JimKan1
Well-Known Member
Το κακη δοτρια το λες λογω ρετρο; αν θυμαμαι καλα ειχες πανω απο 7 χιλιαδες τριχοθυλακια στη δοτριαΚακή δότρια, καλή τρίχα ναι
Το κακη δοτρια το λες λογω ρετρο; αν θυμαμαι καλα ειχες πανω απο 7 χιλιαδες τριχοθυλακια στη δοτριαΚακή δότρια, καλή τρίχα ναι
Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.
Αυτό που έχει σώσει και πλέον βάζω καθημερινά είναι το smooth cream της moroccanoil που κάνει μια τρομερή ενυδάτωση. Δυστυχώς έχω πολύ ξηρά μαλλιά και είναι το μόνο που δουλεύει. Αν βάλω αλατόνερο, καληνύχτα. Για styling έχω μια πάστα κολλώδη αντί για λακ ή τζελ ή πομάδα, βάζω μικρή ποσότητα και περισσότερο για να μην πετάνε πολύ τα πλαινά.@CVIAL Πολύ ωραίο μου φαίνεται και το αποτέλεσμα και το κούρεμα. Δεν ξέρω τι βάζεις για styling αλλά αμα είσαι σαν εμένα που δεν θέλεις και πολλά τότε ή ενα αλατόνερο ή reuzel groming tonic. Και παχαίνει περισσότερο τις τρίχες και δίνει όγκο με αποτέλεσμα να φαίνονται πυκνότερα (οχι οτι το χρειάζεσαι) και τα κρατάει στην θέση τους χωρίς να φαίνεται οτι έβαλες κάτι. Επίσης δεν φριζάρουν τα κατσαρά μαλλιά που νομίζω οτι έχεις. Πιστεύω οτι λίγο περισσότερο μάκρος θα ήταν καλύτερο στο μέλλον. Σαν την φωτό κάτι με λιγότερο έντονα πλαινά απο αυτό που έχεις τώρα.
Προβολή συνημμένου 51068
Ωχ, τότε είναι πολύ πορώδη τα μαλλιά και χρειάζονται λίγο τζελ μετά το λούσιμο. Και εμένα το ίδιο θέλει. Περαστικά μας.Αυτό που έχει σώσει και πλέον βάζω καθημερινά είναι το smooth cream της moroccanoil που κάνει μια τρομερή ενυδάτωση. Δυστυχώς έχω πολύ ξηρά μαλλιά και είναι το μόνο που δουλεύει. Αν βάλω αλατόνερο, καληνύχτα. Για styling έχω μια πάστα κολλώδη αντί για λακ ή τζελ ή πομάδα, βάζω μικρή ποσότητα και περισσότερο για να μην πετάνε πολύ τα πλαινά.
Απίθανος και τρελαίνομαι για ελαφρώς τριγωνική hairline, έτσι περίπου ήταν και η δικη μου και θα ζητήσω την ίδια γιατί θα είναι πιο κοντά στη φυσική μου και έτσι θα μου ταιριάζει καλύτερα πιστεύω.Φρέσκο κούρεμα, ίδιο με το προηγούμενο που άρεσε, 10 μήνες και 10 μέρες, φώτο σε μεσημεριανό ήλιο και το μυτάκι που με χαροποιεί πλέον έχει ωριμάσει. Αφιερωμένο σε όλους τους non-round lovers. Ο κουρέας μου χωρίς να του πω τίποτα μου είπε ότι στο crown βλέπει διαφορά στον όγκο από την αντίσταση που έχει στην χτένα σε σχέση με 1.5 μήνα πριν. Είναι καλύτερος κριτής, εγώ επειδή τα ζω καθημερινά δεν το καταλαβαίνω.
Προβολή συνημμένου 51329
Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.