Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.
Συμφωνώ βάζει την μοτερουκλα μπροστά και οργώνει σου λέω ............Είπε Ευρώπη για αυτό δεν ανέφερα τον Doganay, αν ήταν στην Πολή ναι εκεί που είναι όμως δεν είναι ΕυρώπηΣυμφωνώ με αυτά που λες για αυτόν...Επίσης δεν δουλεύει αποκλειστικά manual FUE αλλά και motorised κάτι μου μας βάζει σε σκέψεις....
Είχα πει στην αρχή της παρουσίασης ότι θα πω δύο λόγια και για τα mega-session και το τι παίζεται. Ήρθε η ώρα.
Τον ρώτησα την άποψη του για τα mega session και αν πλεονεκτούν ή υπερτερούν έναντι των πολλών μικρότερων session. Η απάντηση του ήταν κατηγορηματική. "Προτιμώ πάντα τα λιγότερα δυνατά mega-session τα οποία καθορίζονται πάντα με βάση την ασφάλεια της δότριας". Μου έδωσε αρκετούς λόγους γιατί προτιμάει τα "ελεγχόμενα" mega session, κάποια στιγμή θα τους αναφέρω.
Εκεί δεν άντεξα και του είπα: Στην δική μου περίπτωση και με δεδομένο ότι έχω δότρια γύρω στα 5500 μου δήλωσες και μάλιστα παρά τις παραινέσεις μου (με ευγενικό και καθόλου πιεστικό τρόπο) για κάτι παραπάνω (μήπως τελειώσουμε την Β) ότι δεν πάμε με τίποτα πάνω από 2552 αφού δεν βρήκαμε κάτι "συνταρακτικό" μετά το ξύρισμα που να διέφερε από το consultation. Ο φίλος σου ο Koray (του είχα πει κάποια στιγμή ότι ακύρωσα στον Koray όταν βρήκα διαθέσιμη ημερομηνία σε αυτόν) πως μου έλεγε για 4,000-4,500 σε 2 μέρες και εγώ με το ζόρι τον κατέβασα στις 3,500? Και όχι μόνο σε μένα αλλά σε όποιον πάει του κόβει κουστούμι από 3,500+? Αυτός δεν έχει γνώμονα την ασφάλεια? Και καλά στον Νικόλα που πήγαμε μαζί και είχε δότρια 8.000 να καταλάβω ότι ότι τα 3.500 είναι ΟΚ (λιγότερο από το μισό) αλλά εμένα με 5500, 4000-4500?
Γέλασε και μου είπε το εξής. Καταρχήν δεν υπάρχει θέμα ασφάλειας με τον Koray. Είναι σοβαρός, σέβεται την δότρια, απλά έχει άλλη μεθοδολογία. Ακολουθεί αυτό που λέει "ομογενοποίηση". Δηλαδή? Ας πάρουμε την δικιά σου περίπτωση μου λέει. Εγώ σου έβαλα 2552 grafts με λόγο 1.92 άρα 4.900 τρίχες. O Koray τις ίδιες τρίχες θα σου έβαζε περίπου, 4.900, οπότε θα επιβάρυνε το ίδιο την δότρια αλλά θα κατέβαζε τον λόγο στο 1.4 και έτσι θα σου έβαζε τα 3.500 grafts που είχατε τελικά συμφωνήσει.
Σοκ! Ένα λεπτό όμως του λέω. Λόγος 1.4 σημαίνει ένας σκασμός 1τριχα και 2τριχα. Που θα τα έβρισκε? και καλά τα 2τριχα, τα 1τριχά?. Και εκεί ήρθε η αποκάλυψη...
Προβολή συνημμένου 8561
Η εικόνα που παραθέτω είναι αυτή που μου έδειξε ο Lorenzo και του ζήτησα να μου την δώσει για να σας την μεταφέρω ακριβώς όπως την συζητήσαμε. O Koray τις τρίχες που βλέπετε με κόκκινο κύκλο (και τέτοιες έχουμε όλοι μας πολλές) θα χρησιμοποιούσε μικρό punch (0.7) και θα τις έκανε split, δηλαδή από το 2τριχο που βλέπετε θα έπαιρνε την μια και θα άφηνε την άλλη. Έτσι θα μετέτρεπε τα 3τριχα σε 2τριχα και τα 2τριχα σε μονότριχα. Μπορεί να το κάνει σε όλες αυτό? ΟΧΙ είναι η απάντηση, μπορεί να το κάνει μόνο σε αυτές που έχουν ευνοϊκή διάταξη, που οι 2 ή 3 τρίχες δεν διασταυρώνονται και είναι σε απόσταση μεταξύ τους όπως το παράδειγμα της φώτο.
