμ, είτε έχουν κάνει και δεν την ποστάρουν, είτε έχουν κάνει και "κρύβονται". Θέλει "ούμπαλα" να εκθέτεις τον εαυτό σου και τα προσωπικά σου και να ακούς τις μ^&&**ς και τα ψυχολογικά του καθενός, έχοντας και την αγωνία σου για το αποτέλεσμα. Εσείς, οι άλλοι, μπορείτε να κάνετε ότι κριτική θέλετε και να λέτε ότι νομίζετε, αυτός εξάλλου είναι και ο σκοπός του φόρουμ. Με καλό τρόπο όμως, με επιχειρήματα και ευγένεια. RESPECT όλα τα παιδιά που ποστάρουν την μμ τους και τροφοδοτούν με πληροφορία και πολύτιμη γνώση όλους εσάς.[/QUOTE]

Ευγεεεε cvial ετσι ειναι γιατι εμεις εχουμε την εντυπωσει οτι βλεπομαστε μεταξυ μας καποιες δεκαδες ατομα εδω μεσα αλλα στην πραγματικοτητα εκτεθομαστε σε χιλιαδες καθημερινα........

John_HDC

Ειδικός συνεργάτης HDC Hair Clinic Cyprus.
5 μερες ban στο cvial και aerato απο μενα ετσι επηδει πλησιαζει ΣΚ να βγειτε και για κανα ποτακι....

Μπλουζα