Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.
Παίζει να κάνεις έναν μικρό πρόλογο;Όχι αλλά είναι πολύ εύκολο να το υπολογίσεις.
Πες το έπαθλο μοντ να ξεκινήσει ο χαμός χαχαΌχι, πιτυριδούλα όμως κατά καιρούς ναι.
Ε τότε νομίζω ο @aeratos28 πρέπει να βάλει τα δυνατά του1 antiban είναι πολύ εύκολο.
Trichoscopy master??Mod έχεις σμηγματορροικη ;
Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.
Το κεφάλι του μου θύμισε το δικό μου που ακόμα και τώρα έχει πλάκες ολόκληρες με ξεραμένο δέρμα. Περίεργο . Για να λέει ότι δεν έχει δεν έχει όμως.Trichoscopy master??
Ωραιος.
Πολλα κεφαλια ειναι ετσι. Dry dandrruf ειναι.Και μπορει να μη πεφτει και ποτε ωστε να δεις flakes.Το κεφάλι του μου θύμισε το δικό μου που ακόμα και τώρα έχει πλάκες ολόκληρες με ξεραμένο δέρμα. Περίεργο . Για να λέει ότι δεν έχει δεν έχει όμως.
Το κεφάλι του μου θύμισε το δικό μου που ακόμα και τώρα έχει πλάκες ολόκληρες με ξεραμένο δέρμα. Περίεργο . Για να λέει ότι δεν έχει δεν έχει όμως.
Το πήγες σε άλλο level το game3.5 μήνες. Η φύτρωση έχει ξεκινήσει αλλά σε μικροσκοπικό επίπεδο. Έτσι θα ποστάρω φώτο σε μεγέθυνση x50. Μόνο έτσι θα καταλάβουμε τι συμβαίνει.
Το κάδρο είναι 0,68cm x 0.50cm = 0.34cm2. Για να το κάνουμε απλό ότι μετράτε το πολλαπλασιάζετε x3 για να βρείτε τα μεγέθη στο 1cm2.
Ξεκινάω με μια μέτρηση σε μια περιοχή της hairline κέντρο αλλά 1cm πιο πίσω εκεί που δεν έχουν μπει g για να καταλάβουμε πως φαίνεται η περιοχή με πλήρως αναπτυγμένα μεταμοσχευμένα μαλλιά.
Η πυκνότητα είναι 22g x 3 = 66g και σε τρίχες 66g x 1.32 = 87h. Εξαιρετική πυκνότητα σε g αποτέλεσμα 2μμ, μέτρια ως προς τρίχες λόγω κακού λόγου 1,32.
Προβολή συνημμένου 43299
Πάμε τώρα στις περιοχές που έχει γίνει φύτευση. Πιο μπροστά και σε διάφορα σημεία της hairline
Με κίτρινο βλέπουμε τις τριχούλες μεγέθους περίπου από 0.5mm έως 3mm. Είναι εμφανώς πιο λεπτές από αυτές από τις προηγούμενες μμ.
Πως καταλαβαίνουμε ότι είναι από την τελευταία τοποθέτηση? Από την στιγμή που η φύτρωση ξεκινάει ας πούμε στο τέλος του 2ου και αρχή 3ου και με δεδομένο ότι ο ρυθμός φύτρωσης είναι περίπου 1cm το μήνα (υπόθεση λόγω ηλικίας αλλά και βιταμινών που παίρνω) θεωρώ ότι έχει μήκος μέχρι 5-6mm είναι νέα φύτρωση. Φυσικά θα μπορούσε να είναι και κάποιες λεπτές μαμίσιες αλλά αυτές έχουν συνήθως πολύ μεγαλύτερο μήκος (πάνω από 2-3cm).
Προβολή συνημμένου 43300
Προβολή συνημμένου 43301
Στην κατωτέρω φώτο βλέπουμε 2-2τριχα (κίτρινη γραμμή) και 1-1τριχο (πορτοκαλί). Το μονότριχο εμφυτεύτηκε ανάμεσα σε 3 μαμα (κίτρινοι κύκλοι) που απέχουν μεταξύ τους περίπου 0.14cm (1.4mm). Πρακτικά δηλαδή όσο χωράει το implanter και όπως φαίνεται δεν υπήρξε κανένας τραυματισμός ούτε σοκλος των τριών αυτών τριχοθυλακίων από την προηγούμενη μμ.
Προβολή συνημμένου 43304
Quiz: Ποιος μπορεί να μετρήσει την πυκνότητα της παραπάνω φώτο με την φύτρωση μέχρι στιγμής?