Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.
Καλη φύτρωση Cvial, εχω χασει επεισόδια δεν ηξερα οτι μπαινεις χειρουργειο, με το καλο τα νεα θυλακια
Ερωτηση μιας κ δεν θυμαμαι, τι πυκνοτητα εχεις μπροστα στη hairline / cm ?
* Επισης νομιζω δε μετρησες σωστα την απόσταση hairline φρυδιών.
Τελικά δεν το βλέπω και πολύ μακριά το αποτέλεσμα από τα σχεδιάκια που κάναμε (πλην των peaks βέβαια) τι λες;
Καλησπερα απο ενα παλιο μελος του φορουμ !ΕΠΙΛΟΓΟΣ.
Η διαδικασία κράτησε 8 ώρες για 976g. Ευτυχώς δεν ξυρίστηκε η λήπτρια αλλά το μεγαλύτερο μου πρόβλημα είναι πως να διαχειριστώ το look μετά το 10ήμερο όταν εμφανιστώ στο business περιβάλλον με ένα κεφάλι σαν τον τελευταίο των Μοικανών. Θα σκεφτώ κάτι αλλά και πάσα συμβουλή δεκτή.
Προβολή συνημμένου 39702
My present look.
Καλησπερα απο ενα παλιο μελος του φορουμ !
ΣΥΜΠΛΗΡΩΜΑ MSM 1000 mg (3 καψουλες) / ανα ημερα !!
Μαλλιά να χεις να κουρευεις και νυχια να κοβεις !!
Σε 2 βδομαδες γινεται σουπερ δουλιτσα !
Καποιοι χειρουργοι το απαιτουν τους πρωτους μηνες μετα την ΜΜ..
Γενικα ειναι πολυ δυνατο συμπληρωμα για τα μαλλια!Καρατσεκαρισμενο!
Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.
ειναι η προτεινομενη απ τις εταιριες msm !3 κάψουλες τη μέρα?μήπως είναι πολύ?
ειναι η προτεινομενη απ τις εταιριες msm !
για μικρη χρονικη περιοδο ειναι απολυτως ασφαλες !
μετα ριχνεις τη δοση ή το σταματας αν θες !
Καλώς τον , κάνε και ένα update της καταστασής σου, θυμάμαι εσένα , τον trixofilo, ton pano1982,στα πρώτα βήματα που ήταν must η fut και ο trixofilos είχε κάνει fue απο τους πρώτους, στον kesser ή pekiner ?Καλησπερα απο ενα παλιο μελος του φορουμ !
ΣΥΜΠΛΗΡΩΜΑ MSM 1000 mg (3 καψουλες) / ανα ημερα !!
Μαλλιά να χεις να κουρευεις και νυχια να κοβεις !!
Σε 2 βδομαδες γινεται σουπερ δουλιτσα !
Καποιοι χειρουργοι το απαιτουν τους πρωτους μηνες μετα την ΜΜ..
Γενικα ειναι πολυ δυνατο συμπληρωμα για τα μαλλια!Καρατσεκαρισμενο!
Αν επιτρεπεται το MSM σε τι βοηθαει στα μαλλια;
Επισης CVIAL χρησιμοποιεις συγκεκριμενο;; Καψουλα σκονη;
(Ειχα δοκιμασει της Solgar το hair nails που περιειχε)
Κάψουλα. Με τα 3mg κάνεις δουλειά, το 1mg δεν δίνει κάτι σημαντικό μέχρι 6mg είναι η επιτρεπόμενη δόση. . Η αλήθεια είναι ότι παίρνω pills food και αυτό. Θα δούμε.
εχουν περασει πολλα πολλα χρονια απο τοτε...πραγματι ειμασταν μια ομαδα που ειχαμε παει Καναδα Ηasson and wong στην αλλη ακρη της γης ! ..εχω υιοθετησει πλεον ενα κοντοκουρεμενο look στα ορια του ξυρισματος οποτε δεν προκειται να βγαλεις ευκολα συμπερασμα !Καλώς τον , κάνε και ένα update της καταστασής σου, θυμάμαι εσένα , τον trixofilo, ton pano1982,στα πρώτα βήματα που ήταν must η fut και ο trixofilos είχε κάνει fue απο τους πρώτους, στον kesser ή pekiner ?
εχουν περασει πολλα πολλα χρονια απο τοτε...πραγματι ειμασταν μια ομαδα που ειχαμε παει Καναδα Ηasson and wong στην αλλη ακρη της γης ! ..εχω υιοθετησει πλεον ενα κοντοκουρεμενο look στα ορια του ξυρισματος οποτε δεν προκειται να βγαλεις ευκολα συμπερασμα !
επειδη δεν θελω να καταχραζομαι το νημα του Cvial ... aerate με το msm η τριχα μακραινει πολυ γρηγορα , αυξανει ο ογκος της και γινεται γυαλιστερη..αυτα τα ειχα δει πανω μου οταν το επαιρνα !
να στε καλα ολοι !
ολες μαζι ! τοτε επαιρνα καποιες απ το holland and barrett αν θυμαμαι καλα !Να σαι καλά και εσύ! Οι ταμπλέτες της msm και οι 3 πακέτο με γεύμα φίλε μου οι σπαστες σε διαφορετικές ώρες; Λέω να τις δοκιμάσω.