Και δεν είναι επικίνδυνο αυτό του λέω, δεν υπάρχουν transection? Ο Koray (και ιδιαίτερα οι "συλλέκτες" του), μου λέει, έχουν μεγάλη πείρα και το κάνουν κατά κόρο με επιτυχία. Το κάνουν πάντα? Όχι αλλά το κάνουν συχνά. Γενικώς σπάνια στοχεύουν στην εξαγωγή κανονικών "μαμα" 1τριχών, τα περισσότερα τα παίρνουν από 2τριχα, 3τριχα.
Κάποιος που είναι πονηρός θα έλεγε ότι μπορεί να είναι ασφαλής (ο Koray) ως προς την δότρια αλλά "τσιμπάει" και 1000 graft παραπάνω (και το αντίστοιχο ποσό) μεταφέροντας ουσιαστικά τις ίδιες τρίχες σε σχέση με τον Lorenzo. Πάλι όμως η διαφορά στην τιμή είμαι μεγάλη..
Ένα είναι σίγουρο: H γνώση σε κάνει να μπορείς να διαπραγματεύεσαι και να αποφασίζεις καλύτερα. Για αυτό όταν ακούμε για 3,500 ή 4.000 graft mega session από καλούς γιατρούς καλό είναι να ρωτάμε και να επιμένουμε (ιδιαίτερα όταν έχουμε μέτρια δότρια και ο λόγος megasession προς δότρια είναι μικρότερος του μισού) για τι λόγο hairs/graft συζητάμε ή να το πω πιο λιανά σύνολο τριχών και τι τελικά πραγματοποιήθηκε. Τώρα πως το τσεκάρεις? Είναι ολόκληρη συζήτηση....
Αυτά.
Cvial έχω μια απορία σχετικά με το διαχωρισμό των μοσχευμάτων ..δεν είναι πολύ χρονοβόρο για τόσα μοσχευμάτα εδώ σου λέει οτι κάνει mega season 3500grafts σε μια ημέρα πως τα καταφέρνει να το κάνει..σε ενα τόσο σύντομο χρονικό διάστημα .Είχα πει στην αρχή της παρουσίασης ότι θα πω δύο λόγια και για τα mega-session και το τι παίζεται. Ήρθε η ώρα.
Τον ρώτησα την άποψη του για τα mega session και αν πλεονεκτούν ή υπερτερούν έναντι των πολλών μικρότερων session. Η απάντηση του ήταν κατηγορηματική. "Προτιμώ πάντα τα λιγότερα δυνατά mega-session τα οποία καθορίζονται πάντα με βάση την ασφάλεια της δότριας". Μου έδωσε αρκετούς λόγους γιατί προτιμάει τα "ελεγχόμενα" mega session, κάποια στιγμή θα τους αναφέρω.
Εκεί δεν άντεξα και του είπα: Στην δική μου περίπτωση και με δεδομένο ότι έχω δότρια γύρω στα 5500 μου δήλωσες και μάλιστα παρά τις παραινέσεις μου (με ευγενικό και καθόλου πιεστικό τρόπο) για κάτι παραπάνω (μήπως τελειώσουμε την Β) ότι δεν πάμε με τίποτα πάνω από 2552 αφού δεν βρήκαμε κάτι "συνταρακτικό" μετά το ξύρισμα που να διέφερε από το consultation. Ο φίλος σου ο Koray (του είχα πει κάποια στιγμή ότι ακύρωσα στον Koray όταν βρήκα διαθέσιμη ημερομηνία σε αυτόν) πως μου έλεγε για 4,000-4,500 σε 2 μέρες και εγώ με το ζόρι τον κατέβασα στις 3,500? Και όχι μόνο σε μένα αλλά σε όποιον πάει του κόβει κουστούμι από 3,500+? Αυτός δεν έχει γνώμονα την ασφάλεια? Και καλά στον Νικόλα που πήγαμε μαζί και είχε δότρια 8.000 να καταλάβω ότι ότι τα 3.500 είναι ΟΚ (λιγότερο από το μισό) αλλά εμένα με 5500, 4000-4500?
