Cvial, dr. jose lorenzo, fue, 2552 grafts, 24-25/8/2015

dimitris50423

Well-Known Member
εδω δεν εισαι στον ηλιο παντως.. σιγουρα στον ηλιο ειναι οτι χειροτερο.. ακομη και αυτοι που δεν εχουν θεμα και δεν σκεφτηκαν ποτε για μμ σε ηλιο κατι θα φαινεται.

Τελευταία επεξεργασία:

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

CVIAL

Moderator
Μέλος του προσωπικού
εδω δεν εχεις ηλιο παντως.. συνεφια εχει.

Κάνεις λάθος, ούτε ένα συννεφάκι δεν είχε σήμερα, όσοι είναι από Αθήνα σήμερα είδαν τον καιρό, απλά δεν χτυπάει ο ηίλιος στο κέφαλι, είναι φουλ φως διάχυσης το μεσημέρι. Αν το ψάξεις θα δεις ότι το πλήρες φως ηλιόλουστης μέρας είναι 30,000lux ενώ το άμεσο ηλιακό φως είναι 130,000lux.

CVIAL

Moderator
Μέλος του προσωπικού
Δημήτρη τότε κάνε edit το σχολιό σου ότι είχε συννεφιά, εγώ σε αυτό απάντησα...Και για να δούμε και την διαφορά πολύ συννεφιασμένης, μερικώς συννεφιασμένης και ηλιόλουστης μέρας

lux.jpg

Τελευταία επεξεργασία:

dimitris50423

Well-Known Member
φυσικα και δεν κρυβουν απολυτως τιποτα οι φωτο που εβαλες αντιθετως δειχνουν την πραγματικη εικονα χωρις να ωραιοποιουν το αποτελεσμα. η αμεση εκθεση σε ηλιο ειναι σιγουρα οτι χειροτερο για την εικονα καποιου που εκανε μμ.

aeratos28

Just aeratos
ωραίες φωτό.πεντακάθαρες..καλή συνέχεια που φαίνεται ότι θα έχεις..τώρα εντάξει για να καθησετε και να βγαλετε φωτό με κόντρα ήλιο νομίζω θα αδικηθουν όλοι όσοι έχουν κανει εμφύτευση.αλλά παρολαυτα θα είχε ενδιαφέρον..με ένα στυλ ανακατεμένα καρφακια ας πούμε και κόντρα ήλιο.εκεί φαίνεται αραιός σχετικά και ένας norwood 0.!

CVIAL

Moderator
Μέλος του προσωπικού
φωτό με κόντρα ήλιο

Μα κανένας σοβαρός φωτογράφος δεν το κάνει αυτό. Οι σωστές φώτο είναι με πλήρες φως διάχυσης. Το άμεσο ηλιακό φως "καίει" το άσπρο και εξαφανίζει τις λεπτομέρειες. Είναι από τις βασικές αρχές.

dimitris50423

Well-Known Member
τώρα εντάξει για να καθησετε και να βγαλετε φωτό με κόντρα ήλιο νομίζω θα αδικηθουν όλοι όσοι έχουν κανει εμφύτευση.αλλά παρολαυτα θα είχε ενδιαφέρον
εχω βρει φωτο που ειχα βγαλει στους 6 μηνες αερατε κοντρα ηλιο. cvial μπορω να τη βαλω εδω που γινεται η συζητηση για να δουμε πως ειναι? και να τη σχολιασουμε?

aeratos28

Just aeratos
όταν λέω κόντρα ήλιο μην φαντάζεσαι και εσύ να μην ξεχωρίζει ούτε το πρόσωπο από την γυαλαδα.καταλαβαινομαστε ρε παιδιά απλά πράγματα λέμε.μην αναλύουμε κάθε τι.πες πως είσαι για μπάνιο ας πούμε και σε βγάζουν μια φωτό πανοραμική και υπάρχει ήλιος..έχουμε βγάλει όλοι μας τετοιες φωτό.για το πως φαίνεσαι δηλαδή σε όλο τον κόσμο που δεν έχει καν ιδέα τι και αν έχεις κάνει κάτι..και περισσότερο είναι για το πως φαίνεσαι live..

dimitris50423

Well-Known Member
μολις εκανα ανανεωση στο νημα μου και θα χαθει στη συζητηση.. αυριο θα την ανεβασω στο νημα μου για να τη δουν ολοι. παντως σιγουρα στον ηλιο ειναι χειροτερα απο οποιοδηποτε τεχνητο φως. ακομη και φιλοι μου που δεν εχουν φοβερη αραιωση στον ηλιο φαινεται κεφαλι.

