dimitris50423
Well-Known Member
εδω δεν εισαι στον ηλιο παντως.. σιγουρα στον ηλιο ειναι οτι χειροτερο.. ακομη και αυτοι που δεν εχουν θεμα και δεν σκεφτηκαν ποτε για μμ σε ηλιο κατι θα φαινεται.
Τελευταία επεξεργασία:
Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.
εδω δεν εχεις ηλιο παντως.. συνεφια εχει.
αυτο εννοουσα εγω cvial οτι δεν χτυπαει αμεσα στο κεφαλι.. οτι μπορει να ειχε ηλιο δεν αντιλεγω..απλά δεν χτυπάει ο ηίλιος στο κέφαλι
φωτό με κόντρα ήλιο
εχω βρει φωτο που ειχα βγαλει στους 6 μηνες αερατε κοντρα ηλιο. cvial μπορω να τη βαλω εδω που γινεται η συζητηση για να δουμε πως ειναι? και να τη σχολιασουμε?τώρα εντάξει για να καθησετε και να βγαλετε φωτό με κόντρα ήλιο νομίζω θα αδικηθουν όλοι όσοι έχουν κανει εμφύτευση.αλλά παρολαυτα θα είχε ενδιαφέρον
Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.
κατάλαβα cvial απλά εγώ το εννοώ λίγο αλλιώς.πολύ απλά.σε χτυπάει που λέμε κόντρα στα μάτια ο ήλιος και φοράς γυαλακι ήλιου γιατί δεν γίνεται αλλιώς να δεις και κάποιος σε τραβάει μια φωτό..πολύ απλά όπως κάνουμε όλοι ..αυτό εννοώ κόντρα ήλιο.όχι από θέμα ορολογίας φωτογραφίας..απλά όπως τα λέει όλος ο κοσμος.για να καταλάβει και ένας που δεν έχει ιδέα καν τι λέμε.με πιάνεις πως το έχω στο μυαλό μου?