Γέλασε και μου είπε το εξής. Καταρχήν δεν υπάρχει θέμα ασφάλειας με τον Koray. Είναι σοβαρός, σέβεται την δότρια, απλά έχει άλλη μεθοδολογία. Ακολουθεί αυτό που λέει "ομογενοποίηση". Δηλαδή? Ας πάρουμε την δικιά σου περίπτωση μου λέει. Εγώ σου έβαλα 2552 grafts με λόγο 1.92 άρα 4.900 τρίχες. O Koray τις ίδιες τρίχες θα σου έβαζε περίπου, 4.900, οπότε θα επιβάρυνε το ίδιο την δότρια αλλά θα κατέβαζε τον λόγο στο 1.4 και έτσι θα σου έβαζε τα 3.500 grafts που είχατε τελικά συμφωνήσει.
Σοκ! Ένα λεπτό όμως του λέω. Λόγος 1.4 σημαίνει ένας σκασμός 1τριχα και 2τριχα. Που θα τα έβρισκε? και καλά τα 2τριχα, τα 1τριχά? Και εκεί ήρθε η αποκάλυψη...
Προβολή συνημμένου 8561
Η εικόνα που παραθέτω είναι αυτή που μου έδειξε ο Lorenzo και του ζήτησα να μου την δώσει για να σας την μεταφέρω ακριβώς όπως την συζητήσαμε. O Koray τις τρίχες που βλέπετε με κόκκινο κύκλο (και τέτοιες έχουμε όλοι μας πολλές) θα χρησιμοποιούσε μικρό punch (0.7) και θα τις έκανε split, δηλαδή από το 2τριχο που βλέπετε θα έπαιρνε την μια και θα άφηνε την άλλη. Έτσι θα μετέτρεπε τα 3τριχα σε 2τριχα και τα 2τριχα σε μονότριχα. Μπορεί να το κάνει σε όλες αυτό? ΟΧΙ είναι η απάντηση, μπορεί να το κάνει μόνο σε αυτές που έχουν ευνοϊκή διάταξη, που οι 2 ή 3 τρίχες δεν διασταυρώνονται και είναι σε απόσταση μεταξύ τους όπως το παράδειγμα της φώτο.
Και δεν είναι επικίνδυνο αυτό του λέω, δεν υπάρχουν transection? Ο Koray (και ιδιαίτερα οι "συλλέκτες" του), μου λέει, έχουν μεγάλη πείρα και το κάνουν κατά κόρο με επιτυχία. Το κάνουν πάντα? Όχι αλλά το κάνουν συχνά. Γενικώς σπάνια στοχεύουν στην εξαγωγή κανονικών "μαμα" 1τριχών, τα περισσότερα τα παίρνουν από 2τριχα, 3τριχα.
Κάποιος που είναι πονηρός θα έλεγε ότι μπορεί να είναι ασφαλής (ο Koray) ως προς την δότρια αλλά "τσιμπάει" και 1000 graft παραπάνω (και το αντίστοιχο ποσό) μεταφέροντας ουσιαστικά τις ίδιες τρίχες σε σχέση με τον Lorenzo. Πάλι όμως η διαφορά στην τιμή είμαι μεγάλη..
Ένα είναι σίγουρο: H γνώση σε κάνει να μπορείς να διαπραγματεύεσαι και να αποφασίζεις καλύτερα. Για αυτό όταν ακούμε για 3,500 ή 4.000 graft mega session από καλούς γιατρούς καλό είναι να ρωτάμε και να επιμένουμε (ιδιαίτερα όταν έχουμε μέτρια δότρια και ο λόγος megasession προς δότρια είναι μικρότερος του μισού) για τι λόγο hairs/graft συζητάμε ή να το πω πιο λιανά σύνολο τριχών και τι τελικά πραγματοποιήθηκε. Τώρα πως το τσεκάρεις? Είναι ολόκληρη συζήτηση....
