Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.
Ευχαριστώ για τις ευχές σου. Δεν ξέρω τι είδους διαπραγματεύσεις γίνονται εκεί κάτω, απλά το μόνο που ξέρω και το καταθέτω εδώ είναι το τι είπαν σε μένα σε ταξίδι μου εκεί. Για να είμαι δίκαιος, η αλήθεια είναι ότι δεν έκανα πολλά παζάρια γιατί έτσι και αλλιώς δεν ήθελα να κάνω την επέμβαση εκεί, απλά ρώτησα πολύ ευγενικά αν αυτή είναι η καλύτερη τιμή, μου είπαν "ναι" και έφυγα.CVIAL εύχομαι κάθε επιτυχία, να έχεις το αποτέλεσμα που επιθυμείς!
Θα σταθώ μόνο σε κάτι που μου έκανε εντύπωση. Μου φαίνεται παράξενο ότι στην Κύπρο θα σε χρέωναν τόσο πολύ, 3.5 ευρώ/graft, ειδικά σε σένα που θα έβαζες 4,500. Από όσο ξέρω τα τελευταία χρονια χρεώνουν μάξιμουμ 3 και μίνιμουμ 2.5 ευρώ, κάποιοι έχουν κάνει και κάτω από τα 2.5.
Αφού δεν σου έκαναν τις κανονικές τιμές, που έπρεπε, καλά έκανες και έφυγες.Ευχαριστώ για τις ευχές σου. Δεν ξέρω τι είδους διαπραγματεύσεις γίνονται εκεί κάτω, απλά το μόνο που ξέρω και το καταθέτω εδώ είναι το τι είπαν σε μένα σε ταξίδι μου εκεί. Για να είμαι δίκαιος, η αλήθεια είναι ότι δεν έκανα πολλά παζάρια γιατί έτσι και αλλιώς δεν ήθελα να κάνω την επέμβαση εκεί, απλά ρώτησα πολύ ευγενικά αν αυτή είναι η καλύτερη τιμή, μου είπαν "ναι" και έφυγα.
εχω δει live την καλυτερη μεταμοσχευση του κοσμου ισως.Kapa κανα comment θελουμε και απο σενα στις μεταμοσχευσεις.
Ασε για λιγο τις θεραπειες![]()
ωραια δουλεια,απο τις καλυτερες που εχω δει,με λιγο προσοχη τις πρωτες μερες το αποτελεσμα θα ειναι superΕυχαριστώ Kapa
ωραια δουλεια,απο τις καλυτερες που εχω δει,με λιγο προσοχη τις πρωτες μερες το αποτελεσμα θα ειναι super
μου αρεσε και το βιντεακι![]()
Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.
Τζονυ....αθωο μου παιδιΕγω για μια δοση πιστευα τα κανε ο ιδιος ο Λορεντζο σε καθε πελατη.Lol