Cvial, dr. jose lorenzo, fue, 976 grafts, 30/8/2021 (3nd operation)

crossfire

Well-Known Member
Καλώς τον , κάνε και ένα update της καταστασής σου, θυμάμαι εσένα , τον trixofilo, ton pano1982,στα πρώτα βήματα που ήταν must η fut και ο trixofilos είχε κάνει fue απο τους πρώτους, στον kesser ή pekiner ?

Στον kesser είχε κανει ο τριχοφυλλος......ο κορυφαίος τούρκος αλλά στον φόρουμ μας δεν έχουμε ασχοληθεί μαζί του.....
Επίσης είναι με διάφορα και ο πιο ακριβός.

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

oreo

Well-Known Member
Στον kesser είχε κανει ο τριχοφυλλος......ο κορυφαίος τούρκος αλλά στον φόρουμ μας δεν έχουμε ασχοληθεί μαζί του.....
Τα έκανε/κάνει όλα μόνος, με συγκεκριμένο max αριθμό graft. Με διάφορους, δεν έχουμε ασχοληθεί (δεν υπήρξαν cases) και αυτό μόνο παρωπίδες γύρω απο 3-4 ονόματα δημιουργεί, ζημιώνοντας τους αποδέκτες (εμάς). Το κλείνω και εγώ εδώ, μην χαλάω το νήμα του cvial (που τον πειράζω καμμιά φορά και το παίζει βαρύ πεπόνι).

vagosx

Well-Known Member

Ο Keser όντως στα πρώτα χρονια που η fue είχε παταγώδη ποσοστά αποτυχίας και η μόνη όαση στον τομέα των μμ ήταν η fut από τον H & W και δευτερευόντως από τον Rahal, αυτος είχε αρκετά συμπαθητικά για την τότε εποχή αποτελέσματα με το μειονεκτήμα βέβαια ότι έκανε μέχρι 600grafts την ημέρα. Το 2010 μάλιστα βοηθός του ήταν ως νέος γιατρος ο Pekiner.
Κατα τη γνωμη μου ομως μετα δεν εξελίχθηκε ανάλογα και στην Τουρκία ξεχώρισαν πολυ ο Ozgur (HLC) και ο Koray (ASMED) και την τελευταία πενταετία επίσης είναι παρα πολυ δυνατός και με δικη του κλινική ο Kaan Pekiner.

giannis1991

Well-Known Member
@CVIAL καλή επιτυχία αν και εσυ τώρα παιζεις με ωραίες λεπτομέρειες χωρίς άγχος!!! Το προβλημα που όπως έχεις πει δεν σε πολυενοχλουσε κιόλας το έχεις λυσει...

@NGL μα το θεο φίλε όσο παραξενο και αν σου φαίνεται τις προηγουμενες μέρες σκεφτομουνα την περιπτωση σου... Γιατί η κατάσταση παει από το κακό στο χειρότερο και σκεφτόμουν αν είναι λυση η παραίτηση ή αυτό πιυ έκανες δηλαδή να απλώσεις ότι έχεις από την δοτρια στην ληπτρια με ένα ικανοποιητικό αποτέλεσμα με σίγουρα κάποια κενά αλλά ποτε να μην εισαι "καραφλός"... Ευχομαι να είσαι καλά φίλε 20 χρονών παιδι ήμουν όταν γράφαμε και τριανταρισα... Παρολαυτα όλα σταθερά αν έχεις δοτρια και λεφτά διαβαινε και η λυση πουθενα...!!!

CVIAL

Moderator
Μέλος του προσωπικού
@CVIAL καλή επιτυχία αν και εσυ τώρα παιζεις με ωραίες λεπτομέρειες χωρίς άγχος!!! Το προβλημα που όπως έχεις πει δεν σε πολυενοχλουσε κιόλας το έχεις λυσει...

Αν θες να ξέρεις αυτή την επέμβαση την έκανα κυρίως για να σταματήσω να ασχολούμαι με το μαλλί και να χάνω χρόνο με το αν πρέπει να κάνω ή όχι κάτι ακόμα. Για να μπει ένα οριστικό φινάλε σε αυτό το κεφάλαιο.

Gianney

Well-Known Member
Κάψουλα. Με τα 3mg κάνεις δουλειά, το 1mg δεν δίνει κάτι σημαντικό μέχρι 6mg είναι η επιτρεπόμενη δόση. . Η αλήθεια είναι ότι παίρνω pills food και αυτό. Θα δούμε.
Νόμιζα το msm είναι για τα γόνατα , αρθριτικά κτλ εσύ Cvial που ξες,Σέτι βοηθάει;Α είναι να το δοκιμάσουμε

CVIAL

Moderator
Μέλος του προσωπικού
Βοηθάει όπως είπε και το παλαίμαχο και αγαπητό μέλος NGL, κυρίως στην πάχυνση και στην γυαλάδα. Δεν την έχω δοκιμάσει πότε, απλά την ξεκίνησα πριν την επέμβαση μαζί με pill food. Σκοπεύω να την κόψω στους 3 μήνες μετά και τα pill food στους 6 μήνες. Παρακάτω ένα ενδιαφέρον paper για τα αποτελέσματα της MSM

