Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.
Βέβαια τα , διαθέσιμα grafts θα χαν sold out από την πρώτη μμΕκείνη την εποχή Erdogan
Ναι γτ εσύ και λόγω ρετρό και λίγων grafts ήθελες πρωτίστως καλή διαχείριση δοτριας και υψηλή φύτρωση που τελικά πέτυχεςΚατά πάσα πιθανότητα θα την είχα πατήσει. Όχι τόσο σαν αποτέλεσμα μμ αλλά σαν συνολική διαχείριση δότριας για να μπορέσω να πάρω το μέγιστο από μια μικρή σε έκταση δότρια σε 3 (όπως αποδείχθηκε) μμ.
Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.
Ναι έχει επέμβειΩραίος!! Τα temporals φαίνονται λίγο αδύναμα όπως τα δικά μου, έχεις επέμβει ποτέ εκει κατά το παρελθόν;
Τελικά είναι τα temporals από τα πιο δύσκολα κομμάτια της μμ; Έχω δει χιλιάδες παραδείγματα με ωραία hairline, πυκνό crown αλλά αδύναμα temporals.Ναι έχει επέμβει
Ωραίος!! Τα temporals φαίνονται λίγο αδύναμα όπως τα δικά μου, έχεις επέμβει ποτέ εκει κατά το παρελθόν;
Είναι δύσκολα τα temporals αλλά εδώ δεν φαίνονται αφύσικα κ αυτό είναι πολύ σηματικόΤελικά είναι τα temporals από τα πιο δύσκολα κομμάτια της μμ; Έχω δει χιλιάδες παραδείγματα με ωραία hairline, πυκνό crown αλλά αδύναμα temporals.
Βλέπω μια μικρή ερυθρότητα στην περιοχή ή είναι αποτέλεσμα της λήψης. Επίσης χρειάζονται τέτοιου είδους φωτογραφίες καθώς φαίνεται το πως ταιριάζει το αποτέλεσμα στο σύνολο. Ρίξε ένα fade τώρα κ είσαι Άρχοντας.