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

CVIAL

Moderator
Μέλος του προσωπικού
Αυτό που εννούσα αεράτε είναι ότι όταν τραβάς μια φώτο ο ήλιος πρέπει να είναι από πίσω από την κάμερα δεν μπορεί να είναι μπροστά από την κάμερα, αυτό εννοώ κόντρα ήλιο.

aeratos28

Just aeratos
κατάλαβα cvial απλά εγώ το εννοώ λίγο αλλιώς.πολύ απλά.σε χτυπάει που λέμε κόντρα στα μάτια ο ήλιος και φοράς γυαλακι ήλιου γιατί δεν γίνεται αλλιώς να δεις και κάποιος σε τραβάει μια φωτό..πολύ απλά όπως κάνουμε όλοι ..αυτό εννοώ κόντρα ήλιο.όχι από θέμα ορολογίας φωτογραφίας..απλά όπως τα λέει όλος ο κοσμος.για να καταλάβει και ένας που δεν έχει ιδέα καν τι λέμε.με πιάνεις πως το έχω στο μυαλό μου?

poseidonas77

Well-Known Member
ενταξει δε χρειαζεται να βγαλει αλλες φωτο..μην τον κουραζετε τον ανθρωπο
μια χαρα πεντακαθαρες φωτο οπου ανετα βγαζεις συμπερασμα...
σιγουρα με ηλιο να βαραει το κρανιο θα φενεται διαφορετικα...
εγω ειμαι καλυμενος....

CVIAL

Moderator
Μέλος του προσωπικού
κατάλαβα cvial απλά εγώ το εννοώ λίγο αλλιώς.πολύ απλά.σε χτυπάει που λέμε κόντρα στα μάτια ο ήλιος και φοράς γυαλακι ήλιου γιατί δεν γίνεται αλλιώς να δεις και κάποιος σε τραβάει μια φωτό..πολύ απλά όπως κάνουμε όλοι ..αυτό εννοώ κόντρα ήλιο.όχι από θέμα ορολογίας φωτογραφίας..απλά όπως τα λέει όλος ο κοσμος.για να καταλάβει και ένας που δεν έχει ιδέα καν τι λέμε.με πιάνεις πως το έχω στο μυαλό μου?

τώρα ναι

aeratos28

Just aeratos
poseidona εννοείται ότι και εγώ καλυμενος είμαι από τις φωτό αυτές..πεντακάθαρες είναι..δεν ζητήθηκε από κανέναν κάτι τέτοιο..εγώ το είπα και πιο πάνω αυτό ότι θα αδικήσει τον οποιοδήποτε αν βγάλει τέτοιες φωτό που έκανε εμφύτευση ..εδώ και norwood 0 αρχαίοι φαίνονται.

poseidonas77

Well-Known Member
το διαπιστωσα σημερα σε φιλαρακι που εχει πολυ πυκνο μαλι 4ορης οπου στον ηλιο φενεται ξεκαθαρα δερμα...φανταζομαι εμεις με αα η καποιος που εκανε μμ ακομα και απολυτα επιτυχημενη ποσο δερμα θα φενεται...:oops:

aeratos28

Just aeratos
έλα ρε σιγά..ανάλογα και το χτένισμα είναι..poseidona να ξέρεις κάνει δεν σε κοιτάει στα μαλλιά έξω.να το ξέρεις αυτό..ούτε γκομενακια ούτε κανείς..και αραιά αν είναι μόνο σε αυτόν που τα έχει νομίζει ότι φαίνεται χαλια..ακουσε με.!;)

CVIAL

Moderator
Μέλος του προσωπικού
Οι αριθμοί τα λένε όλα, όποιος διαβάσει το πινακάκι με τις φωτεινότητες που πόσταρα θα καταλάβει. Η τεράστια διαφορά είναι το φως ημέρας με φουλ ήλιο. Σε σχέση με φωτισμό γραφείου ή και φλας μιλάμε για 50 φορές μεγαλύτερη φωτεινότητα ενώ με άμεσο ηλιακό φως 200 φόρες. Το 50 με το 200 έχει διαφορά (χ4) αλλά στο 1 με το 50 μιλάμε για χάος (χ50), οι σκιές που δημιουργούν το illusion χάνονται.

Μπλουζα