Αυτά.
Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.
Εσύ στείλε καμία,φωτό από την καυκάλα σου και μην πετάγεσαι σαν την .....Ενα απο τα καλυτερα ποσταρισματα που φανερωνουν τις τεχνικες των μεγαλογιατρων και πως μπορουνε να κλεψουνε.
Εγω τα ελεγα για τον Ερντογαν αλλα καποιοι στο Φορουμ αντιδρουσανε
Διαβαστε τα απο τον Λορετζο τωρα !!!
Cvial έχω μια απορία σχετικά με το διαχωρισμό των μοσχευμάτων ..δεν είναι πολύ χρονοβόρο για τόσα μοσχευμάτα εδώ σου λέει οτι κάνει mega season 3500grafts σε μια ημέρα πως τα καταφέρνει να το κάνει..σε ενα τόσο σύντομο χρονικό διάστημα .
Και το άλλο έχει να κάνει μήπως ειναι σχετικά επικίνδυνο να καταστραφούν τα μοσχευματα της δοτριας ...
καλη φυτρωση φιλε CVIAL. θα παρακολουθω την εξελιξη σου με ενδιαφερον.
για σαμπουαν τι σου προτειναν? κανενα συμπληρωμα παιρνεις? και μινοξιδιλη βαζεις και ποσες φορες τη μερα?
προσοχη στον ηλιο ειδικα τωρα που εισαι στην αρχη..
Όπως είπα έχει "συλλέκτες" οι οποίοι έχουν ειδικευτεί σε αυτό. Είναι θέμα εξάσκησης. Ξέρω ότι είναι πολύ γρήγοροι. Θεωρώ ότι δουλεύουν 2 πάνω σου (δεν το ξέρω με σιγουριά) για αυτό και ο Koray σε δουλεύει καθιστό που το κάνει εφικτό και όχι ξαπλωτόΓια την επικινδυνότητα δεν θα διαφωνήσω μαζί σου, παρόλα αυτά ο Lorenzo μου είπε πως ο Koray το κάνει με μεγάλη επιτυχία και πολύ καλό yield. Επίσης μου είπε ότι σε κάποιες περιπτώσεις όταν έχεις ανάγκη από 1τριχα και δεν βρίσκεις (πχ hairline) μπορεί να είναι και αναγκαστικό.
Καλό yield μπορεί να έχει το θέμα είναι οτι στα 3500-4000grafts πρέπει να πέφτει τρελό γάζωμα τι γίνεται με το sock loss της δότριας ..και αν επανέρχεταιΌπως είπα έχει "συλλέκτες" οι οποίοι έχουν ειδικευτεί σε αυτό. Είναι θέμα εξάσκησης. Ξέρω ότι είναι πολύ γρήγοροι. Θεωρώ ότι δουλεύουν 2 πάνω σου (δεν το ξέρω με σιγουριά) για αυτό και ο Koray σε δουλεύει καθιστό που το κάνει εφικτό και όχι ξαπλωτόΓια την επικινδυνότητα δεν θα διαφωνήσω μαζί σου, παρόλα αυτά ο Lorenzo μου είπε πως ο Koray το κάνει με μεγάλη επιτυχία και πολύ καλό yield. Επίσης μου είπε ότι σε κάποιες περιπτώσεις όταν έχεις ανάγκη από 1τριχα και δεν βρίσκεις (πχ hairline) μπορεί να είναι και αναγκαστικό.
Καλό yield μπορεί να έχει το θέμα είναι οτι στα 3500-4000grafts πρέπει να πέφτει τρελό γάζωμα τι γίνεται με το sock loss της δότριας ..και αν επανέρχεται
ενδιαφερον. δεν πιστευεις οτι καποιο πιο εξειδικευμενο σαμπουαν μπορει να σου εδινε κατι που θα βοηθουσε το αποτελεσμα σου? μια χαρα και το johnson βεβαια.. για τη μινοξιδιλη και εγω θελω να την κοψω οταν θα κλεισω χρονο.. δεν σκοπευω να βαζω για παντα.. δεν ξερω αν θα χασω μαλλι απο αυτα που εβαλα βεβαια αν την κοψω