Legwg James

If you try to take it, .40 with a laser
Βοηθάει όπως είπε και το παλαίμαχο και αγαπητό μέλος NGL, κυρίως στην πάχυνση και στην γυαλάδα. Δεν την έχω δοκιμάσει πότε, απλά την ξεκίνησα πριν την επέμβαση μαζί με pill food. Σκοπεύω να την κόψω στους 3 μήνες μετά και τα pill food στους 6 μήνες. Παρακάτω ένα ενδιαφέρον paper για τα αποτελέσματα της MSM

Πως ακριβώς λαμβάνεις τις κάψουλες και της pilfood αλλά και της MSM; Όλες μαζί σε ένα γεύμα η τις σπας σε γεύματα συγκεκριμένων ωρών πχ 2 με το πρωινό (PF) και οι άλλες 3 με το μεσημεριανό;

Gianney

Well-Known Member
Πως ακριβώς λαμβάνεις τις κάψουλες και της pilfood αλλά και της MSM; Όλες μαζί σε ένα γεύμα η τις σπας σε γεύματα συγκεκριμένων ωρών πχ 2 με το πρωινό (PF) και οι άλλες 3 με το μεσημεριανό;
Φίλε εσύ τελικά θα το πάρεις;επίσης είδες για το mte της fagron ;θα το δοκιμασεις;

Legwg James

Φίλε εσύ τελικά θα το πάρεις;επίσης είδες για το mte της fagron ;θα το δοκιμασεις;

Αν μείνουν λεφτά ναι τζον θα πάρω και mte και τις MSM αλλα δε ξέρω πότε καθώς παίζει να πάρω το Σιρόκο και θα πάω καρφί να του βάλω πρόγραμμα ΑΝ σταθώ τυχερός. Αν περισσέψουν ευχαριστώς διαφορετικά από Οκτώβρη- Νοέμβρη :)

aeratos28

Just aeratos
Δεν καταπίνεις κανένα βαρελωτο καλύτερα ρε legwg? Ότι υπάρχει θες να το πάρεις ..σαν πυγολαμπίδα θα είσαι θα φωσφορίζεις το βράδυ στο τελος..άσε τα κοκτέιλ ρε.πινεις φίνα.κομπλε είσαι.μην το παρακάνεις.

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

Gianney

Well-Known Member
Αν μείνουν λεφτά ναι τζον θα πάρω και mte και τις MSM αλλα δε ξέρω πότε καθώς παίζει να πάρω το Σιρόκο και θα πάω καρφί να του βάλω πρόγραμμα ΑΝ σταθώ τυχερός. Αν περισσέψουν ευχαριστώς διαφορετικά από Οκτώβρη- Νοέμβρη :)
Δώσε πόνο φιλε, εύχομαι να τα καταφέρεις..το Σιρόκο όπως λέει και το όνομα του είναι άνεμος χαχα πετάει ..καλή επιλογή

Legwg James

Θα κοψω τη hairway και τις αλλες της pilfood ρε, ποσα θα παιρνω. Αντικατάσταση σκέφτομαι. Αν τα παρω ολα αυτα ταυτοχρονα θελω μηνιατικο. Ειπαμε εχουμε καψουρα αλλα αν θελουμε 200 ευρω τον μηνα καλυτερα ραφλας.

CVIAL

Moderator
Μέλος του προσωπικού

Μεσημερινό τις μεν (pill), βραδυνό τις δε (MSM).

alex7

Well-Known Member
Από τη δίκη μου εμπειρία με τις Pil Food ξέρω ότι γυαλίζει πολύ τα μαλλί με τα από μερικούς μήνες .Δε νομίζω ότι χρειάζονται και άλλες

Legwg James

Στο 6μηνο τα σταματάω όλα και συνεχίζω μόνο με γιαουρτάκι με μέλι όπως κάνω τόσα χρόνια.

Βρε συ CVIAL αν βρεις κάποιο κενάκι σου είχα στείλε κάτι ερωτήσεις περί φίνας πριν κάποιον καιρό. Αν είσαι φρι 5 λεπτάκια ρίξε μία ματιά γιατί ψάχνω κάποια πράγματα και τα findings είτε είναι ελλιπείς είτε αντιφατικά.

Legwg James

Από τη δίκη μου εμπειρία με τις Pil Food ξέρω ότι γυαλίζει πολύ τα μαλλί με τα από μερικούς μήνες .Δε νομίζω ότι χρειάζονται και άλλες

Επισης μακραίνει αρκετά το μαλλί. Εμενα αρχισε να μου μακραίνει και τα κακόμοιρα της μινοξ που είναι για τον Καιαδα. Αν τις πάρει κανονικό κεφάλι σε ένα χρόνο έχει μαλλί ως τον πισινουλη.

Μπλουζα